Şimdi Ara

merak ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sivrisineklerin dişileri kan emiyor erkekleri ise çiçeklerdeki çiçek öz suyuyla besleniyor,işin ilginç tarafı sivrisinek birini emdikten sonra diğer kişiyi emdiği zaman kesesindeki kanı bıraktıktan sonra taze kanı alabiliyor hal boyle olunca kafama takıldı aıdslı birini emdi bi baskasını emicek aıdslı kanı emdiği kişinin üzerine bırakırsa emdiği yeni kişi bundan etkilenir mi

• Dostum bu meraklı davrnışından dolayı seni tebrik ederim. Sivrisineğin olayında konuyu aşmışsın bende sana sonucu bildireyim.
    Sivri sineğin bir tane iğnesi var. bu iğne sürekli tek oldugunda sürekli olarak sokup durmakta. Bundan dolayı Idisli biri sokar sonra gelir seni yada başkasını sokarsa Idisli olur bundan başka bişey demiyor sonucu bağlıyorum.

Not: Türkçe bu nereye çekersen oraya gider :)
  • çevrende aidsli kişi olmadığı sürece pek problem olmaz..zira
    diğer ihtimal çok düşük..yani gelip seni sokması ihtimali
    kaza yapma ihtimalinden daha az bence..
  • yani demi çevrende yoksa taa başka yerden sokup gelemez çünkü ömürleri 1 gün o hayvanların die duydum...bi de merak ettiim bu hayvanların doğaya faydası nedir?
  • AIDS virüsü sivrisineğin tükrük bezlerinde yaşayabiliyorsa bulaşması lazım. Eğer yaşayamıyorsa bulaşmaması lazım diye fikir yürütürüm ben. Sorun sivrisineğin emdiği kanla yeni kurbanının kanının birbirine karışması değil, çünkü kanlar birbirine karışmıyor. Sorun virüsün sivrisinekte bulunan tükrük bezlerinde yaşayıp yaşayamayacağı. Sıtma mikrobu da böyle bulaşıyor zaten, sivrisineğin tükrük bezlerinden bulaşıyor, emdiği kanın yeni kurbanın kanıyla karışmasından değil.
  • Twister +1
    Zaten bende bulaşmadığını duymuştum aidsin
  • aids bulaşırda sivrisinekten deil natalie'de lena'dantatyana'dan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neyim var merak ediyorum.
    2 hafta önce açıldı
    Redmi Pil Sağlığı Öğrenme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aptal böcek faydası yokki gavurun paso vızzzzzzzz gel kon gecenin yarısı kulağıma sonra ısır eşşoleşşeek fitil oluyorum şunlara yahu sulu şey kovuyosun gene geliyo tövbe tğvbe
  • Arkadaşlar böceklerin dünyanın kokusunun temizlediklerini pis kokularının aldıklarının biliyor musunuz?

Bazı böcekler sokar bazıları ısırır bazılrıda temizler geceleri uyutmalarda iyi ki varlar..

Biyoloji derlserinde yaşamsal evereleri görürken bunlardan bahsetmekte idi.
  • yararlarını yiyim ben onların
  • valla he sineklerden bilem korkmak lazım
  • AIDS sinek ısırması, öpmek, sarılmak vs. ile bulaşmaz. Cinsel ilişki ya da kan ile bulaşması gerekir. AIDS li biriyle cinsel ilişkiye girerseniz de bulaşma ihtimali %5 tir!
  • ben etkilenmez ama aıds aldığında olür çünkü polis deney yapğan adamlar var adam zehirlendiyse üzerindeki böck veye sivrisinekler yola çıkarak işi halleder
  • sivrisinekten felan aids bulaşır yes.
  • mike o imza ne öyle. töbe töbe....
    günahamı sevkediyon bizi.

bu arada kollar toplamda kaç cm oldu.
  • 40 oldu.fazla bişey değil
    steroid kullanıyom şimdi zate.
  • yuh 40 mı

helal olsun. seni yarışmalarda görmek istiyoruz artık...
    seni türkiye tanımalı...
  • madem sivrisineğin ömrü 1 gun
    niye bu meretler hep beni sokuyolar yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elimon

quote:

Orijinalden alıntı: Jobsreyiz

bencede sivrisinek cidden hastalık taşıma konusunda tehlikeli bir canlı.

İmzan kural dışı + hort cezası.

hort
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mark.

quote:

Orijinalden alıntı: Elimon

quote:

Orijinalden alıntı: Jobsreyiz

bencede sivrisinek cidden hastalık taşıma konusunda tehlikeli bir canlı.

İmzan kural dışı + hort cezası.

hort

Alıntıları Göster
    Bildiğim kadarıyla aids virüsü dışarıda(hasta vücudunun dışında)30 sn gibi bir süre yaşayabiliyor.eğer aidsli kişiyi ısırdıkdan 30sn'den önce senin ısırırda elvada

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.