Şimdi Ara

Megawork Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar foruma yeni üye oldum gerçekten güzel bir forum.

Ben creative inspire serisinden bir sistem almayı düşünüyordum birkaç bilgisayarcıyı dolaşınca biri bana creative megaworks thx550 diye bir model gösterdi model hoşuma gitti fiyatınıda 300 dolar dedi internette baktım fiyat uygun geldi bana bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Şimdiden Teşekkürler....

• Fiyat pahalı sölenmiş bi ara vatanbilgisayar da 190$+kdv ye satıyolardı, ürün kaldımı bilmiyorum. Set çok iyi inspire yanında devede sinek kalır.
  • evet vatan da bir ara 199 dolar + kdv = 234 dolar fiyat ile satılıyordu...
    bilgisayarcı ile sağlam bir pazarlık yapın 250-260 dolar civarına kapatmaya calısın pişman olmazsınız...
  • Sağolun arkadaşlar vatanbilgisayarı aradım ürün ellerinde kalmamış son 1 aydır da yokmuş zaten dahada gelmeyecekmiş cevaplarınız için teşekkür ederim. Burdaki bilgisayarcı gerçektende pahalı satıyormuş arada 70 dolar fark var nerdeyse.

Peki 200 dolar civarında başka ne önerirsiniz basları kuvvetli sesi güzel birşey istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmuradam -- 19 Ocak 2007; 0:01:16 >
  • Bence iyi bişey olsun almışken bence paraya biraz daha kıy ve Creative G500 al 300$ kdv dahil. Zaten megadan iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thermaltake -- 19 Ocak 2007; 3:06:34 >
  • KDV dahilse alabilirsin normal fiyat zaten bulunmuyor piyasada
  • KDV dahil 300 dolar diyor bilgisayarcı.
    Vatanbilgisayardaki kdv dahil 234 dolara geliyor ama oradada yok dahada gelmeyecekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmuradam -- 19 Ocak 2007; 12:28:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • deneme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.