Şimdi Ara

Megane II hb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kendi arabamı satmak üzereyim ve sıfır km yada güzel bir 2.el alma düşüncesindeyim. Hafta sonu alternatif olarak düşündüğüm araçlara baktım özellikle 0 km megane II hatchback için çok uygun koşullarda bir fiyat önerdiler. Sadece konuşmada geçen son fiyat 26.600 YTL authentique modeli için sanırım az biraz daha alım aşamasında inerler. Bu araba hakkında kullananlardan ve arabayı tanıyanlardan Yakıt Tüketimi , güvenlik , konfor vs. konusunda fikirler ,eleştiriler ve yorumlar bekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Bu en düşük versiyon ve 1.4 motor oluo yani demi? Arkadşım bu otomobil sadece kutu...İçinde bişi yok. Kaset çalar,manuel klima vs. Güzel bir 2. el alma düşüncen de varmış ne güzel 2. el al bence boşver Megane'ı
  • 6 Airbag + ABS + EBD + AFU + Yol bilgisayarı + Soğutmalı torpido gibi özelliklerde standart 1.4 16V authentiuqe modelinde , yani daha ne olsun ki içi boş diyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Souldrinker

6 Airbag + ABS + EBD + AFU + Yol bilgisayarı + Soğutmalı torpido gibi özelliklerde standart 1.4 16V authentiuqe modelinde , yani daha ne olsun ki içi boş diyosun.
    eğer fiyatı biraz daha çekebilirsen alınabilir güzel bir araç.

ama forddan,opelden de focus ve astra için benzer şartlar altında bir fiyat al istersen.
  • quote:

6 Airbag + ABS + EBD + AFU + Yol bilgisayarı + Soğutmalı torpido gibi özelliklerde standart 1.4 16V authentiuqe modelinde , yani daha ne olsun ki içi boş diyosun.
    quote:

Orijinalinden alıntı: Souldrinker

Ben de eksilerini yaziim de yardımcı olsun sonra boşa para verme : Klima manuel,jantlar saç(KAPAK)vercekler,CD çalar yok(Kaset dinlicen),Arka camlar kollu-elektrikli değil(Sonra taktırırım diosan orjinali çok pahalı çin malı taktırcan),Arka koltoklar yatmıo,paspas yok(küçümseme bunların hepsi para),sis farı yok,aynalar siyah,kol dayama yok,direksiyon vites el freni deri deil-----Umarım yardımcı olmuşumdur bu paraya bunların hepsi belki daha fazlası olan 2.el araç bulursun....Yada başka bir 0 araştırması yapalım

• quote:

Orijinalden alıntı: The Professional

quote:

Ben de eksilerini yaziim de yardımcı olsun sonra boşa para verme : Klima manuel,jantlar saç(KAPAK)vercekler,CD çalar yok(Kaset dinlicen),Arka camlar kollu-elektrikli değil(Sonra taktırırım diosan orjinali çok pahalı çin malı taktırcan),Arka koltoklar yatmıo,paspas yok(küçümseme bunların hepsi para),sis farı yok,aynalar siyah,kol dayama yok,direksiyon vites el freni deri deil-----Umarım yardımcı olmuşumdur bu paraya bunların hepsi belki daha fazlası olan 2.el araç bulursun....Yada başka bir 0 araştırması yapalım

Alıntıları Göster
    Fabia 1.4 Elegance düşünürmüsün. Full --megane da olmayandan daha fazlası var --75 bg ile aynı fiat ama 101 bg 28 milyar civarı...Düşünürsen çok ii otomobil.

• quote:

Fabia 1.4 Elegance düşünürmüsün. Full --megane da olmayandan daha fazlası var --75 bg ile aynı fiat ama 101 bg 28 milyar civarı...Düşünürsen çok ii otomobil.

Alıntıları Göster
    ya bu modelin sıfırının kampanylı fiyatı 27.5 milyar falan diyorlardı , bir araştır bu para pahalı çünkü megane2 dizel 27.5 milyara gitti sıfırı 34 milyar .
    Aracın kapısını açtınmı 5 milyar düşer
  • quote:

Orijinalden alıntı: antiochos

ya bu modelin sıfırının kampanylı fiyatı 27.5 milyar falan diyorlardı , bir araştır bu para pahalı çünkü megane2 dizel 27.5 milyara gitti sıfırı 34 milyar .
    Aracın kapısını açtınmı 5 milyar düşer

Alıntıları Göster
    27.000 YTL'ye 2004 dizel megane II dynamique vardı orada ama 125.000 km de ve garanti kapsamı dışında doğal olarak. Eğer bu aracı alırsam 27 de pazarlık payı ya da indirim söz konusu değil , alım satım 500 YTL + kredi alıcam 10.000 YTL kadar , faiz oranı farkından dolayı arada yine 500 YTL fark , araç bana 28.000 YTL 'ye gelecek , birde bunların yanında bakım falan yaptıracaz onun maliyeti belli değil. 2. el her zaman kapalı kutu. 0 km dediğin gibi kapıyı açtın mı 4-5 milyar gider ama C segmentinde olan ve hiçte kötü olmayan bir araç için 26.6 bence iyi bir rakam .

Fabia'da düşünmüştüm ama 2. elde elden çıkarma zorluğu ve megane yanında biraz daha güvensiz gözükmesinden dolayı vazgeçtim.
    Ayrıca Punto ve Getz düşünüyordum. Punto da abs'yi ekstra paketle sunuyorlar yani o kadar para veriyosunuz araçta temel donanım olarak gördüğüm bir aksam yok ona ekstra para ödüyorum diğer taraftan megane da onun ekstra pakette sunduğu ve daha fazlası standart. Getz fiyat/performans olarak güzel ama tam istediğim araba değil o yüzden vazgeçtim.

• quote:

27.000 YTL'ye 2004 dizel megane II dynamique vardı orada ama 125.000 km de ve garanti kapsamı dışında doğal olarak. Eğer bu aracı alırsam 27 de pazarlık payı ya da indirim söz konusu değil , alım satım 500 YTL + kredi alıcam 10.000 YTL kadar , faiz oranı farkından dolayı arada yine 500 YTL fark , araç bana 28.000 YTL 'ye gelecek , birde bunların yanında bakım falan yaptıracaz onun maliyeti belli değil. 2. el her zaman kapalı kutu. 0 km dediğin gibi kapıyı açtın mı 4-5 milyar gider ama C segmentinde olan ve hiçte kötü olmayan bir araç için 26.6 bence iyi bir rakam .

Fabia'da düşünmüştüm ama 2. elde elden çıkarma zorluğu ve megane yanında biraz daha güvensiz gözükmesinden dolayı vazgeçtim.
    Ayrıca Punto ve Getz düşünüyordum. Punto da abs'yi ekstra paketle sunuyorlar yani o kadar para veriyosunuz araçta temel donanım olarak gördüğüm bir aksam yok ona ekstra para ödüyorum diğer taraftan megane da onun ekstra pakette sunduğu ve daha fazlası standart. Getz fiyat/performans olarak güzel ama tam istediğim araba değil o yüzden vazgeçtim.

Alıntıları Göster
    quote:

Haklısın,sen takmışsın zaten Megane da ne olu nolmaz Getz,Punto falan aliim deme madem ki Megane alabiliosun...

• quote:

quote:

Haklısın,sen takmışsın zaten Megane da ne olu nolmaz Getz,Punto falan aliim deme madem ki Megane alabiliosun...

Alıntıları Göster
    Taktım galiba haklısın ama alternatiflere ve görüşlere açığım hemen yarın almıyorum ya

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Dur şimdi hatırladım, 1.4 otantik Megane 2HB Görkemkazan 26.5 milyar diyordu, kampanyalı bayi indirimli fiyatı.
    Sen şimdi 2. el 2 senelik aracı 0 dan pahalı alacağım diyorsun.
    Bence paranı iyi değerlendirmelisin, zaten 1.4 o aracı kaldırmayacak memnun olmayacaksın aklında bulunsun bence. 27 milyar para çok iyi değerlendirilebilir bence...
    O segmente o ağırlığa bence 1.6 bile az geliyor, yani tam geliyor aşağısı kurtarmıyor bence...

• quote:

Dur şimdi hatırladım, 1.4 otantik Megane 2HB Görkemkazan 26.5 milyar diyordu, kampanyalı bayi indirimli fiyatı.
    Sen şimdi 2. el 2 senelik aracı 0 dan pahalı alacağım diyorsun.
    Bence paranı iyi değerlendirmelisin, zaten 1.4 o aracı kaldırmayacak memnun olmayacaksın aklında bulunsun bence. 27 milyar para çok iyi değerlendirilebilir bence...
    O segmente o ağırlığa bence 1.6 bile az geliyor, yani tam geliyor aşağısı kurtarmıyor bence...

Alıntıları Göster
    yok hayır benim 27 dediğim 1.5dci dynamique
  • quote:

yok hayır benim 27 dediğim 1.5dci dynamique

Alıntıları Göster
    Ya ne fark eder ha 26600 ha 27 , sıfırı 26.5 diyorum aynı aracın hocam oradamısın??
    Satanlar sana büyü yapmış olmasın
    O aracın 2.el ederi 22 milyar civarıdır...
    22 milyarın olsa hayatta 2004 1.4 araç almam kredi çeker 26.5 milyara sıfırını basarım ,yani 22 milyara bile zor satar o aracı bence...
    Hele şu zamanda, hele Eylülde hiç satamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 15 Ağustos 2005, 14:22:50 >

• quote:

Ya ne fark eder ha 26600 ha 27 , sıfırı 26.5 diyorum aynı aracın hocam oradamısın??
    22 milyarın olsa hayatta 2004 1.4 araç almam kredi çeker 26.5 milyara sıfırını basarım ,yani 22 milyara bile zor satar o aracı bence...

Alıntıları Göster
    Benim 27.5 milyra dediğim dynamique dizelde 30bindemi neydi, bilmem belki otantikti, ama sunroof u var diye hatırlıyorum aracı gördüm de sormadım. Hatta 2 araç gitti o civarda.
    Bu demek oluyorki 2. el 2005 MEgane dizeller 27-28 civarına gidiyor.
    Alan belki memnun olmuyordur ,1.6 ya alışan adama 80bg az gelir...

• quote:

Alıntıları Göster
    iyide ben hala derdimi anlatamadım 2 ayrı araçtan söz ediyoruz.
    1.si 27 dediğim araç dizel dynamique 125.000 km de
    2.si 26.6 olan 0 km 1.4 authentique ve bende aynen senin dediğin gibi yapmayı düşünüyorum kredi çekeceğim.

Esasen aynı şeyleri söylüyoruz , 26.6 üzerinden de indirim yaptırma imkanım mevcut bu arada

• quote:

iyide ben hala derdimi anlatamadım 2 ayrı araçtan söz ediyoruz.
    1.si 27 dediğim araç dizel dynamique 125.000 km de
    2.si 26.6 olan 0 km 1.4 authentique ve bende aynen senin dediğin gibi yapmayı düşünüyorum kredi çekeceğim.

Esasen aynı şeyleri söylüyoruz , 26.6 üzerinden de indirim yaptırma imkanım mevcut bu arada

Alıntıları Göster
    Ha anladım ya ben uçmuşum aklım başka yerlerde kusura bakma
    125binde araç çok fazla alınmaz bence....
    Hemde bu bir dizel.
    Bence 100binden sonra araç ölüyor.
    Çünkü makina aksamlarının belli bir ömrü var.
    Belli km.den sonra bir çok parçada sorun çıkma olasılığı artıyor. Sen motor bile değişsen, binlerce parça var, her an hata yapma olasılığı yüksek olan.
    Ha 400bin yapan var araçla.
    İyi bakarsan , parçaları değiştirirsen risk azalır.
    Ama risk risktir.
    Kasko yaparken atıyorum 2000 model 20 milyarlık araç ile 2005 model 20 milyarlık aracın tutarları farklı oluyor yeni olan daha ucuz oluyor neden ?Çünkü kaza yapma olasılığı daha düşük...

• quote:

Ha anladım ya ben uçmuşum aklım başka yerlerde kusura bakma
    125binde araç çok fazla alınmaz bence....
    Hemde bu bir dizel.
    Bence 100binden sonra araç ölüyor.
    Çünkü makina aksamlarının belli bir ömrü var.
    Belli km.den sonra bir çok parçada sorun çıkma olasılığı artıyor. Sen motor bile değişsen, binlerce parça var, her an hata yapma olasılığı yüksek olan.
    Ha 400bin yapan var araçla.
    İyi bakarsan , parçaları değiştirirsen risk azalır.
    Ama risk risktir.
    Kasko yaparken atıyorum 2000 model 20 milyarlık araç ile 2005 model 20 milyarlık aracın tutarları farklı oluyor yeni olan daha ucuz oluyor neden ?Çünkü kaza yapma olasılığı daha düşük...

Alıntıları Göster
    valla

konfor idare eder
    ses kötü (ses sistemi de ses yalıtımıda)
    sağlam değil
    parça fiyatları çok uçuk değil
    frenler çok iyi
    yol tutuş sınıfına göre tatmin edici
    güvenlik olarak bişey diyemiyicem hiç kaza yapmadım ama baya sağlam
    resimde gördüğünüz otomobil uçurumdan aşağı uçmuş bir mütdet tekerlekleri üzerinde gidebilmiş daha sonra kayay çarpıp başka bir kaya nın üzerinde kelle düşmüş siz yorum yapın

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammedda

valla

konfor idare eder
    ses kötü (ses sistemi de ses yalıtımıda)
    sağlam değil
    parça fiyatları çok uçuk değil
    frenler çok iyi
    yol tutuş sınıfına göre tatmin edici
    güvenlik olarak bişey diyemiyicem hiç kaza yapmadım ama baya sağlam
    resimde gördüğünüz otomobil uçurumdan aşağı uçmuş bir mütdet tekerlekleri üzerinde gidebilmiş daha sonra kayay çarpıp başka bir kaya nın üzerinde kelle düşmüş siz yorum yapın

Alıntıları Göster
    yazık yazık!

• quote:

Orijinalden alıntı: Nick_Otin

yazık yazık!

Alıntıları Göster
    bitane daha

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammedda

bitane daha

Alıntıları Göster
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.