Bildirim
Megane II Hatchback
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Abimin söylediği:
"Megane ile 210'a kadar çıkabildim." (1.5 DCi)
Benzinliyle de yapar o kadar herhalde. -
tşk ler ama ben 1.6 dedim o zmn daha fazla yapar dimi? -
düz yolda 210 yokuş aşağı sana kalmış -
Dizel araçlar daha çok sürat yaptığını göz önünde bulundurarak Megane 1,5 Dizel 220 benzinliler ise 200 km/h yapmakta...Test edilmiştir
250 Felan hikaye -
Otm vitesi ile 190 yaptım.200 yapar da gerisini bilemem -
quote:
Orjinalden alıntı: jeandan Type-R
Otm vitesi ile 190 yaptım.200 yapar da gerisini bilemem
Durdurması var bide onu dimi. -
hmm baya iyi megane II -
Benzinli düz yolda 210 görüyor bizzat şahidim -
quote:
Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz
quote:
Durdurması var bide onu dimi.
Sattım dahasını bilemem -
quote:
Orjinalden alıntı: Erdm24
Dizel araçlar daha çok sürat yaptığını göz önünde bulundurarak Megane 1,5 Dizel 220 benzinliler ise 200 km/h yapmakta...Test edilmiştir
250 Felan hikaye
dizeller benzinliden fazla hız yapıyor
ilk kez böyle bir şey duyuyorum arkadaşım aynı motor hacmindeki benzinli aracı aynı hacimdeki dizel motor kolay kolay geçemez. 1.5 dci kullanıyorum araba ile 190 rahat yapıyorum ama benzinliden daha fazla hız yapar diyemem çünkü yalan olur
-
quote:
Orjinalden alıntı: kürsad
quote:
250 Felan hikaye
ilk kez böyle bir şey duyuyorum arkadaşım aynı motor hacmindeki benzinli aracı aynı hacimdeki dizel motor kolay kolay geçemez. 1.5 dci kullanıyorum araba ile 190 rahat yapıyorum ama benzinliden daha fazla hız yapar diyemem çünkü yalan olur
Benimde kafam karıştı. Bende benzinliler daha çok hız yapar diye biliyorum. Çünkü, hız isteyen benzinli, güç isteyen diesel alır diye bir laf duyarım hep.
-
YouTubeye girebiliyorsanız araçların maximum hızlarına bakın...
Mesela Ford Focus.
Benzinliler en fazla 200 görürken Dizeller 230 görebiliyor.Ayrıca 0-100 hızlanmalarında Dizel önde
Dizeller artık eskisi gibi değil.Sadece eksiği 2. ve 3. viteste benzinli kadar hız yapmaz ancak daha serii hızlanır -
quote:
quote:
Durdurması var bide onu dimi.
ünal tabi o hızda mesafe uzar ama megane fren konusunda sınıfında referanstır 100 km/h 36 metrede durmasını biliyor -
quote:
YouTubeye girebiliyorsanız araçların maximum hızlarına bakın...
Mesela Ford Focus.
Benzinliler en fazla 200 görürken Dizeller 230 görebiliyor.Ayrıca 0-100 hızlanmalarında Dizel önde
Dizeller artık eskisi gibi değil.Sadece eksiği 2. ve 3. viteste benzinli kadar hız yapmaz ancak daha serii hızlanır
dizellerin eskisi gibi olmadığını bende biliyorum ve bende dizel araç kullanıyorum ancak benzinliler kalkışta her halükarda dizelleri dize getirir. test verileride aynı şekilde sonuç alıyor mesela bu bahsettiğimiz araçların verilerini ele alın hepsi aynı şekilde test edilmiştir ve 0-100 hızlanmalarına bakın hangisi daha önce hızlanıyor.
aynı hacimdeki benzinli ve dizel araç aynı anda kalkışa başlayıpta dizel araç önce 100e ulaşıyorsa benzinli aracı kullanan şöförü kontrol etmek lazım
-
quote:
dizellerin eskisi gibi olmadığını bende biliyorum ve bende dizel araç kullanıyorum ancak benzinliler kalkışta her halükarda dizelleri dize getirir. test verileride aynı şekilde sonuç alıyor mesela bu bahsettiğimiz araçların verilerini ele alın hepsi aynı şekilde test edilmiştir ve 0-100 hızlanmalarına bakın hangisi daha önce hızlanıyor.
aynı hacimdeki benzinli ve dizel araç aynı anda kalkışa başlayıpta dizel araç önce 100e ulaşıyorsa benzinli aracı kullanan şöförü kontrol etmek lazım
İkisininde 0-100 eşit
Test eden kişide aynı.Fabrika verisi napalım şimdi
0-100 aynı olabilir ama arahızlanmalar ve max hızda kesinlikle Dizel önde
-
arkası pissuvar gibi araba,her gördüğümde çişim geliyor.. -
quote:
Orjinalden alıntı: Tacox
arkası pissuvar gibi araba,her gördüğümde çişim geliyor..
-
quote:
quote:
250 Felan hikaye
hocam dizel arac nasıl benzinliden daha cok sürat yapar allasen bir açıklarmısın? benzinli megane dizeli havada karada çıtır cerez gibi yer[sm=sofeer.gif
-
quote:
Abimin söylediği:
"Megane ile 210'a kadar çıkabildim." (1.5 DCi)
Benzinliyle de yapar o kadar herhalde.
1.5 dci =210 . Demek 2.0 dizeL oLsa raat 300!!!
Ayrıca hızLa iLgiLi konuLar yasaktı biLdiğim kadarıyLa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightfox54 -- 18 Haziran 2008; 19:32:52 >
Benzer içerikler
- izmir araba pazarı
- plakadan taksi sorgulama
- oto tamir dükkanı açmak maliyeti
- araba satılınca yazılan sözler
- suv araç önerileri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X