Şimdi Ara

Megane II Akü yardımı acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir iki gündür startta tekleyen aküm 2004 Megane II HB 1.6 arabam otoparktayken bitti. İstanbul Çekmeköy madenler bölgesinde Renault Eren servisin arka sokağında oturuyorum ama 240 lira fiyat çektiler 12/60 Akü değişimi için ve bana pek makul gelmedi. Bölgede tanıdığınız güvenilir elektrikçi ya da uzaktan akü getirip yerinde montaj yapan bildiğiniz kimse var mı? Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozerkane

Arkadaşlar bir iki gündür startta tekleyen aküm 2004 Megane II HB 1.6 arabam otoparktayken bitti. İstanbul Çekmeköy madenler bölgesinde Renault Eren servisin arka sokağında oturuyorum ama 240 lira fiyat çektiler 12/60 Akü değişimi için ve bana pek makul gelmedi. Bölgede tanıdığınız güvenilir elektrikçi ya da uzaktan akü getirip yerinde montaj yapan bildiğiniz kimse var mı? Şimdiden teşekkürler.

Bölge hakkında bilgim yok ama kısa süre önce EAS marka 12-60 aküyü 130 tl'ye taktırdım.

Servisi boşver bence akü satan bir yer ile görüş pazarlık et onlar gelir takarlar kesin.
  • 160-170 tl civari bi fiyati var teknik servis aracin yanina gelip akü degisimi yapiyorsa onuda masrafa katiyor tabi

dandik marka aküleri taktırma derim mutlu akü yada inci akü iyidir yada fiyatı biraz tuzlu ama Vatra da akü cıkarmış oda olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Momo-Oz -- 24 Ağustos 2012; 13:21:50 >
  • eurocell midir nedir "yiğit akü tarafından üretilmiştir" yazan 2 yıl garantili, 60 ya da 62 amper aküyü 90 liraya aldım takma ücreti falan da yoktu. mutlu akü 120 liraydı. izmir mi ucuz sizin aküler mi pahalı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

eurocell midir nedir "yiğit akü tarafından üretilmiştir" yazan 2 yıl garantili, 60 ya da 62 amper aküyü 90 liraya aldım takma ücreti falan da yoktu. mutlu akü 120 liraydı. izmir mi ucuz sizin aküler mi pahalı acaba?

Ben malatya'da taktırdım mutluda aynı fiyattı sürekli gittiğim usta eas olsun deyince itimat edip taktırdım.

Dediğiniz gibi buralaar parça konusunda biraz pahalı büyük şehirlerde rekabet olunca biraz daha uygun olabiliyor bazı şeyler.
    Ama bende çok farklı almamışım sizden aslında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.