Şimdi Ara

Megane hb motor sesi sorunu...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Ben 2005 Megane Hb 1.6 16v 2.sahibiyim aracı 80000 binde aldım suanda 104.000 de benm sıkıntım su Aracımda Aşırı motor sesi var her viteste 3000 devri geçtigimde başlıyo araba bagırmaya hele 170 de flan dersiniz uçaçak araba en son bakımını yaptırmadan evvel vardı bu ses yine sonra normal bakımını yaptırdım yagını yag filt hava polan fln degiştirdim araçdaki ses kesildi 180 190 ı gördm arabanın motorunda tık ses kalmadı ama malesef bu 3 gün sürdü 3 gün sonra yine eski haline döndü araçtaki ses acaba problem neyden sizce ¿ Tşkler

• Bi Fikri Olan yokmu Yaa
  • büyük ihtimal baskı balata bitmiş yinede siz servise götürün test sürüşü yapsınlar
  • muhtemelen önceki kullanıcısı performans katması için, katalitik konvertörü çıkartmıştır.
    egzost sesi bu nedenle içeriye fazla vuruyor olabilir,
    ya da egzost manifold çıkışında civatada gevşeklik olabilir. hava alıyor olabilir.
  • Öncelikle tşk ediyorum hepinize arkadaşlar cvp verdiginiz fikrinizi sundugunuz yardımcı olmaya çalışdıgınız için

ncap : Hocam ordada yazmışdım aracın bakımını yaptırdıgım zaman kesildi bu ses 3 gün yag gibi akmaya başladı araba sonra yine eskiye döndü enjektörlerden olsa o zamanda sesli çalışmazmıydı ¿

efsanea_06 : Baskıdan bende şüpheliyim duyduguma göre bu renault ların debriyajı diger arabalardan geride kavrıyomus benimki de baya bi geride kavrıyo aldıgım zamanda aynıydı simdide aynı 25000 km dir aynı baskının bittigini anlamak için illaki servisemi gitmek gerekir ben servise gitmemeye yeminliyimde¿

erkandere : Topragım bende Espiyeliyim ncap a dedigim gibi yagı flan degişdiginde niye kesildi ozaman bu ses sonra yine geri geldi öyle bi şey olsa hiç kesilmemesi gerekmezmi¿
  • dostum , yağın değiştiği ilk günler motor yağının en verimli ve sürtünmesi en az olan zamandır.
    motor yağının yeni oluşu sizi aldatmasın, başka şüphelendiğiniz yer yoksa eğer, ben iddiamı tekrarlıyorum.
    manifolttaki en ufak çürük, kaçak, v.s. hem çok yakıta hemde gürültüye sebebp olur.
  • Eyw Hocam İlk Fırsatta Bakdırıcam Buna tşkler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 4 vites sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Passat çekiş sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.