MERHABA..HAFTAİÇİ MEGANE II ARACIMIN PATLAYAN ÖN 2 HOPARLÖRÜNÜ DEĞİŞTİRDİM VE OLMAYAN ARKA HOPARLÖRLERİNİ TAKTIRDIM.SEÇİMİMİ PIONEER DEN YANA KULLANDIM (1312I VE 1012I MODELLERİ) FAKAT SES AYNI SES BUNUN SEBEBİ ORJİNAL KASET ÇALARIN 4*15W OLAN SES ÇIKIŞINDAN DOLAYI KAYNAKLANDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM.TOK BİR SES İÇİN ANFİ Mİ GEREKİYOR KISACASI NE YAPMALIYIM BUNUN İÇİN?BAS KUTUSU İSTEMİYORUM BAGAJDA BU ARADA..YAZACAĞINIZ CEVAPLAR İÇİN TEŞEKKÜR EDERİ. ŞİMDİDEN..
slm aracınızdakı teyp cd changer konntrollu dur teybın altına orjınal renault cd changer taktırın cd nın sesi cok net ve temizdir ankarada iseniz ersin elektroniği arayın yardımcı olurlar 3123353724
CEVABINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER FAKAT BEN YÜKSEK SES ELDE ETMEK İSTİYORUM ÖNLERDE 130 W ARKALARDA 120 W HOPARLÖR VAR ARTIK AMA ESKİSİ GİBİ
Bu işlerden çok anlamam ama bence dediğin gibi, orijinal teybin çıkış gücü yüzünden. Bu arada, arka kapılara hoparlör takacak yer var mıydı ya?
4 kanallı küçük ve ucuz bi amfi alın. 4 hoparlöre de bağlatın. ses şu halinden çok çok daha iyi olacaktır. saygılar