Şimdi Ara

Mekanizması Görünen Saat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu saatler çok hoşuma gitmeye başladı,saatin calısma mekanizmasını izlemek huzur veriyor
    1000 liraya kadar bütçem var..önerileriniz nedir?

• Arkadaşlar azda olsa bilgi sahibi oldum sanırım benim istediğim tip saatin adı skeleton olarak geçiyormuş.Fossil marka saatte 2 model buldum.Yalnız bu marka hakkında hiç bir bilgim yok..Tasarımı hoşuma gitsede pil ile çalışması düşündürdü beni.Siz ne dersiniz?
     Mekanizması Görünen Saat
     Mekanizması Görünen Saat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hk@n -- 10 Kasım 2012; 13:55:32 >

• Orient modellerine bakarsan daha kaliteli ve oturaklı saatler görebilirsin
  • hocam orient modellere baktımi,dediğiniz gibi daha kaliteli ve oturaklı saatler var ancak hepsi çelik kasa..ben çelik kordonlu istemiyorum maalesef

• hocam 2. saat güzelmiş,ekliyorum alınacaklar listesine teşekkürler
    Geri o modelden vazgeçtim.ama çok teşekkür ederim o model sayesinde daha çok hosuma giden bir model buldum.
    http://www.saatcell.com/orient-erkek-saat/796393-orient-ft00001b.html
    Sizce 756 lira vermeye değer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hk@n -- 11 Kasım 2012; 14:09:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hk@n

hocam 2. saat güzelmiş,ekliyorum alınacaklar listesine teşekkürler
    Geri o modelden vazgeçtim.ama çok teşekkür ederim o model sayesinde daha çok hosuma giden bir model buldum.
    http://www.saatcell.com/orient-erkek-saat/796393-orient-ft00001b.html
    Sizce 756 lira vermeye değer mi?

değer hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hocam orient modellere baktımi,dediğiniz gibi daha kaliteli ve oturaklı saatler var ancak hepsi çelik kasa..ben çelik kordonlu istemiyorum maalesef

Saati bulduktan sonra kordon basit, çelik kordonu çıkarıp zevkinize göre bişey takarsınız.
  • arkadaşlar ORIENT CFT00001B aldım 2 güne kadar elimde olacak inşallah..yardımlarınız için teşekkürler
  • quote:

arkadaşlar ORIENT CFT00001B aldım 2 güne kadar elimde olacak inşallah..yardımlarınız için teşekkürler

Kaça aldınız ben de aynı saat mevcut yazın almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

quote:

arkadaşlar ORIENT CFT00001B aldım 2 güne kadar elimde olacak inşallah..yardımlarınız için teşekkürler

Sanalpazar uzerinden 600 liraya aldim hocam siz memnunmusunuz saatten ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

quote:

Sanalpazar uzerinden 600 liraya aldim hocam siz memnunmusunuz saatten ?

Gayet memnunum normalde performansı çok yüksek bir saat ancak ben aldığımdan bu yana -7 saniye günlük sapması var normalde bu sapma -3 saniye falan olması gerekir. Biraz şans işi zamanla tabi, iyice oturur ancak ilk zamanlar biraz daha fazla sapma yapacaktır endişe etmeyiniz. Onun haricinde tasarım olarak zaten harika.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.