Ben yeni üye oldum.Aracım Megane II 2004(57.000 km).Sorun şu:Sabah ilk çalışmada dizel gibi güçlü bir şe kilde takırdayıp stop ediyor.Daha sonra çalışınca düzeliyor.Bunun kasnak arızası olabileceğini okudum.Bu arızanın bir zararı var mı o ses neden kaynaklanıyor.Tahmini masrafı ne olur bu problemi yaşayan arkadaşların görüşlerini bekliyorum.
Ona benzer bir sorunda ben yaşadım araba sabah çalıştığında(ilk çalışmada)kamyon gibi çalışmıştı durdurup yeniden marş yapınca düzeliyordu bi ara çok sık oldu bi gece yolda bıraktı hiç çalışmadı servisi aradım gelip aküyü değiştirdiler sonra düzeldi
ben yetkılı reno servıs çalışanı olarak elektronık bır arıza olabılır aküye bağlamamak lazım. en yakın yetkılı servıse müracaat edip bilgisayara bağlatmanızı önerırım. en azından durum hk. net bılgı alır, ona gore davranırsınız....
benimde aynı sorun vardı meganda
sorun egzantrik dişlisinden,dişli değişmezse supapları eğer,2 3 bin ylt masraf çıkar
egazntrik dişlisinin fiyatı 400 ytl olması lazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme