Bildirim
MEKAN İSMİ

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
le mekane -
köpük olsun.. tabelada da bol köpüklü bi bira olsun -
AMBAR -
Maç (Maça gidelim bu gece)
Veya aynı mantıkla Stad da olabilir.
-
Crazy=çılgın -
.Taner. pub
satışlar patlar böle koyarsan -
mekan adı ( 4u pub ) . yazılacak fakatt.. ingiizce okunduğu zaman for you pub ..türkçe anlamı ( senin için birahane )
4 ingilizcede four diye yazılıyor.. okurken for diye okunuyor.. yani biz for ( için ) anlamında kullanıyoruız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENVIRONMENT CHIL -- 24 Mayıs 2007; 13:35:57 > -
quote:
Orjinalden alıntı: ENVIRONMENT CHIL
mekan adı ( 4u pub ) . yazılacak fakatt.. ingiizce okunduğu zaman for you pub ..türkçe anlamı ( senin için birahane )
4 ingilizcede four diye yazılıyor.. okurken for diye okunuyor.. yani biz for ( için ) anlamında kullanıyoruız
inanılmaz nasıl düşünebildiniz böyle ince bir ayrıntıyı efendim (açıklamalara ayrıca bittiğimi belirtmek isterim -
quote:
Orjinalden alıntı: deeproxy
quote:
Orjinalden alıntı: ENVIRONMENT CHIL
inanılmaz nasıl düşünebildiniz böyle ince bir ayrıntıyı efendim (açıklamalara ayrıca bittiğimi belirtmek isterim
BEN DÜŞÜNMEDİM.. ANLANLARINI YAZARMSINIZ DEMİŞ...İNGİLİZCE BİLMİYOR OLABİLİR..HERKEZ SENİN GİBİ ZEKİ DEĞİL..
-
quote:
Orjinalden alıntı: DrynhwyL
köpük olsun.. tabelada da bol köpüklü bi bira olsun
+1 Bencede güzel fikir -
Geçit yada köprü olsun -
PuB AnD BuB
saçma bişi oldu :d -
ginger -
köpük kesinlikle güzel. akılda da kalır fln. -
R-MuT güzel isim My-m00n dicem ama war böle bi yer
ama R-MuT yq iyi düşün
-
köpük ii fikir de köpek adı gb o yaw -
köpük güzel bence de.
AMBAR biraz kötü duruyor yaww.
kerhane ismi gibi -
aslında bu bar klasik bir kar mı olacak. yoksa pub mı olacak, ne tür müzik çalacak, ona göre bir isim bulalım.
şimdi anadolu rock çalacak yer olacaksa başka tür isimler; norah jones çalacaksa ona göre isim bulmak daha iyi olur.
mekan nasıl olacak sen önce onu söyle -
barülaceze
Benzer içerikler
- uzun sigara markaları
- dolorex kaç saatte bir içilir
- 9222 nedir
- gönderici ds gr da sa ne demek
- 2+1 otobüs teker üstü koltuk numaraları
- çay emojisi
- 5g nedir zararları
- penis nakli
- sodyum iyon batarya
- exxen de neler var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X