Şimdi Ara

Menu geçişleri yavaş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun tüm kurulum dosyalari hddye attim. Ancak evim bolulumune giris cok agir. Acaba psn turkiyede oldugum icin yavaş olabilirmi?

• GT5P nin de menüsü ağırdı. GT lerin böyle oluyor sanırım.
  • Bana ozgu bisey degil o zmn. Acaba internettin yavasligindanmi kaynaklaniyo diye dusundum.

Neyse kurcalamaya devam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berty

Bana ozgu bisey degil o zmn. Acaba internettin yavasligindanmi kaynaklaniyo diye dusundum.

Neyse kurcalamaya devam :)
    Oyunun yüklemesini PSN'e bağlantı aşaması etkiliyor. Bazen hızlı geçiş yapıyor bazen yavaş. Off oynarken menü geçişleri ciddi olarak hızlanıyor. İleride düzeltilir diye düşünüyorum. Zaten sunucu hatası veriyor arada bir.

Yalnız aşağıdaki ekrana girip 'Ana oyun verisini önceden kur' seçeneğiyle yükleme yapın. Açılıştaki ve burdan yapacağınız yüklemeden sonra 'Kurulu Dosyaların Boyutu' 6422 MB olmalı. (2 kere yükledim kesin eminim. ) Bu seçenekle ne kadar yükleme yaptığınıza bakabilirsiniz...

Menu geçişleri yavaş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 25 Kasım 2010; 10:28:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Oyunun yüklemesini PSN'e bağlantı aşaması etkiliyor. Bazen hızlı geçiş yapıyor bazen yavaş. Off oynarken menü geçişleri ciddi olarak hızlanıyor. İleride düzeltilir diye düşünüyorum. Zaten sunucu hatası veriyor arada bir.

Yalnız aşağıdaki ekrana girip 'Ana oyun verisini önceden kur' seçeneğiyle yükleme yapın. Açılıştaki ve burdan yapacağınız yüklemeden sonra 'Kurulu Dosyaların Boyutu' 6422 MB olmalı. (2 kere yükledim kesin eminim. ) Bu seçenekle ne kadar yükleme yaptığınıza bakabilirsiniz...

Menu geçişleri yavaş?

Alıntıları Göster
    ingiliz PSN'deyim yine de o ana sayfaya geçiş çok yavaş... senle ilgili değil yani hocam...

• quote:

Menu geçişleri yavaş?

Hocam bende de o boyut 6464 MB?

Menu geçişleri yavaş?

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Menu geçişleri yavaş?

Menu geçişleri yavaş?

Alıntıları Göster
    6 dakikadır ana menüye dönmesi için bekliyorum,nedir bu ya

• quote:

Menu geçişleri yavaş?

Enterasan o zaman. 6477 çıkan da var.

• quote:

quote:

Menu geçişleri yavaş?

Bandrollü oyunlarda öyle oluyormuş.

• quote:

quote:

Menu geçişleri yavaş?

Alıntıları Göster
    bende yardımcı programlardı kurulumu yapmadan 6.419 suan ama orda sole bırsey yazı zaman zaman hdd ye verı yuklemesı yapılmaktadır demekkı oynadıkca verı artıcak herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpheratz86

Benim 1 dk bekledigim oldu. Bu japonlar oyunu kendi internet hizina gore yapmis galiba:) 1mb ile baglananlar var kazuu. Neyse ben bir defa karsilastim boyle gec menu gecisiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desert_rain

quote:

Benim 1 dk bekledigim oldu. Bu japonlar oyunu kendi internet hizina gore yapmis galiba:) 1mb ile baglananlar var kazuu. Neyse ben bir defa karsilastim boyle gec menu gecisiyle.

Alıntıları Göster
    bağlantım 8mbit ama ikinci 5 dakikayı bekletiyor oyun. Oyunu kapatıp açınca daha hızlı geliyor menü

• quote:

bağlantım 8mbit ama ikinci 5 dakikayı bekletiyor oyun. Oyunu kapatıp açınca daha hızlı geliyor menü

Alıntıları Göster
    Yahu bu nedir,oyun durmadan donuyor,menüler cok yavaş..Sunucu ile bağlantı kurulamadı uyarısı alıyorum,Haberler kısmına giriyim dedim kursör dondu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devoin

Yahu bu nedir,oyun durmadan donuyor,menüler cok yavaş..Sunucu ile bağlantı kurulamadı uyarısı alıyorum,Haberler kısmına giriyim dedim kursör dondu..

Alıntıları Göster
    psn'den çıkın öyle oynayın.menüler yağ gibi akıyor
  • quote:

Alıntıları Göster
    geçici çözüm: oyun takıldığı zaman ps tuşuna basıp ps3 ana ekranına dönüp tekrar geri dönün olmazsa tekrar yapın ps3 sarı ışık yanıp sönmeye başlıyor ve direk geçiyor (nelerle uğraştırıyon bizi kazu )

• quote:

Alıntıları Göster
    ya bu önemli bir konu, psn den cıkıp oynadıgınızda da donma sorunu devam ediyormu arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narki

ya bu önemli bir konu, psn den cıkıp oynadıgınızda da donma sorunu devam ediyormu arkadaşlar?

Alıntıları Göster
    kısa sürede bir patch gelir bence yada biz bir yöntemini icad ederiz. bknz. ps1 okumayınca kapağı aç kapa:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TUTUdesign

kısa sürede bir patch gelir bence yada biz bir yöntemini icad ederiz. bknz. ps1 okumayınca kapağı aç kapa:D

Alıntıları Göster
    Bu yavaşlık hakkında açıklama geldi, çok yakında düzelteceklermiş single oynarken bağlantıyı kesin diyorlar

http://us.gran-turismo.com/us/news/d5493.html

• quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

Bu yavaşlık hakkında açıklama geldi, çok yakında düzelteceklermiş single oynarken bağlantıyı kesin diyorlar

http://us.gran-turismo.com/us/news/d5493.html

Alıntıları Göster
    evet ofline oynarken hic bi sorun cıkmıyo.....

duzelesiye kadar boyle idare ederiz artık

• quote:

Orijinalden alıntı: tekin200

evet ofline oynarken hic bi sorun cıkmıyo.....

duzelesiye kadar boyle idare ederiz artık

Alıntıları Göster
    ben 3-4 saatir oynuyorum hiçsorun olmadı düne göre çok çok iyi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.