Şimdi Ara

Memrise % 50 Premium Üyelik ve Bir Kurs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Memrise'ı bilmeyen varsa ve kısaca özetlemek gerekirse yapısı tekrara dayanan müthiş bir öğretme sistemidir. Şuan YDS'ye hazırlık için premium üye oldum. Olmak isteyen varsa diye de aşağıya linki bırakacağım. % 50 indirimli fiyatı 5 $'dır. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra aşağıdaki link işinizi görecektir.

Memrise
    Memrise - Memrise Pro - Memrise
    https://www.memrise.com/premium/?offer=OLIVER

Aşağıda ise seviyemin intermediate olduğunu varsayarsak intermediate ile upper intermediate arasında takıldığım kelimeleri bir araya toplamam sonucu hazırladığım kursumun linki mevcuttur. İlk kursum olduğu için acemiliğime verin. ilk levellerde ingilizce kelime ve yine ingilizce anlamı. Daha sonra İngilizce kelime ingilizce anlamı ve bir örnek. Sonlara doğru ise İngilizce kelime ingilizce ve Türkçe anlamı en sonunda ise bir örnek ile hazırlamaya çalıştım.

http://www.memrise.com/course/406595/english-words-powered-by-cambridge-for-learners-2/

Sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım.

• İngilizce için bu programı kullanıyorum kelime haznemi geliştirsin diye. Giriş seviyesinin belki biraz üstü sayılır ingilizcem. Uygulama çok faydalı. Size şunu sormak istiyorum. Web den alınan üyelikle googleplaystore dan alınan üyelik farklı mı? Birini alınca ikisinde de aktif oluyor mu? Premium almak istiyorum bu ara çok pahalı 1 ay önce falan 69 tl ye yıllığı düştü demişlerdi ne yazık ki kaçırmışım :(
  • Ben play storeda 20₺'a yıllık ödeme yapıyorum ama internette geçiyor mu hiç kontrol etmedim: (

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl?
  • Google Play'de de yine indirim var 1 günü kaldı galiba

• Yani premiumda ayrıca YDS için kurs olduğunu mu söylüyorsunuz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.