Şimdi Ara

Mekatronik Muhendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abiler, ablalar, gencler, kardesler; mekatronik mühendisliği hakkinda görüşlerinizi soyleyebilir misiniz olanağı karamsar mi gercekten? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence hiçte karamsar değil. Hatta önü açık mesleklerden. Ancak tüm mühendisliklerde olduğu gibi hiç durmadan kendini geliştirmelisin yoksa gelecek falan olmaz.
  • bence de iyi bir meslek.Puanım yetseydi ilk sıraya yazardım. Merakımdan 1 kaç okuyanla konuştum.iş alanı geniş. Maaşlar her meslekte oldugu gibi 1500 civarı.gerisi kendini geliştirmeye bakıyo. Böyle şeyler söylediler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore1905

bence de iyi bir meslek.Puanım yetseydi ilk sıraya yazardım. Merakımdan 1 kaç okuyanla konuştum.iş alanı geniş. Maaşlar her meslekte oldugu gibi 1500 civarı.gerisi kendini geliştirmeye bakıyo. Böyle şeyler söylediler.

quote:

Orijinalden alıntı: MatreV

Bence hiçte karamsar değil. Hatta önü açık mesleklerden. Ancak tüm mühendisliklerde olduğu gibi hiç durmadan kendini geliştirmelisin yoksa gelecek falan olmaz.

Yani bazı yerlerde yerin dibine sokmaktan çekinmiyorlar ondan biraz düşünmedim değil, teşekkür ederim cevaplarınız için :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.