Şimdi Ara

MEKAN İSMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BİR MEKAN ACIYORUZ (BAR) PUB. SİZCE İSİM NE OLABİLİR? TÜRKÇE VEYA İNGİLİZCE OLMASI FARKETMEZ.
    İNGİLİZCE OLANLARIN TÜRKÇE KARŞILIGINIDA YAZARSANIZ SEVİNİRİM.

• le mekane
  • köpük olsun.. tabelada da bol köpüklü bi bira olsun
  • AMBAR

• Maç (Maça gidelim bu gece )

Veya aynı mantıkla Stad da olabilir.
  • Crazy=çılgın
  • .Taner. pub

satışlar patlar böle koyarsan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mekan adı ( 4u pub ) . yazılacak fakatt.. ingiizce okunduğu zaman for you pub ..türkçe anlamı ( senin için birahane )

4 ingilizcede four diye yazılıyor.. okurken for diye okunuyor.. yani biz for ( için ) anlamında kullanıyoruız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENVIRONMENT CHIL -- 24 Mayıs 2007; 13:35:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ENVIRONMENT CHIL

mekan adı ( 4u pub ) . yazılacak fakatt.. ingiizce okunduğu zaman for you pub ..türkçe anlamı ( senin için birahane )

4 ingilizcede four diye yazılıyor.. okurken for diye okunuyor.. yani biz for ( için ) anlamında kullanıyoruız

inanılmaz nasıl düşünebildiniz böyle ince bir ayrıntıyı efendim (açıklamalara ayrıca bittiğimi belirtmek isterim
  • quote:

Orjinalden alıntı: deeproxy

quote:

Orjinalden alıntı: ENVIRONMENT CHIL

mekan adı ( 4u pub ) . yazılacak fakatt.. ingiizce okunduğu zaman for you pub ..türkçe anlamı ( senin için birahane )

inanılmaz nasıl düşünebildiniz böyle ince bir ayrıntıyı efendim (açıklamalara ayrıca bittiğimi belirtmek isterim

BEN DÜŞÜNMEDİM.. ANLANLARINI YAZARMSINIZ DEMİŞ...İNGİLİZCE BİLMİYOR OLABİLİR..HERKEZ SENİN GİBİ ZEKİ DEĞİL..

• quote:

Orjinalden alıntı: DrynhwyL

köpük olsun.. tabelada da bol köpüklü bi bira olsun

+1 Bencede güzel fikir
  • Geçit yada köprü olsun
  • PuB AnD BuB

saçma bişi oldu :d
  • ginger
  • köpük kesinlikle güzel. akılda da kalır fln.
  • R-MuT güzel isim My-m00n dicem ama war böle bi yer ama R-MuT yq iyi düşün
  • köpük ii fikir de köpek adı gb o yaw
  • köpük güzel bence de.
    AMBAR biraz kötü duruyor yaww.
    kerhane ismi gibi
  • aslında bu bar klasik bir kar mı olacak. yoksa pub mı olacak, ne tür müzik çalacak, ona göre bir isim bulalım.

şimdi anadolu rock çalacak yer olacaksa başka tür isimler; norah jones çalacaksa ona göre isim bulmak daha iyi olur.

mekan nasıl olacak sen önce onu söyle
  • barülaceze
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.