"Sınırsız" diye sattıkları "Sınırlı" fiber internetin katkısı var mıdır acaba? Eğer varsa "Gurur" duydum kendimden
quote:Orijinalden alıntı: klucky35 "Sınırsız" diye sattıkları "Sınırlı" fiber internetin katkısı var mıdır acaba? Eğer varsa "Gurur" duydum kendimden Az sonra AKK yüzünden iptal başvurusu yapacağım ve mehmet efendiye 250Tl cayma bedeli ödeyerek katkılarımı sunmuş olacağım. Ayda 15Tl yalın adsl ücreti ödeyerek telekoma zengin etmeğe devam edeceğim. Ama en azından AKK dolandırıcılığından yırtmış olacağım, sağlık olsun
quote:Orijinalden alıntı: sayaras quote:Orijinalden alıntı: klucky35 "Sınırsız" diye sattıkları "Sınırlı" fiber internetin katkısı var mıdır acaba? Eğer varsa "Gurur" duydum kendimden Az sonra AKK yüzünden iptal başvurusu yapacağım ve mehmet efendiye 250Tl cayma bedeli ödeyerek katkılarımı sunmuş olacağım. Ayda 15Tl yalın adsl ücreti ödeyerek telekoma zengin etmeğe devam edeceğim. Ama en azından AKK dolandırıcılığından yırtmış olacağım, sağlık olsun keşke 250 tl olsa 450 ytl cıkıyor cayma bedeli
mehmet emmi fiberle döşedi türkiyeyi havada baz istasyonları karada fiber kabloları NE MUTLU TURKCELL SUPERONLINE DİYENE. MEHMET EMİN KARAMEHMET
turkcell superonline dan bişey kazanıyorlar mıdır ki alt yapı maliyetli bir yatırım turkcell kazandığını superonline na finanse ediyor turk telekom da kazandığını avea ya finanse ediyor kısır döngü birbirleriyle rekabet etmeye çalıışıyorlar sonuçta olan bize oluyor
quote:Orijinalden alıntı: mc_fosil turkcell superonline dan bişey kazanıyorlar mıdır ki alt yapı maliyetli bir yatırım turkcell kazandığını superonline na finanse ediyor turk telekom da kazandığını avea ya finanse ediyor kısır döngü birbirleriyle rekabet etmeye çalıışıyorlar sonuçta olan bize oluyor aynen