2. el olarak bu aracı yeni aldım. Araba almak zor. Herkes iyi kötü yanlış eksik fazla bir şey söylüyor. Hele benim gibi acemi ve ilk aracınız olacaksa o zaman herşey kabus gibi. Yine de karar verip herro merru aldım. Ufak tefek ön düzen arka balata vs sorunları sanayide çözüyorlar. Ancak benim kafama takılan bazı sorular var. Paylaşır fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.
1 - BU aracın fabrika çıkışı tüm özelliklerini nasıl öğrenirim. Acemiyim ama öğrenmek istiyorum. Araçta ne nedir ne işe yarar. Yani elimde bu aracı hakkıyla kullanmak istiyorum.
2 - Bu araç için aldıktan sonra yapmamı tavsiye edeceğiniz neler var. Özelikle değiştir ya da şunu al diyebileceğiniz şeyler var mı?
3 - Şu anda yol bilgisayarına göre ortalama 6lt - 8 lt şehiriçi bir performansı görünüyor. Günlük ortalama 50 km üzerinde yol yapıyorsan LPG taktır diyeni çok duydum. Evim şehre biraz uzak bu nedenle günlük en az 35 km garanti (gidiş geliş) Ne dersiniz LPG aracın motoruna ne kadar zarar veriyor. Hangi marka veya modeli önerirsiniz.
4 - Başka her türlü tavsiyeye açığım.
hayırlı olsun kardeş. bendede aynı arabanın 2009 modeli dizeli var. teknik özellükler nette birçok sitede var ama boşuna fazla araştırma çünkü bizim arabalarımız donanım olarak biraz zayıf yakıt konusundada bir ustaya göster arabanın durumunu motoru temizse hiç düşünme lpg taktır bence çünkü basit bir hesapla yıllık 20bin km. yol yaparsın. bin liraya lpg var takıyorlar sonuçta. Allah kaza bela vermesin.