Şimdi Ara

Mentee - Mentor Sistemi (Lineage2.com Chronos Ve Naia İçin Geçerli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu anlattığım sistem Chronos Ve Naia için geçerli;

Bu sistemi oluşturmak için Mentee Certificate ve 85 lvl awekening class bi karaktere ihtiyacımız var bu server larda oynayanlar görmüştür lf mentor yazan insanları 40 lvl a ulaşan herkez kendine mentor arıyor peki bu işleme nasıl başlıyoruz anlatıyorum fazla araştırma fırsatım olmadı şuan bildiklerimi anlatıyorum ilerde ekleme yaparım.

http://truly-free.lineage2.com/path üzerinden login olup hediyelerimizi alırken lvl 40 da bize verilen Mentee Certificate var bizim işimize yarıyan bu. bu sertifika sayesinde artık mentee olabiliyoruz 40 lvl olunca kendimize bi mentor arıyoruz ve 85 lvl awakening class bi oyuncudan bizi eklemesini istiyoruz gelen isteğide onaylıyoruz bundan sonrasında nelermi oluyor işte olanlar ve bize verilen buff lar :)

Mentor’s Guidance: %200 extra xp ve sp
    Mentor's Horn Melody Lv 1: Increases P. Atk. by 17%, P. Def, by 15%, M. Atk. by 79%, and M. Def. by 30%.
    Mentor's Drum Melody Lv 1: Increases Max MP by 20%, HP recovery bonus by 20%, M. Crit. Atk. Rate by 2, critical rate during a normal physical attack by 20%, P. Atk. by 10%, P. Def. by 20%, Atk. Spd. by 20%, M. Atk. by 20%,
    M. Def. by 20%, Casting Spd. by 20%, resistance to debuff by 10%, and P. Def upon evading a critical attack. Decreases Spd. by 15%, and for party members equipped with melee weapons that receive more than ordinary damage attacks, critical power increases during an ordinary attack.
    Mentor's Lute Melody Lv 1: Increases Atk. Spd. by 34% and Casting Spd. by 31%. Change of applying Vampiric Rage effect by 9%.
    Mentor's Organ Melody Lv 1: Increases Max HP by 37%, Max MP by 37%, Max CP by 37%, and HP recovery bonus by 20%.
    Mentor's Guitar Melody Lv 1: Increases P. Crit. Rate by 32%, P. Crit. damage by 35%, and M. Crit. Rate by 20. Decreases MP consumption for physical skills by 20%, magical skills by 10%, and enchant skills by 20%.
    Mentor's Harp Melody Lv 1: Increases physical accuracy by 5, physical and magic evasion by 5, and Spd. by 34. Decreases received critical damage by 30%.

evet mentorumuz online olduğu sürece bu bufflar üstümüzde bulunuyor ve biz lvl 86 olana kadar da böyle devam ediyor unutulmaması gerekn sadece mentorumuz online olduğu sürece aktif bu bufflar..

Şimdi kafanıza takılan bazı sorular olcak onları baştan yazıyorum. Diyebilirsiniz ben 85 lvl awakening(4rd class) insanı nerden bulcam inanın bana çok kolay bulcaksınız çünkü mentorlar siz lvl atladıkça mentee coin kazanıyolar ve bu mentee coin lerle enc weap. arm crystal enc scroll vs değerleri item ları alabiliyorlar aynı şekilde sizde online olduğunuz sürece mentorlara gelen bi buff sayesinde %10 fazla xp ve sp alıyorlar zaten 85-86 lvl bi karaktere %10 extra xp demek pahabiçilemez bi olay :) biraz daha araştırıyorum diploma olaylarıda var r grade item ve weapon alınıyo bu diploma mentee yemi yoksa mentora mı geliyor tam kavrayamadım ilerde eklemeelr yapcam :) bide Chronos da oynayan arkadaşlar varsa "Defreny ve "Sirine veya "Ceza pm atabilir 2 tane boş yerim var mentee eklerim şu bi hafta sabah akşam açık tutuyorum mentoru haftaya sadece akşamları açık olcak inanın 2 günde normal bi kasmayla 65-66 olursunuzki olunuyo çok rahat buff larınız süresiz ve %200 bonus xp sp iyi oyunlar.

• bende buna benzer bişey arıyodum şu an shilen de yok galiba. sağolasın
  • evet şuan shilen de yok 85 awakening yok çünkü aslında bu sistem bütün server lar için geçerli(usa) ama şuan eski server larda oynayanlar yararlanabiliyor.
  • geçen gün bi dominator gördüm bu melody buffları ve atı vardı enchanter horse galiba gm dir lan diyip kendimi avutmustum:D ama sitede bakınca yok diyor
  • melody buff ları enchanter veriyo horse butun awakening class larda var :) shilen de enchanter varmı ya? :)
  • buff scrol verıyorlar 30min hedıye 3tane sanırım onlardna kullanmıstır
  • zannetmiyorum adamda dynasty vardı ve xp boost %10 vardı eminim :p ve beyaz bi atla geziyodu
  • xp boost %10 sa mentor dur mentor olabilmek için 4rd class olman lazm adam ne ara 85 olmş iyi kasmış 7/24 açık bırakmış galiba helal olsun ne diyim :D
  • Pekı bu buffların hepsı aynı anda aktıf olabılıyomu ve normal phorpet bufflarıyla fln bı arada kalıyomu. Eger kalıyosa cok dengesızlık olur ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

Pekı bu buffların hepsı aynı anda aktıf olabılıyomu ve normal phorpet bufflarıyla fln bı arada kalıyomu. Eger kalıyosa cok dengesızlık olur ya

awekeningden sonraki bufflar eski buffların combosu eski bufflarla yeniler aynı anda duramaz aynı statlara hukmetmiyorsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

Pekı bu buffların hepsı aynı anda aktıf olabılıyomu ve normal phorpet bufflarıyla fln bı arada kalıyomu. Eger kalıyosa cok dengesızlık olur ya

evet hepsi aynı anda aktif buffların ozelliklerini okuduysan prophet bufflarina gerek kalmiyo ve resist bufflari kiss of eva, zerk ve dance harici buff zaten alamiyosun ustune :) ve süresiz bi şekilde mentorun online olduğu sürece bufflardan faydalanabiliyosun yatsan bile dirildiğinde tekrar geliyo buffların
  • Çok güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aggression

evet şuan shilen de yok 85 awakening yok çünkü aslında bu sistem bütün server lar için geçerli(usa) ama şuan eski server larda oynayanlar yararlanabiliyor.

shillen de yok derken, bu özellik mi yok demek istedin yoksa 85 level adam yok bu özelliği şuan kullanamazsın mı demek istedin?

Senin söylediğinden shillen server'da bu özellik yok gibi algıladım.
  • Bence 85 adam yok o yüzden bu özellik yok demiş
  • 85 adam var artık shilen de yok diye bişey yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: s4ym3r3c0

quote:

Orijinalden alıntı: Aggression

evet şuan shilen de yok 85 awakening yok çünkü aslında bu sistem bütün server lar için geçerli(usa) ama şuan eski server larda oynayanlar yararlanabiliyor.

shillen de yok derken, bu özellik mi yok demek istedin yoksa 85 level adam yok bu özelliği şuan kullanamazsın mı demek istedin?

Senin söylediğinden shillen server'da bu özellik yok gibi algıladım.

konuyu açarken yazdığım yazıyı okumadın sanırım veya alıntı yaptığın yazıyı! ondan soruyosun yada sırf sormak için soruyosun :) zaten yazdım şuan 85 lvl 4rd class adam olmadığı için yok demiştim oda şuan yavaş yavaş olmuşmaya başlamış bi arkadaş görmüş enchanter buda demek oluyoki 1-2 aya 85 lvl insanlar çoğalcak mentee mentor sistemi lvl atlamayı çok hızlandırıyo ben canım sıkıldı spoiler açtm 2 günde 70 oldu shilende de yavaş yavaş yayılcak işte..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.