Bildirim
Megane veya Clio Önerisi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
1.5 dci 100 dynamiquıe megane da 1.5 dci 85de clio 3 te -
Kendi içlerinde kıyaslarsak hangisi daha mantıklı acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
megane tabiki sormaya gerek yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu soyledikleriniz sedanları için mi, Hatchbackleri içinde benzermidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
öncelikle megane'nın clio dan üst segment araba olduğunu hatırlatıyım
sonra 2006-2008 arasında megane 3 değil megane 2 vardır
bence bulabilirsen megane 2 1.5 dci 100 hp lik olsun 85 lik belki biraz zayıf kalabilir
amaaa uzun süre baktın temiz megane yok ozaman clio bakabilirsiniz 85 lik olmak şartı ile -
Yakıt konusunda 80 'lik megane daha iyidir performans olarak bence yeterli ama 100'lük
megane 80 'liği geçiyor , yaklaşık olarak 1 lt fazla yakıyor seçim sizin -
100bg megan güzel arabadır az yakar motor da herhangi bir problemle karşılaşmazsın sağlamdır. Ancak biraz sert kullanıyorsan ön takım pek dayanmıyor 120 bin km ye kadar 2 kere değişmişti yanlış hatırlamıyorsam. İç konsol ve iç kapı tutacak kısımlarında çok kolay soyulma olur. Konfor ve yol tutuşu çoğu c sınıfı araba gibidir kötü değildir -
Teşekkürler hocam bilgi için konuyu düzelttim. Fiyat olarak sıkıntya sokmuyorsa megane daha mantıklı gibi duruyo, yakıt önemli benim için de :) -
quote:
Orijinalden alıntı: nsy90
Teşekkürler hocam bilgi için konuyu düzelttim. Fiyat olarak sıkıntya sokmuyorsa megane daha mantıklı gibi duruyo, yakıt önemli benim için de :)
clio daha az yakar tabiki ama megane de çok az yakıyor şehır dışı 4 lt görülebilir -
Yakıt olarak megane 2 de 80 hp ile 100 hp nin farkı ne kadardır kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi -
Megane 2 ve Clio 3 farklı segmentler olup (B-C) iç görünüşleri ciddi anlamda birbirine benzer abi kardeş arabalar desek yanlış olmaz Megane 2 1.5 dci 100 lük olursa Clio 3 tede 1.5 dci 80 lik olursa tadından yenmezler az yakar çok kaçarlar. İki aracında Dynamiq modelini alın en dolusudur -
Megane 2 100 bg kullanıyorum Cukurlarda on göğüste gicirti dışında problemi yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X