Şimdi Ara

Melo veya Kuzmanovic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray'da Gökhan İnler olmadı, ön libero için iki aday kaldı.

Yabancı kontenjanı nedeniyle kadroyu rahatlatmak isteyen Cimbom’un Gökhan planı tutmadı. Melo ile anlaşmaya yakın olan Aslan, Kuzmanovic’i de listeye aldı.

G.Saray’da Türk futbolunun önünü tıkayan yabancı yasağı nedeniyle transfer politikaları da her an değişiyor. İki sezondur kiraladığı Melo ile yola devam etmeyip bu bölgeyi Türk pasaportu bulunan Gökhan İnler’e teslim etmek isteyen G.Saray, Napoli’ye 11 milyon euro önermesine rağmen bu transferde bir arpa boyu yol alamadı. Vakit kaybetmek istemeyen Aslan bu bölge için adaylarını belirledi: Felipe Melo ve Zdravko Kuzmanovic…

Cimbom önce art arda gelen iki şampiyonlukta başrolü oynayan Felipe Melo ile masaya oturdu. Oyuncudan yıllık aldığı 2.9 milyon euro garanti para ile maç başı 25 bin euroda indirim yapılması istendi. Melo’nun menajeri bu teklife sıcak yaklaştı. Aslan, Juventus ile de 5 milyon euro civarından pazarlığa girişecek.

RİSKLİ AMA GENÇ

Cimbom’da Melo pazarlığı sürerken aynı bölge için Zdravko Kuzmanovic’in de ismi gündeme geldi. 30 yaşındaki Melo yerine 25’lik Sırp futbolcu da gayet cazip bir alternatif olarak masaya yatırıldı. Geçen sezonun ikinci yarısında Inter forması giyen Kuzmanovic için yoklamalar başladı. Kuzmanovic oyun görüşü yüksek bir futbolcu olarak göze çarpıyor.

Kaynak: Egehan ŞENGÜL/AMK

• riskli hamle yapılacak dönemde değiliz banko adamlardan biri alınmalı şuan en sağlam güvenilir adam melo olur...

Bizim yönetim şu transfer konusunda her ne kadar iyi işler yapsa da yapılış şekli olarak yeterince iyi değiller planlı olmuyor , melo yine kampa yetişmeyecek şekilde transfer edilmez umarım...

Yerli olan iyi futbolculardan alınmalı kesinlikle Arda , kerim , gökhan töre , cem karacan bunlardan biri veya birileri kulübe katılmalı ...
  • Melo gibi oturmuş bir adam bırakılmaz ve takımdaki en önemli mevki onunki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

Melo gibi oturmuş bir adam bırakılmaz ve takımdaki en önemli mevki onunki.

.
  • melo kalmalı macera aramaya gerek yok. melo çin 6 milyonu vermiyoruz da o paraya daha iyi adam bulamazsın. en kilit oyuncu bence melo. adam varken bile alternatifi yoktu şimdi gidince acaba ne olacak çok merak ediyorum. aldığın adam onun kadar sağlam fizik kondüsyonda olabilecek mi. melo sakatlanmadığı için yokluğunu aramadık bünye alıştı. melo olmasa o bölgede kim oynayacaktı? ha selçuk da oynar yekta da oynar anadolu takımına karşı benim bahsettiğim konu avrupa. avrupa takımı olmak istiyorsan o bölgede iki tane güçlü defansif orta saha oyuncun zaten olmalı. bu yabancı sınırı yüzünden elimiz kolumuz bağlandı.
  • Melo kalacak, İnler'i alamayız ! Alınmasına alınır ama Napoli aldığı fiyattan 1 kuruş aşağıya satmaz o da bize çok..
  • Melo, kafasini verdiğinde mevksinde Avrupanin en önemli oyuncularindan birisi, Kuzmanovicse, siradan bir oyuncu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neto Fenerbahçe'de
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o mevkiye yerli alamıyorsak melo kalmalı.
  • İnlerin oraya gelmesi demek ileriye 1 yabancı ekleme şansımız var ama 28 yaşına gelmiş ki 15 Milyon çok eder eder İnler iyi bir oyuncu ama 30 yaşında ki Meloyu 5-6 Milyona kapatmak daha mantıklı olur İnler alınırsa Burak Yılmaz satılabilir ama İnlerin uyum gibi bir sorun yaşayacağını sanmam Melo geçen seneki gibi o hazırlık kampına yetişmeli.
  • Şampiyonlar ligi finali hedefi ve Kuzmanovic Kim olduğunu bile bilmiyorum büyük ihtimal konuyu açan arkadaşın kafasından uydurduğu bir transfer dedikodusu çünkü Galatasaray 2 yıl öncesine dönmeye hiç niyeti yok vites büyütün biraz kuzmanovic kimdir necidir ? Hedefimiz ön libero olarak 10+ milyon bonservisi olan ön liberolar olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

Şampiyonlar ligi finali hedefi ve Kuzmanovic Kim olduğunu bile bilmiyorum büyük ihtimal konuyu açan arkadaşın kafasından uydurduğu bir transfer dedikodusu çünkü Galatasaray 2 yıl öncesine dönmeye hiç niyeti yok vites büyütün biraz kuzmanovic kimdir necidir ? Hedefimiz ön libero olarak 10+ milyon bonservisi olan ön liberolar olmalı.

Arkadasim ben niye uydurayim.Alirsak bu yazdiklarina pisman olursun diyim..
  • Eğer ki melonun bonservisini alırsak krasiç gibi yatıcak takımda uplarsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.