Şimdi Ara

Meltem Demirörs’ten Bitcoin açıklaması: Yükseliş kapıda mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meltem Demirörs’ten Bitcoin açıklaması: Yükseliş kapıda mı?

Kripto para sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan Meltem Demirörs, Bitcoin’in mevcut durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Lider kripto para biriminin önümüzdeki birkaç ay içerisinde yükselişe geçmek için hazırlandığın belirten Demirörs, bu yükselişin olası katalizörlerinden bahsetti.

Kısa bir süre önce CNBC’ye konuk olan Meltem Demirörs şunları kaydetti:

“Şu anda olası bir Bitcoin ETF onayı ile ilgili söylentiler dolaşıyor. Bu nakit ödemeli ve sözleşmeye dayalı bir ETF olacak olsa da, kripto para piyasasında söylentilere dayalı alım satım işlemi çok fazla. Bu sebeple yılın dördüncü çeyreğinde bu durumun büyük bir katalizör olabileceğine inanıyorum.”

Ayrıca Bkz.Shiba Inu’da neler oluyor? Balinalar harekete geçti

Öte yandan Meltem Demirörs, BTC alınabilecek uygulamaların yıl sonuna doğru Bitcoin’in büyümesini hızlandıracağını ifade etti.

“Kenarda bekleyen çok fazla miktarda nakit var ve birçok yatırımcı şu anda portföylerinde Bitcoin’e yer vermeyi ciddi bir biçimde düşünüyor. İster halka açık bir yatırım aracı veya Coinbase, Robinhood veya Square gibi platformlar aracılığıyla olsun, artık bunu yapmak için pek çok farklı yol var. Bireysel ve kurumsal yatırımcıların Bitcoin’e maruz kalmaları için birçok farklı seçenek var.”

• Konuşmayı dinledim, kullandığı ana kavramlar zaten twitter'da konuşulan şeyler. Yeni birşey söylememiş, twitter'da okuduğunun özetini geçmiş. Kadını tanımıyorum ama Türk kripto fenomenleri-uzmanları başkalarının yazdıklarını kendi söylemiş gibi satıyor hep.

• Ben yemedim sen ye. Allah akıl fikir versin.

• Av zamanı başlatmak için yapılmış bir haber dh alkışlıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu balon bir gün fena patlayacak.. Herkes 1e2,1e5 kat kar yapma hayalinde yaşıyor.. ABD dolarının yerini hiç bir şey tutmaz. Her şey dolara endeksli..

• fed in faiz arttırma durumu var, 2022 kesin bir ihtimal 2021 içerisinde. bu temel bilgiye rağmen insanları bu kadar riskli bir varlığın alımına teşvik etmek vebaldir.

• Neyin analizini yapıyor bunlar :D balinalar kafasına göre takılıyor bunlarda grafik çiziyorlar ahh gariplerim ah :sadsf

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Balon 1 defa patlar. Sonra bir daha çıkmaz. Buna balon denmez. Diyen de finans cahilidir(Sana demiyorum, okuyup takip ettiğin cahil ekonomistler için söylüyorum)

• Glitz kullanıcısına yanıt

Değerli bir kişidir. Türk, Amerika'da yaşıyor çocukluğundan beri. Fenolar BTC nedir bilmezken, Bitcoin bilip, konuşan biri. Mazisi eski. Finansın içinden geliyor. Bizdeki 2 sene destek/direnç çekip sinyal veren gerizekalılarla alakası yok yani.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.