Arkadaşlar Beşiktaş'ın her maçını izleyen bir taraftar olarak Türkiye'nin tartışmasız en iyi spikeri Melih Şendil'in bu sezon hiç Beşiktaş maçı anlatmaması çok ilgimi çekti. G.Saray-Ordu maçının özetini izlerken G.Saray'ın öne geçtiği golün anonsunu müthiş yapmış. Bizim maçlara sönük sesli genç spikerleri veriyorlar. Her maç için Lig TV'yi açtığımda hayal kırıklığına uğruyorum. Böyle detaylara dikkat edenleriniz de vardır illa ki, bir maçı keyifli hale getiren kişidir spiker. Çok önemli mi? Hayır ama yine de bu konu anormal derecede dikkatimi çekti. Bilerek yapıldığını düşünüyorum, her seferinde bizim maçlarda olmaması tesadüfle açıklanamaz.
buyuk ihtimalle o adam bizim maclarda biraz tarafli oldugu icin vermemeye baslamislardir.lig tv'de tek sevdigim spikerdir kendisi ve iyi bir besiktas'li olduguna inaniyorum.sunu koymadanda edemeyecegim
quote:
Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye
buyuk ihtimalle o adam bizim maclarda biraz tarafli oldugu icin vermemeye baslamislardir.lig tv'de tek sevdigim spikerdir kendisi ve iyi bir besiktas'li olduguna inaniyorum.sunu koymadanda edemeyecegim
Sanırım kendisi Fenerbahçe'li tam olarak bilmiyorum ama öyle diye duymuştum.
Matias Deeeeelgaaaaaado deyişi hala aklımda
Şendil Fbli, Gümüşbıçak Bjkli. Ama Melih Şendil fena coşuyor bizim maçlarda.
Ercan Taner bir numaradır Sergen attı şampiyonluk geldi, Koray yerden gol tarihi bir maç izliyoruz tarihi.
kleberrrsooonn muhteeeşeeem bir golll
o macı anlatan spiker kimdi
quote:
Orijinalden alıntı: depresif_adam
kleberrrsooonn muhteeeşeeem bir golll
o macı anlatan spiker kimdi
Melih Şendil.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Melih Şendil F.Bahçeli ama tüm maçları müthiş anlatır. Tuttuğu takımı zaten anlatımına yansıtacak olsa yemişim öyle spikeri. Özellikle böyle büyük geri dönüşlü maçlarda veya çok güzel gollerde müthiş anons yapıyor. Nihat'ın Çek Cumhuriyeti'ne, Ahmet Dursun'un Kadıköy'de Fener'e attığı gollerin anlatımı hala kulağımda. Dün Burak'ın 3-2 yapan golündeki anonsu yine kusursuz. Ne bağırma ve coşku adamdaki. Ses tonu spikerlikte ne kadar önemli. Bunun kanıtı.
Beyler hangi takımlı bilmiyorum ama sesi cidden efsane adamın ,Drogba ilk golünü attığında da deli bağırmıştı..Birde Gs-Fb maçında Selçuğun attığı frikikte ''Selçuk geliyor golde geliyor'' demesini unutamıyorum.
Melih Şendil Fbli diyenlere gülüyorum. Dün akşam Gs maçında amigo gibiydi. Hiç bir Fb maçında o kadar bağırmadı.
Çoğu spiker istanbul takımı gol atınca çıldırıyor sanki karşıdaki yabancı takım gibi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme