Arkadaşlarla yazlığa gidicez içki miçki derken mekana gideriz diye düşünüyoruz ama üzerimde kimlik yok kayıp kimliğimi de o vakte kadar çıkartabileceğimi sanmıyorum zaten yaş 17 kimlikte olsa bir şey değişmeyecekti içeri girebilmem için bir şey bir taktik lazım şimdiden yardım eden arkadaşlara teşekkürler
Normal gir oğlum işte neyin kafasındasın?
kimlik olmadan almıyorlar yaşta sıkıntı var
Kimlik olmadan almıyorlarsa almazlar hiç bi şekilde. Bacadan falan giremediğin sürece giremezsin o mekana. Mekan sahipleri artık dikkat ediyor çok o işlere.
kimlik çıkartma bir günlük iş çoğu yazlık mekan 18 yaşından küçükleri alıyor(yasal olmasa bile) tabi yanında kız varsa ve 15-16 yaşında gibi durmuyorsan
kız sıkıntı değil 5 tane takıp götürürüm yani ama yaşımı gösteriyorum 16-17
bizim de yaş 17 biz takır takır girip içiyoruz mekanlar ankara kızılayda senin tipte+davranışlarında bir sorun vardır
tipte olabilir de davranışta sanmıyorum arkadaşlarımın yaş ortalaması 19-25 kendimde 17
arkadaş bana anlatıyordu kimliğin arkasına 10 tl koyup girdim ben demişti 16 yaşındayken
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme