Şimdi Ara

Megane veya Clio Önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hatchback Renault olarak yakıt tüketimi bakımından 2006-2008 arası 1.5 dci Megane II ve Clio III modellerinden hangisini, hangi beygir gücündekini önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsy90 -- 12 Haziran 2014; 9:33:13 >

• nsy90 N kullanıcısına yanıt
    1.5 dci 100 dynamiquıe megane da 1.5 dci 85de clio 3 te
  • Kendi içlerinde kıyaslarsak hangisi daha mantıklı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • megane tabiki sormaya gerek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu soyledikleriniz sedanları için mi, Hatchbackleri içinde benzermidir

• öncelikle megane'nın clio dan üst segment araba olduğunu hatırlatıyım
    sonra 2006-2008 arasında megane 3 değil megane 2 vardır
    bence bulabilirsen megane 2 1.5 dci 100 hp lik olsun 85 lik belki biraz zayıf kalabilir
    amaaa uzun süre baktın temiz megane yok ozaman clio bakabilirsiniz 85 lik olmak şartı ile
  • Yakıt konusunda 80 'lik megane daha iyidir performans olarak bence yeterli ama 100'lük
    megane 80 'liği geçiyor , yaklaşık olarak 1 lt fazla yakıyor seçim sizin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    clio tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 100bg megan güzel arabadır az yakar motor da herhangi bir problemle karşılaşmazsın sağlamdır. Ancak biraz sert kullanıyorsan ön takım pek dayanmıyor 120 bin km ye kadar 2 kere değişmişti yanlış hatırlamıyorsam. İç konsol ve iç kapı tutacak kısımlarında çok kolay soyulma olur. Konfor ve yol tutuşu çoğu c sınıfı araba gibidir kötü değildir
  • o.lut03 O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bilgi için konuyu düzelttim. Fiyat olarak sıkıntya sokmuyorsa megane daha mantıklı gibi duruyo, yakıt önemli benim için de :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nsy90

Teşekkürler hocam bilgi için konuyu düzelttim. Fiyat olarak sıkıntya sokmuyorsa megane daha mantıklı gibi duruyo, yakıt önemli benim için de :)

clio daha az yakar tabiki ama megane de çok az yakıyor şehır dışı 4 lt görülebilir
  • Yakıt olarak megane 2 de 80 hp ile 100 hp nin farkı ne kadardır kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi
  • Megane 2 ve Clio 3 farklı segmentler olup (B-C) iç görünüşleri ciddi anlamda birbirine benzer abi kardeş arabalar desek yanlış olmaz Megane 2 1.5 dci 100 lük olursa Clio 3 tede 1.5 dci 80 lik olursa tadından yenmezler az yakar çok kaçarlar. İki aracında Dynamiq modelini alın en dolusudur
  • Megane 2 100 bg kullanıyorum Cukurlarda on göğüste gicirti dışında problemi yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.