Şimdi Ara

Mehmed (Bir Cihan Fatihi )-BİTTİ- Kenan İmirzalıoğlu & Kanal D - Salı (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
3
Favori
18.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şehzade Alâaddin' i zaganos mu zehirledi kaçırdım orayı.
  • Reytingde 6. olmus dizi.Gecen haftaya gore 3 sira asagiya inmis. Boyle giderse bitirirler diziyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4. bölüm aksiyon olarak biraz düşüktü sanki ama genel olarak baktığımda kafamda soru işaretleri kaldı. Şehzade Alaaddin'i gerçekten Zağanos Paşa mı öldürdü? Orhan'ı Zağanos Paşa serbest bıraktı derken Akşemseddin neden Orhan'ı bıraktı gibi sorular var.

Yürüttüğüm tahminlere göre tüm soruların cevapları Mehmed'e çıkıyor!

Eğer Zağanos Paşa gerçekten Şehzade Alaaddin'i zehirlettiyse bunu kuvvetle muhtemel Mehmed'in tahta geçmesi için yapmıştır. Bunun dışında farklı bir olay varsa onu 5. bölümde görteceğiz. Diğer olay Akşemseddin'in Orhan'ı serbes bırakması... Buradaki olayı şu şekilde düşünebiliriz Akşemseddin bilerek bıraktı Orhan'ı. Eğer bırakmasaydı Zağanos Paşanın yaptığı şeyi söyleyecekti ve paşanın kellesi gidecekti. Paşa zaten Mehmed'in geçmesini istiyordu tahta.

Birde Mara Hatun hadisesi var! En son Mara Hatun anlaşma yoksa evlilikte yok yarın atımı hazırlayın gideceğim dedi. Belliki Konstantinos Mara Hatun'u bırakmayacak ama Mara Hatun'un da kalmaya niyeti yok. Orhan tekrar kaçtı ve muhtemelen yine Bizans'a sığınacak! Sonrasında ise anlaşma gerçekleşmiş olacak gibi görünüyor tabi burada önemli olan Mehmed ne yapacak bu durum karşısında nasıl bir önlem alacak?

5. Bölüm sağlam olacak gibi görünüyor.

• arizeus kullanıcısına yanıt

o zehirlemedi sanırım, ama haberi vardı ve izin verdi bu olaya.
  • reytinglerde fena düşmüş dizi , böyle giderse bu sezon final verip yayın hayatına erken son verebilir.İstanbul'un fethini falan da göremeyiz.

Mehmed (Bir Cihan Fatihi )-BİTTİ- Kenan İmirzalıoğlu & Kanal D - Salı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

reytinglerde fena düşmüş dizi , böyle giderse bu sezon final verip yayın hayatına erken son verebilir.İstanbul'un fethini falan da göremeyiz.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=619577078376966&id=189489764719035

Şu sayfadaki insan bile diyemeyeceğim Atatürk düşmanlarının karınca gibi kaynadığı topluluk yüzünden dizi hakettiği yeri bulamıyor. Bunun gibi daha çok sayfalar var. Trt de oynasaydı bu dizi 1. di şuan. Bir kez daha nefret ettim şunlardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoNNiE- -- 11 Nisan 2018; 11:31:8 >

• Reytinglerde başarılı olamaması hem diziyi kötüleyenlerin çok olması hemde salı akşamı çoğunlukta olan kadın dizileri. Mehmed benim tv de izlediğim tek dizi. Dizi baya kaliteli yabancı dizi izliyormuş gibi hissediyorum kendimi o atmosfer çevreyi görünce. İzlerkende sıkılmadım. Bu kalite fazla geldi sanırım bize, kenan ve çandarlı kızıyla bir aşk dizisi çekseler reytinglerde 1. olurdu mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 11 Nisan 2018; 12:16:17 >
  • Dizinin şahsen kendini izlettiren bir havası var. Bunun bir nedeni de bence günümüz Türkçesi kullanılması. Tamam kimileri bunu saçma bulabilir de sonuçta bu bir dizi, anlatılanları en sade ve akıcı bir şekilde dinlemek ve anlamak seyirciyi daha çok diziye çeker, bence bunu iyi düşünmüşler.

İkincisi ve en önemlisi de dizide birilerini yalamak için propaganda yapılmıyor olması yani diziyi izlerken abartılı ve saçma propaganda cümleleri duymuyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

Reytinglerde başarılı olamaması hem diziyi kötüleyenlerin çok olması hemde salı akşamı çoğunlukta olan kadın dizileri. Mehmed benim tv de izlediğim tek dizi. Dizi baya kaliteli yabancı dizi izliyormuş gibi hissediyorum kendimi o atmosfer çevreyi görünce. İzlerkende sıkılmadım. Bu kalite fazla geldi sanırım bize, kenan ve çandarlı kızıyla bir aşk dizisi çekseler reytinglerde 1. olurdu mesela.
    Katiliyorum. Sali gunu yanlis bir tercih oldu dizi icin. Harem buyuk eksiklik, orada donecek entrikalar kadin izleyicileri diziye cekerdi. Bildigim kadariyla istanbul'un fethinden sonra kuruluyor harem. (Yanlis biliyor olabilirim, emin degilim)

• 4 reytinge kadar düşmüş. En yakın zamanda biter umarım, bıktık artık tarihi ve askeri dizilerden.
  • Çok bakışma var ya bunu düzeltmeleri lazım.
  • Dizi gidici anlaşılan.

https://diziseti.tv/mehmed-final-mi-yapacak-mehmet-ne-zaman-final-yapacak/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son sahne çok güzeldi ama bölümün yarısı çandarlının kızlarının gereksiz sahneleriyle geçti. İnşallah reytingler yükselir ve dizi devam eder

• Dizi 6. Bölümde final yapıyor. Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noxiousu -- 18 Nisan 2018; 15:27:19 >
  • Kenan İmirzalıoğlu ceketini koysun, reytinglerde ilk 10'na girer.
    Kusura bakmayın ama bu dizinin tutmayacağı çok belliydi.
  • Diziyi kendi elleriylr bitirecekler kenan güvenip saldılar nasıl olsa izlenir diye ama sanırım erken veda edecek.
  • 6.Bölüm final, kurtulduk.

• 13 bölüm ömur vermiştim ama 7 bölum bile dayanamadı dizi

• İlk defa Kenan'ın bir dizisi tutulmadı. Üzüldüm adına.
  • 6.bölüm final olduğu nerde yazıyor?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.