Oyunun tüm kurulum dosyalari hddye attim. Ancak evim bolulumune giris cok agir. Acaba psn turkiyede oldugum icin yavaş olabilirmi?
GT5P nin de menüsü ağırdı. GT lerin böyle oluyor sanırım.
Bana ozgu bisey degil o zmn. Acaba internettin yavasligindanmi kaynaklaniyo diye dusundum.
Neyse kurcalamaya devam :)
quote:
Orijinalden alıntı: Berty
Bana ozgu bisey degil o zmn. Acaba internettin yavasligindanmi kaynaklaniyo diye dusundum.
Neyse kurcalamaya devam :)
Oyunun yüklemesini PSN'e bağlantı aşaması etkiliyor. Bazen hızlı geçiş yapıyor bazen yavaş. Off oynarken menü geçişleri ciddi olarak hızlanıyor. İleride düzeltilir diye düşünüyorum. Zaten sunucu hatası veriyor arada bir.
Yalnız aşağıdaki ekrana girip 'Ana oyun verisini önceden kur' seçeneğiyle yükleme yapın. Açılıştaki ve burdan yapacağınız yüklemeden sonra 'Kurulu Dosyaların Boyutu' 6422 MB olmalı. (2 kere yükledim kesin eminim. ) Bu seçenekle ne kadar yükleme yaptığınıza bakabilirsiniz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 25 Kasım 2010; 10:28:22 >
quote:
Orijinalden alıntı: C-TRanger
Oyunun yüklemesini PSN'e bağlantı aşaması etkiliyor. Bazen hızlı geçiş yapıyor bazen yavaş. Off oynarken menü geçişleri ciddi olarak hızlanıyor. İleride düzeltilir diye düşünüyorum. Zaten sunucu hatası veriyor arada bir.
Yalnız aşağıdaki ekrana girip 'Ana oyun verisini önceden kur' seçeneğiyle yükleme yapın. Açılıştaki ve burdan yapacağınız yüklemeden sonra 'Kurulu Dosyaların Boyutu' 6422 MB olmalı. (2 kere yükledim kesin eminim. ) Bu seçenekle ne kadar yükleme yaptığınıza bakabilirsiniz...
Alıntıları Göster
ingiliz PSN'deyim yine de o ana sayfaya geçiş çok yavaş... senle ilgili değil yani hocam...
quote:
Hocam bende de o boyut 6464 MB?
quote:
Orijinalden alıntı: melkor23
quote:
Alıntıları Göster
6 dakikadır ana menüye dönmesi için bekliyorum,nedir bu ya
quote:
Enterasan o zaman. 6477 çıkan da var.
quote:
quote:
Bandrollü oyunlarda öyle oluyormuş.
quote:
quote:
Alıntıları Göster
bende yardımcı programlardı kurulumu yapmadan 6.419 suan ama orda sole bırsey yazı zaman zaman hdd ye verı yuklemesı yapılmaktadır demekkı oynadıkca verı artıcak herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: Alpheratz86 6 dakikadır ana menüye dönmesi için bekliyorum,nedir bu ya
Benim 1 dk bekledigim oldu. Bu japonlar oyunu kendi internet hizina gore yapmis galiba:) 1mb ile baglananlar var kazuu. Neyse ben bir defa karsilastim boyle gec menu gecisiyle.
quote:
Orijinalden alıntı: desert_rain
quote:
Orijinalden alıntı: Alpheratz86 6 dakikadır ana menüye dönmesi için bekliyorum,nedir bu ya
Benim 1 dk bekledigim oldu. Bu japonlar oyunu kendi internet hizina gore yapmis galiba:) 1mb ile baglananlar var kazuu. Neyse ben bir defa karsilastim boyle gec menu gecisiyle.
Alıntıları Göster
bağlantım 8mbit ama ikinci 5 dakikayı bekletiyor oyun. Oyunu kapatıp açınca daha hızlı geliyor menü
quote:
Orijinalden alıntı: Alpheratz86
bağlantım 8mbit ama ikinci 5 dakikayı bekletiyor oyun. Oyunu kapatıp açınca daha hızlı geliyor menü
Alıntıları Göster
Yahu bu nedir,oyun durmadan donuyor,menüler cok yavaş..Sunucu ile bağlantı kurulamadı uyarısı alıyorum,Haberler kısmına giriyim dedim kursör dondu..
quote:
Orijinalden alıntı: Devoin
Yahu bu nedir,oyun durmadan donuyor,menüler cok yavaş..Sunucu ile bağlantı kurulamadı uyarısı alıyorum,Haberler kısmına giriyim dedim kursör dondu..
Alıntıları Göster
psn'den çıkın öyle oynayın.menüler yağ gibi akıyor
quote:
Alıntıları Göster
geçici çözüm: oyun takıldığı zaman ps tuşuna basıp ps3 ana ekranına dönüp tekrar geri dönün olmazsa tekrar yapın ps3 sarı ışık yanıp sönmeye başlıyor ve direk geçiyor (nelerle uğraştırıyon bizi kazu )
quote:
Alıntıları Göster
ya bu önemli bir konu, psn den cıkıp oynadıgınızda da donma sorunu devam ediyormu arkadaşlar?
quote:
Orijinalden alıntı: Narki
ya bu önemli bir konu, psn den cıkıp oynadıgınızda da donma sorunu devam ediyormu arkadaşlar?
Alıntıları Göster
kısa sürede bir patch gelir bence yada biz bir yöntemini icad ederiz. bknz. ps1 okumayınca kapağı aç kapa:D
quote:
Orijinalden alıntı: TUTUdesign
kısa sürede bir patch gelir bence yada biz bir yöntemini icad ederiz. bknz. ps1 okumayınca kapağı aç kapa:D
Alıntıları Göster
Bu yavaşlık hakkında açıklama geldi, çok yakında düzelteceklermiş single oynarken bağlantıyı kesin diyorlar