Şimdi Ara

MEGANE II DE MP3 DİNLEMENİN ÇÖZÜMÜ NEDİR?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
12.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konu forumun diğer bölimlerinde dağıldığı için yeni bir başlık açmak zorunda kaldım.

Şimdi benim aracım 2003 model dinamik araçta radyo kaset çalar var kaset çaların modeli "tuner list" ben arabada mp3 veya olmadı en kötü ihtimalle track cd dinlemek istiyorum.(Normal olarak orjinal teyp sökülür onun yerine bütçeye uygun kaliteli bir MP3 player alınır ama bildiğiniz gibi teyp ekranı ve direksiyondan kumanda iptal oluyor bunları kullanım dışı bırakmadan bir çözüm lazım)

Fm transmitter(çakmak girişine takılan fm verci) ile olan mp3 dinleme işi ses kalitesi açısından çok kötü birde frekans karmaşası oluyor.

Dolayısıyla bunun haricinde bir çözüm bulmam/bulmamız gerekiyor.

Geçen servise gitmiştim oradaki ustalara sordum cd changer takılabilir dediler onunda orjinali 1300 ytl aşırı pahalı geldi bu çözümde işe yaramadı.

Birde JVC ve SONY nin araç teyplerine radyo anten girişinden bağlanan 12 li cd changeri var onlarında fiyatları internette 450-600 ytl arası ama araştırdığım kadarı ile Türkiyede yok

Bu mp3 işini nasıl çözebilirim yada bu işi halleden arkadaşlar varsa nasıl çözdüklerini anlatabilirmi? eminim bir çok arkadaş bu işin çözümünü bekliyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinkcadillac -- 9 Temmuz 2008; 11:41:08 >

• bir tane aygit var, SD ve USB okuyuculu, onu radyona takiyorsun ve hem ekran hemde kumanda calisiyor, fiyati 300 ytl civarinda. minicik birsey, kurulumu da cok kolay. xlink miydi ismi tam hatirlayamadim, bilen arkadas varsa yazar zaten, yoksa ben aksama sitesini gonderirim.
  • bunu bir denehttp://www.xcarlink.com.tr/ fiystı pahalı diye duydum ama tam bilmiyorum.renault uyumlu modellerhttp://www.xcarlink.com.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=21&Itemid=58
  • evet dedigim alet ve site bu

teybin sokumu icinde asagidaki adrese bakabilirsin :

http://forum.donanimhaber.com/m_24637083/mpage_1/key_//tm.htm#24637532

quote:

Orjinalden alıntı: br251

bunu bir denehttp://www.xcarlink.com.tr/ fiystı pahalı diye duydum ama tam bilmiyorum.renault uyumlu modellerhttp://www.xcarlink.com.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=21&Itemid=58

• arkadaşlar xcar link için bayisiyle görüştüm montajsız 320 montajla 350 ytl rakam çok astronomik 300 ytl ye çok güzel cd-mp3 teypler var bu cihaza okadar para vermek fazla gibi geldi...
  • XCarlink adlı cihazı ben kullanıyorum. Genel olarak memnunum. Megane2 ler için sistemde 9 lu CD Changer var gibi görünüyor.
    Evet cihaza göre pahallı ama direksiyondan kumanda olayından vazgeçmemiş oluyorsunuz.

Eksileri

Parça ileri geri sarma yok.
    CD lerin içine klasörler halinde albüm yapma yok
    Parça adını ekrandan göstermiyor. Sadece 3.CD 5.parça yazıyor.
    Random seçeneği kalıcı olmuyor. Teyp her açılışta tekrar aktif hale getirmek gerekiyor.
    Ses gücü CD ye göre daha zayıf kalabiliyor. CD de 7-8 seviyesinde dinlenirken bu cihazda ses seviyesini 11-12 seviyesine çıkarmak gerekiyor.

Artıları 4 veya 8 GB lık flash belleğe mp3 leri attıktan sonra aylarca bir daha dokunmuyorsunuz.
    Hareket halinde parça atlama yapmıyor.
  • yenıbosna eskıdjı ye gıt orda orjınal 6lı cd changerlerı 200 300 ytl ye satıyorlar ugrasma oyle uyduruktan seylerle..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar cevaplar için çok teşekkür ederim.

Şimdi elimde iki çözüm var biri xcar link diğeri cd changer
    Bu cd changer olayı daha mantıklı geldi renaultun orjinali olunca sistem aksamadan çalışır. Ama bu cd changer 2003 model "tuner list" kaset çalarlı model megane II ye kesin oluyor değilmi?

quote:

Orjinalden alıntı: yavuzazgin

yenıbosna eskıdjı ye gıt orda orjınal 6lı cd changerlerı 200 300 ytl ye satıyorlar ugrasma oyle uyduruktan seylerle..
  • zaten orjinal cd calarda olsa tuner list model radyolarda sarki isimleri gorulmuyor, cd calari mp3 calmiyor.

sd kart tasimak, onlarca cd olmasindan daha iyidir bence, aracimda olmasa alacaktim.

quote:

Orjinalden alıntı: sapsig

XCarlink adlı cihazı ben kullanıyorum. Genel olarak memnunum. Megane2 ler için sistemde 9 lu CD Changer var gibi görünüyor.
    Evet cihaza göre pahallı ama direksiyondan kumanda olayından vazgeçmemiş oluyorsunuz.

Eksileri

Parça ileri geri sarma yok.
    CD lerin içine klasörler halinde albüm yapma yok
    Parça adını ekrandan göstermiyor. Sadece 3.CD 5.parça yazıyor.
    Random seçeneği kalıcı olmuyor. Teyp her açılışta tekrar aktif hale getirmek gerekiyor.
    Ses gücü CD ye göre daha zayıf kalabiliyor. CD de 7-8 seviyesinde dinlenirken bu cihazda ses seviyesini 11-12 seviyesine çıkarmak gerekiyor.

Artıları 4 veya 8 GB lık flash belleğe mp3 leri attıktan sonra aylarca bir daha dokunmuyorsunuz.
    Hareket halinde parça atlama yapmıyor.

• 2007 2008 meganelerin cabasse mp3 çalarlarından alıp 300 ytl 2.eli montaj yaptırın
  • bu uyduruk bir alet degil, oldukca iyi dusunulmus kucuk ve pratik bir alet, en onemli ozelligi de uzaktan kumandanin iptal olmamasi.

gecmisi bilinmeyen cihazlar calinti da olabilir, buna cok dikkat etmek gerekiyor

quote:

Orjinalden alıntı: yavuzazgin

yenıbosna eskıdjı ye gıt orda orjınal 6lı cd changerlerı 200 300 ytl ye satıyorlar ugrasma oyle uyduruktan seylerle..
  • güzel aletmişte pahalı. cd changer ım bozulursa alırım sanırım orjinalliğini bozmadan mp3 dinlenebiliyor mis gibi yemede yanına yat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.