Bildirim
Meizu M3 Note Kullananlar (6. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ayrıca çok çok önemli bir konuda da telefon çok iyi. o da sar değeri
SAR Değeri (Baş) 0.453 W/kg (10g)
SAR Değeri (Vücut) 0.893 W/kg (10g) kaynak: epey.com
huawei , xiaomi vb diğer markalarda bu değeler hep 1'in üzerinde . Sağlık da önemli bir kıstas olmalı. -
Yazılan sorunlar çok önemli, mesela şebeke, bildirim sorunu vs bu yüzden sanırım Samsung'a yönelicem.bu telefonu çok istiyordum. kısmet değilmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Meizu'nun aşağıdaki akıllı telefonlar için Android 7.0 Nougat güncellemesini yayınlayacağı söyleniyor. Cümle aynen böyle, meizu ya sorsan onlar bile bilmiyordur yayınlayacakmı yayınlamayacakmı? M2mini,m2 note, m3 note, xiaomi den de bilimum cihaz, jiayu g4s,s3 yani anlıycan bu çin mallarını çok kullandım, nougat felan almaz, marsmellow alırsa op tepene koy. Meizu sorunları eninde sonunda düzeltir ama bunda baya gecikti.
Geçici olarak a sürümünü geçim dedim de hata veriyor çözüm ne
A sürümüne hata vermemesi lazım, ama gececeğin a sürüm g sürümden eski ise verebilir, bazen indirdiğin dosya bozulabilir ondan verir, 5.1.6.0A herhalde sil de demen gerek belki ondan da hata olabilir.
Hepsi sıkıntı
sorunları devam ediyor mu hala ? + olarak güncellemeyi direk telefondan mı indiriyoruz yoksa pc e program kurup ordan mı yüklüyoruz ? Batarya ve parmak okuyucusu nasıldır ? parmak okuyucusu bozulan oldumu daha önce ? -
Yeni sürüm var 5.1.3.4G denicm
Merhaba bu Telefonu almayı düşünüyorum fakat aklımda 1-2 soru var kullananlar cevaplarsa sevinirim..
1- Telefonun Parmak izi sensörü nasıl ? İphone gibi stabilmi ve Şu ana kadar bozulan oldumu ?
2- Telefona güncelleme geliyormu örn android 5.1- 6 vs gibi, ve geliyorsa telefon üzerinden mi geliyor yoksa pc program üzerinden mi
3- sanırım hat problemi varmış telefonun 4g felan kullanılmıyormuş doğrumudur ? -
Bu tlf hiç mi güncelleme almaz tlf güzelde ama yazılım flyme 51 35 g yüklü bu sürüm güncelleme alan sürüm mü acaba
Yazılım ne?
Android sürümü 5.1 flyme 5.1.3.5
Bizde 5.1.3.2 sende nasıl oldu 😉😉
Yani alır iken böyle idi son sürüm mü peki şu an
selamlar
konuyla alakasız başlayıp sonra konuya değineceğim.
okumak istemeyenler en sondaki farklı renkli kısımdan itibaren okuyabilir.
titiz ve dikkatli bir ürün kullanıcısıyımdır.
benim bir cep telefonundan beklentim minimum üç sene sorunsuz (takılma, donma dahi olmadan) çalışmasıdır.
oyun oynamam, sadece internette dolaşırım. whatsapp dahil popüler uygulamalar (facebook, instagram) maksimum kullanım anımın %20 sini oluşturur.
yine kamerası ile de işim olmaz. kısacası üç yıllık stabil kullanım hakkını elde ettiğimi düşünüyorum.
ilk telefonum turkcell t10 (huawei olması lazım) üçüncü aydan sonra ekranın sağ tarafı çalışmamaya başladı.
ikinci telefonum note 2, android 4.1.3 ile adeta beni çıldırttı keza takılma anında bataryayı sök tak yapmadan iflah olmuyordu. nitekim samsung note 2, 2012 yılında bunu yapıyorsa sözün bittiği yerdeyim dedim ve gittim lg g2 aldım.
2013 aralık'da lg g2'yi yaklaşık 1800 liraya aldığımda dolar 2.10 civarlarında idi. (bunu not edin birazdan döneceğim)
lg g2 ise malumunuz akıllı telefonların tavan yaptığı bir dönemde insanları androidden soğutmak için yaratılmış bir neferdi adeta.
iki kez garantiden ekranı değiştirmiştim, gps çalışmıyordu ve ses karşı tarafa çok çok az gidiyordu bazense hiç gitmiyordu.
bir kaza sonucu lg g2 kullanılmaz hale gelince, note 2'ye 4.4.2 gelmesini de fırsat bilerek yeniden note 2'ye döndüm.
gün itibariyle note 2 ile dördüncü yılımız dolmak üzere ama aktif olarak note 2 ile iki yıl geçirdim diyebilirim. kitkat ile daha stabil hale gelmiş ama insanlardan 700-800 dolar aldıktan sonra o ürüne dair resmi rom dağıtımını kesmeyi ahlaksızca buluyorum.
ayrıca stabil dediğim kitkat ile de yine de 3g bağlantı sorunları, 4.1.3 deki gibi olmasa da takılmalar ve wifi bağlanınca celeron 400 mhz li windows 95 hissiyatı almıyor değilim.
şimdi konumuza dönelim.
üst sınıf bir telefon dünya piyasasında her zaman için aşağı yukarı 650-850 dolar arasına alıcı bulur. bizde son dört yılda dolar korkunç yükseldiği için amiral gemisi telefon fiyatları da keza tavan yaptı. aynı şey orta ve giriş seviye telefonlar için de geçerli.
şimdi piyasada en çok tutulan android markaları böyle berbat kullanıcı deneyimlerine yol açınca ben de çareyi iphone'da bulmak üzereydim ki fiyatları görünce direk tarayıcıyı kapattım keza maksimum dört yıl (bazen o bile olmuyor) kullanılabilen bir cihaz için 2000 tl üzerine çıkmak pek de akılcı gelmedi. tabi aynı şey şu anda samsung-lg amiral gemisi andoridlerinde de geçerli.
bu durumda ne yaptım? açtım ve bu çin malı telefonları inceledim ve istisnasız hepsinde çok ciddi sorunlara denk geldim. bazı arkadaşlar önemsememiş ama şebeke sorunu ve wifi sorunu benim için çok çok önemli bir şey keza dediğim gibi ben telefonda ne mesajlaşma ne konuşma yapıyorum, sadece web browsing gayesiyle kullanıyorum ve bu durumda da meizu'dan da caymış durumdayım.
bu yazdıklarımın forumun amacına hizmet ettiği tartışılır ama içimi dökmek istedim. sanırım gidip lg g3 alacağım zira eşim de kullanıyor ve bence lg'nin en stabil modeli kendisi. samsung a ya da j serisine bulaşmak istmeiyorum zira hala onlarda note 2'de olan özellikler vücut bulmuş değil.
ya da gidip iphone 5s alacağım.
bütçem amiral gemisi olacaksa maksimum 1200-1300 (eski amiraller de olabilir)
öneri sunarsanız tartışırız, konuşuruz.
sevgiler herkese
-
Üşenmedim okudum bütün yazdıklarını genelde okumam;%90 haklısın yazdıklarında,bende telefona fazla para vermem,benim taktiğimde şöyle,bu çin malı telefonlardan alırım altı ay-bir sene kullanırım ve satarım,örnek vereyim m2 mini yi 400 tl gibi bir fiyata aldım,m3 note alınca 320 tl ye sattım,satmak kolay eş dost çevredeki insanlar istiyor zaten, o paraya telefonmu var,500 küsür tl ye tam hatırlamıyorum belki 550 olabilir m3 note aldım sorunları varmı var ama son kullanıcı bilinçli olursa araştırırsa öğreniyor. 3 meizu telefonum oldu hepsinde de benzer sorunlar yaşadım ama adamlar eninde sonunda sorunsuz rom veriyorlar sabır meselesi.Şu an en önemli sorunu 3G de kopma sorunu,4G de yok bu sorun.Oyun oynayamazsınız habire takılır durur,4g olan yerlerde bu sorun yok,Son çıkan A ve beta romlarda bunlar düzeltilmiş (modem yazılımları)ama onlarda da türkçe yok.Bu telefonu neden kullanmaya devam ediyorum dersen batarya gerçekten harika,bu kadar oyuna göre süper.Bu telefonu almadan Redmi Note 3 pro alacaktım ama Redmi Note 2 den ağzım yanmıştı o yüzden biraz kararsız kaldım,getirenler 3gb versiyonu getiriyordu ve 850-900 tl bandında paralar istiyordu ,aliex teki satıcı xiaomi satmıyor du felan bu etkenler eklenince bunu aldım.Bana göre parasını hakediyor birde sorunsuz bir global rom yayınlarlarsa tadından yenmez.Şu an bu sorunlara takılacak arkadaşlar varsa benim tavsiyem RN3 pro alsınlar yok ben beklerim derlerse kesinlikle M3 Note. Meizu xiaomi yi kalite babında katlar kim ne derse desin malzeme kalitesi gerçekten iyi.Yazılım konusunda iddiam yok.
-
Mail attım sabırla bekleyin diyor
Bende şu an m2 note kullanıyorum gerçekten parasına göre güzel ama kamera kötü bir de 8 Ball pool oynuyorum online oyun hat kopması oluyor çok sinir bozucu..ama root izni veriyor o da mükemmel bir özellik..yani meizu olarak iyi özellikler çok iyi kötüler çok kötü ortası yok bence..şimdi sormak istediğim m3 note telefonda da kamera kötü mü..hat kopması devam ediyormuş galiba öyle dedin..bir de xIaoMI telefonlarda meizu gibi kendisi root yetkisi vermiyor galiba doğru mu
Bildiğim ve etrafımda kullanan arkadaşların kullandığı kadarıyla lg g3 sıkıntılı ve biraz da bu şans işi gibi geliyor bütün telefonları aynı kefeye koyamayiz..ben marka düşmanı daha doğrusu tekelleşme düşmanı biriyim samsung iPhone HTC nefret ederim..alt orta sınıf markaları tercih ederim sonuçta baktım beğenmedim satarım..general mobile marka 4 tel kullandım.şimdi m2 note kullanıyorum bunu da satıp meizu marka veya xiaomi marka üst model almayı düşünüyorum..lenovo da var Huawei var..nokia yakında geliyor bence türkiyede satış yapar..zte marka telefonlar var ülkemizde satılıyor ve yakında amiral gemi versiyonları satışa geçecek. hem bu markalar fazla bilen kullanan olmadığı için fiyatlar hemen düşer..meizuda normal internet kullanırken hissetmiyorum ama online oyun oynarken hat kopuyor ve o da çok nadir ama olunca insanı acayip uyuz ediyor..işlemci yüzünden ve 800 band muhabbeti deniyor bilmiyorum..Qualcomm işlemci kullanan telefon tercih edersen hat sorunu olmaz gibi sanki..bir de hattın avea olursa kötü..yakında nokia gelir..bir de netGSM diye 4. Operatör gelecekti turkcell altyapısı kullanacak olan..tercihler artıyor..gidip marka telefon almak olmaz fiyat çok..meizu diyor telefona root çek kurcala boz üzülme..sitesinden yazılımı indir at içine yükle olsun bitsin..meizu herşeye rağmen on numara ama büyük sıkıntı kamera işlemci ve hat çekimi..çok büyük sıkıntılar..samsungtan kamera almaz işlemci Qualcomm veya samsung işlemcisi nasıl bilmiyorum onunla flört halinde..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X