Şimdi Ara

memo için all-star(bi bakın bişe kaybetmezsinz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar...all star oylamalari başladı biliyorsunuzdur....günde bir oy Da biz memo ,ersan,hedo için atalım..günde saatlerce pc başindayiz...msn den oyunlardan 40 saniye zaman ayiripwww.nba.com dan birer oy atin her gün...nasil Çin'li dew pivot Yao Ming e okadar oy yağıyorsa bizde Türk basketbolcularimiza yağdıralım...bu ülkemiz içinde çok önemli...Türkiye'mizin dünya arenasindaki sesiini duyuralim..yumrugumuuzu masaya wurma zamani geldi...

• hido ve mehmete öfkeliyim ama oy atarız tabikide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recep41

hido ve mehmete öfkeliyim ama oy atarız tabikide.
    hido+memo neyse de ersan süre bile almıyor takımında o kadar sakat oyuncu olmasına rağmen.

bence memo all sttar'a seçilirse bunda en büyük katkı utah taraftarının olur. zira şu ana kadar ki performansıyla beğeni kazandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recep41

quote:

Orjinalden alıntı: recep41

ee herıld yani de böyle devam etmesi lzm ii başladı hatta daa ii yerlere gelmesi için biraz kasıp allstar a seçilmesi lzm bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: __RasHeeD__

quote:

Orjinalden alıntı: recep41

ee herıld yani de böyle devam etmesi lzm ii başladı hatta daa ii yerlere gelmesi için biraz kasıp allstar a seçilmesi lzm bence

Alıntıları Göster
    ne yapıp edip ikisinden birinin all star olmasını sağlamalıyız arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: assasina

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: assasina

evet bu görev çok kutsal.. ya allah

• quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

quote:

Orjinalden alıntı: assasina

evet bu görev çok kutsal.. ya allah

Alıntıları Göster
    ALL-STARDA OYLARINIZI İNDİANA PACERSİN SUPERSTARI JERMAİNE O'NEAL A WERİN .ZORUNLULUK YOK AMA SİZ WERİN

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jermaine7

ALL-STARDA OYLARINIZI İNDİANA PACERSİN SUPERSTARI JERMAİNE O'NEAL A WERİN .ZORUNLULUK YOK AMA SİZ WERİN

Alıntıları Göster
    ne j.o'neil i ya?? doğuda adamlar lebron pierce wade m.redd gibi oyunculara evricekler oyları bence hee v.carter da var.tabi bunlar sadece j.o'neil ile aynı kategoride olanalr

• quote:

Orijinalden alıntı: pau_gasoll

ne j.o'neil i ya?? doğuda adamlar lebron pierce wade m.redd gibi oyunculara evricekler oyları bence hee v.carter da var.tabi bunlar sadece j.o'neil ile aynı kategoride olanalr

Alıntıları Göster
    dediğin adamların yarısına oylar çok az gidicek j.o 10 yıldır nba de ve gelişmiş bi kitlesi war o kitleyi orneğin m.redd geçemez lebron wade katılıyorum ama diğerlerine hyr

• quote:

dediğin adamların yarısına oylar çok az gidicek j.o 10 yıldır nba de ve gelişmiş bi kitlesi war o kitleyi orneğin m.redd geçemez lebron wade katılıyorum ama diğerlerine hyr

Alıntıları Göster
    arkadaşlar tam olarak sitenin linkini verirmisiniz..www.nba.com dan sonrasınıda.. benim nba.com biraz sorunluda baya uğraşıom :D

• quote:

Orijinalden alıntı: uRcHiN

arkadaşlar tam olarak sitenin linkini verirmisiniz..www.nba.com dan sonrasınıda.. benim nba.com biraz sorunluda baya uğraşıom :D

Alıntıları Göster
    siz o arkadasa bakmayın oylar memoya ve jermaine o'neala

• quote:

Alıntıları Göster
    dikembe mutombo

• quote:

Orijinalden alıntı: SezaiAgbi

dikembe mutombo

Alıntıları Göster
    MEmo su anda Utah'in sitesindeki oylamada bu sene adeta şov yapan Boozer 2ı geçmiş durumda..

Kim all-star olacak sorulu ankette memo%32 ile önde Boozer ise %23 ile 2. sırada...

Boozer 'ın istatiksel acıdan gerisinde olmasına rağmen Utah fanlarından bu ilgiyi görmesi çok güzel!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: sexai

MEmo su anda Utah'in sitesindeki oylamada bu sene adeta şov yapan Boozer 2ı geçmiş durumda..

Kim all-star olacak sorulu ankette memo%32 ile önde Boozer ise %23 ile 2. sırada...

Boozer 'ın istatiksel acıdan gerisinde olmasına rağmen Utah fanlarından bu ilgiyi görmesi çok güzel!!!

Alıntıları Göster
    http://www.nba.com/webAction?actionId=surveyInitialize&target=/allstar2007/asb/eng/sweeps.jsp&surveyId=1251

• quote:

Orijinalden alıntı: Dewil_may_cry

http://www.nba.com/webAction?actionId=surveyInitialize&target=/allstar2007/asb/eng/sweeps.jsp&surveyId=1251

Alıntıları Göster
    ya jermein o'neil kesinlikle olamaz bu sene all-star tamam hayranısın ama buda benim görüşüm

• quote:

ya jermein o'neil kesinlikle olamaz bu sene all-star tamam hayranısın ama buda benim görüşüm

Alıntıları Göster
    j.o %100 seçilicek. eğer seçilmezse forumdan sildiricem üyeliğimi
    sakatlanmazsa seçilmesi garanti; 5 veya 6 tane uzun alıyorlar. jo da en kötü 5'ten girer zaten. ha bir de halk oylamasında howard shaq'i geçerse zaten shaq olmaz all-star'da. hem takımın galibiyet yüzdesi kötü hem de çok maç kaçırmış olacağı için koçlar oy vermez

1-shaq
    2-howard
    3-okafor
    4-bosh
    5-jo

• quote:

Alıntıları Göster
    memo ile hedo gelecek susadık Öluyoruz diyecekler allahın rahmetiNİ bile vermem artistlere,seçilirseler all star memlekete bir faydalarımı mı dokunur,kendilerine belki bir 50'lik kontrat daha yaparlar,valla onların orada oynamalarından ben hiç gurur duymuyorum,once bir baksınlar nowitski'ye,hangi turnuvada ulkesini yanlız bırakmış,peki istediği parayı nba'den kazanamamış mı,demekki,hem ulken için hem kendin için oynayabiliyormussun

ben valla ikisini de sevmiyorum oy moy yok

hele memo kimle çekişiyor onu soyleyin, soyleyin soyleyin

quote:

Orjinalden alıntı: jermaine7

• quote:

Orijinalden alıntı: b_sevki

memo ile hedo gelecek susadık Öluyoruz diyecekler allahın rahmetiNİ bile vermem artistlere,seçilirseler all star memlekete bir faydalarımı mı dokunur,kendilerine belki bir 50'lik kontrat daha yaparlar,valla onların orada oynamalarından ben hiç gurur duymuyorum,once bir baksınlar nowitski'ye,hangi turnuvada ulkesini yanlız bırakmış,peki istediği parayı nba'den kazanamamış mı,demekki,hem ulken için hem kendin için oynayabiliyormussun

ben valla ikisini de sevmiyorum oy moy yok

hele memo kimle çekişiyor onu soyleyin, soyleyin soyleyin

quote:

Orjinalden alıntı: jermaine7

Alıntıları Göster
    ben memo nun hala o kapesitede oynayabileceğine emin değilim

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: pau_gasoll

Geçen sene doğu 2 tane kısa forvet ile çıktı maça ne kadar zorlandı.

Geçen Sene de Jermaine O'neal ilk 5 seçildi,ancak sakattı ve oynayamadı.

Hem Redd'in neresi forvet yahu.Maksimum şutör guard oynayacak bir adam.Wade de öyle.Vince Carter da öyle. :) + 2'si deguard kısmıdna yer alıyor bu oyuncuların.Araştırma yapalım biraz. :) Jermaine O'neal'ı guard ya da Wade'i falan forvet sandın herhalde?

Dwight Howard'ı da pivota koymuşlar.Forvet olabilirdi.İyi ki de pivot olmuş.Jermaine'in seçilme şansı arttı.Hadi bakalım.

Benim oylar:

Batı:

Chris Paul
    Kobe Bryant
    Kevin Garnett
    Tim Duncan
    Mehmet Okur

Doğu:

Dwayne Wade
    Vince Carter
    LeBron James
    Jermaine O'neal
    Dwight Howard

Dwayne Wade

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidfb -- 25 Kasım 2006; 0:57:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

quote:

Orjinalden alıntı: pau_gasoll

Geçen sene doğu 2 tane kısa forvet ile çıktı maça ne kadar zorlandı.

Geçen Sene de Jermaine O'neal ilk 5 seçildi,ancak sakattı ve oynayamadı.

Hem Redd'in neresi forvet yahu.Maksimum şutör guard oynayacak bir adam.Wade de öyle.Vince Carter da öyle. :) + 2'si deguard kısmıdna yer alıyor bu oyuncuların.Araştırma yapalım biraz. :) Jermaine O'neal'ı guard ya da Wade'i falan forvet sandın herhalde?

Dwight Howard'ı da pivota koymuşlar.Forvet olabilirdi.İyi ki de pivot olmuş.Jermaine'in seçilme şansı arttı.Hadi bakalım.

Benim oylar:

Batı:

Chris Paul
    Kobe Bryant
    Kevin Garnett
    Tim Duncan
    Mehmet Okur

Doğu:

Dwayne Wade
    Vince Carter
    LeBron James
    Jermaine O'neal
    Dwight Howard

Dwayne Wade

Alıntıları Göster
    where is shaq?where is iverson?where is nash??

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.