Şimdi Ara

MEGANE II TESİSAT YARDIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ORJİNALLİGİ BOZMADAN TESİSAT TAVSİYELERİ YAPA BİLİRMİSİNİZ BENİM KAFAM OLAN Bİ ŞEYLER VAR 6 CD CALARIMVAR 4 ADET 13 CM COMPONENT ALMAK İSTİYORUM JBL DİREK TEYBE BAGLIYCAM NE DERSINIZ OLA BILIRLIGI NEDIR SIZCE YADA DEGISIK ONERILERINIZ NEDIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kameraman1 -- 12 Eylül 2008; 20:40:15 >

• düşük rms li bir komponent olursa teybin çıkışı da destekliyorsa sorun çıkacagını sanmıyorum.
  • JBL GTO-507C bu kolonlar nasıl sızce bunalr 4 adet alayım yada soyle bı durun 2 cıkıslı dandık bır anfı alıp onamı baglasam oyle abartı bı ses ıstemıyorum sadece duzgun muzık dınlemek ıstıyorummm

quote:

Orjinalden alıntı: audiocu

düşük rms li bir komponent olursa teybin çıkışı da destekliyorsa sorun çıkacagını sanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kameraman1

JBL GTO-507C bu kolonlar nasıl sızce bunalr 4 adet alayım yada soyle bı durun 2 cıkıslı dandık bır anfı alıp onamı baglasam oyle abartı bı ses ıstemıyorum sadece duzgun muzık dınlemek ıstıyorummm

quote:

Orjinalden alıntı: audiocu

düşük rms li bir komponent olursa teybin çıkışı da destekliyorsa sorun çıkacagını sanmıyorum.

Direk komponentleri baglasan zaten ilk zamanlar baya bi yeter sana. İlerde baktın daha profesyonel düşünüyosun o zaman 4 ch bi amfi alırsın
    Birde ayrı konu açmıssın sanırım, gerek yoktu

• ASLINDA AYRI KONUYA GEREK YOKTU DOGRU SOYLUYOSUN AMA BIRAZ CABUK CVP IHTIYAC VARDI NEYSE SİLEYIM BEN OZAMAN BU KONUYUDA YER ISGAL ETMEYEYIM MADEM...
  • JBL 16 CM ONLER 129 YTL
    JBL 13 CM ARKA 129 YTL
    JBL ANFİ CS 60.4 ANFİ 170 YTL

BOSCHMANN ANFİ 169 YTL
    1600 WAT JA-948ATX
    maximum output : 1600 wat
    4ohms max power output: 400w 4ch
    4ohms bridget power output: 800w 2ch
    2ohms rms power output: 200w 4ch
    4ohms rms power output: 100w 4ch
    signal to noise ratio : 100 db
    stereo separation : 80 db

ANA ÜNİTE MEGANE II ORJİAL 6 CD CALAR

ŞİMDİ SİZCE BU SECENEKLER NASIL BU FİYAT ARALIKLARIYLA DAHA İYİ BİŞER YAPA BİLİRMİYİM ?
    YADA BU SİSTEM YETERLİ OLURMU

YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM SAYGILAR
  • BEN SILEMEDIM YONETICI ARKADASLAR BUN KONUYU SILERSE SEVINIRIM BYE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane II ENJEKSİYON SORUNU
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.