Şimdi Ara

Megane RS --- Honda CR-Z hakkında sorularım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kıyas değilde bilgi istiyorum biraz..

Megane RS reno bayiler satışta mı??? suan cok sağlam araba gibi duruyor arastırmama göre gelmemiş sanırım

Diger bir sorum ise CR-Z...
    Entresan bir araç ve izmitte 1 tane bile görmedim maalesef fiyat özelliklerde uygun gözüküyor bu araç için yorumlarınız neler? alınır alınmaz...

• CR-Z'den herkes performanslı bir motor bekliyordu ama Honda ekonomik bir motor koydu, az yakıyor ama istenildiği gibi gitmiyor. Arka koltuk çok çok dar, küçük çocuklar anca oturur. İçi de ekran olmadan güzel durmuyor. Bu arabanın hakkı CR-Z Mugen RR ama o da TR'de yok.

Megane RS sipariş üzerine geliyor diye biliyorum ben forumda bir arkadaş Renault plazada çalışıyordu o bilgi verebilir.
  • OnurD7 kullanıcısına yanıt
    CR-Z nin satması da zor olur o halde..
  • 2. eli neredeyse yok CR-Z'nin alan herkes zararla satıyor. CR-Z güzel araba ama Türkiye'de pek mantıklı değil almak. Uzun yıllar binecekseniz alınabilir ama
  • MEGANE RS'yi görmek için bu pazar günü Kemal Tepret'e gitmiştim (Acıbadem de ki Renault Yetkili Satıcısı) göremedim. Yoktu yani gelmemişti. Sormadım da neden yok diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAD34 -- 24 Haziran 2014; 15:28:57 >
  • Clio RS'ler gelmiş, Megane RS'ler bir sonraki partiyle gelecekmiş. CRZ ile Megane RS arasında baya bir fiyat farkı var. Megane RS fiyatına çıkabikeceksen RCZ R da bakmalısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Civic 1.4 HB Hakkında
    6 ay önce açıldı
    Honda Civic RS HB mi Leon FR mı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • renoyu ne kadar begenemsemde adamlar bu konuda gerçekten başarılılar gerek motor gerek tasarım açısından
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.