|
Merakla beklenen Xiaomi 14T ve 14T Pro tanıtıldı: İşte fiyatı ve özellikleri
-
-
Yeni çöpler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Peki neden çöp
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
eskiden mi5 mi6 zamanlarında diğer markaların amiral cihazları 800-900 dolar iken xiaomi 300-400 dolara amiral cihaz satıyordu.
O zamanlar çok mantıklı telefonlardı fakat şimdi tr fiyatıyla 60-70 bin lira xiaomi'ye vermek saçmalıktan öte değil.
o yüzden çöp..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
14t 30 bin, 14t pro 40 bin zaten??
Bunlar çıldırmış sanırım iphone 16 promax ile aynı fiyata vermek nedir
Xiaomi piyasaya %5 net kar politikasıyla yola çıktı, bu yüzden cihazlar üretim maliyeti üzerine atıyorum %10 fazla ekleyip %5 net kar çıkartacak fiyat etiketiyle satılıyordu 4 yıl önce bu politikadan vazgeçti bu yüzden çıkan tüm cihazlar fahiş fiyata oluyor, sadece çin bazında ucuzlar
-
Yanında tablet,saat,kulaklık gibi hediyeler veriyor aslında ihtiyacı olana mantıklı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Örnek olarak söyledim, kaldı ki 14 ultra falan 70 bin lira seviyesinde.
Samsung s24 plus'ı, ultrayı 40-50 bin liraya veriyorsa bu cihazlarında onların yarı fiyatında olması lazım, ben bunu kastediyorum. Eskiden öyleydi ve cazipti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tr incelemeleri neden detaylı yapmaz aklım almıyor , şu kamera özelliklerini inceleyen bir tane kanal yok. Hepsi zoomlayıp zoomlayıp foto çekmiş şaka gibi ya.
-
MediaTek Dimensity 9300+ yerine Snapdragon 8 gen 3 olsa daha mi iyi olurdu? MediaTek olması kötü geçmişi nedeniyle tad kaçırıyor. 3 senedir T 11 Pro kullanıyorum. Bir sıkıntısını yok ama yeni de teknolojiye ulaşmak için 14T pro ya geçmeyi düşünüyordum, ancak MediaTek olması nedeniyle şu an Mi 14 ultra'ya yönlendim. Aradaki 30K fark tabi ki değmeyecek bir fark ancak mediatek yüzünden, ısınma ve 1 sene sonra performans düşüş problemleri yaşamaktan çekiniyorum. 11T pro'mdaki Snapdragon 888 3 seneyi geçiktir üzmedi beni.
ek: tasarım olarak da sanki 4. kamera varmış gibi yapıp oraya tek led flash koymaları hiç hoşuma gitmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reos -- 26 Eylül 2024; 23:13:22 >
-
Media tek işlemcisini gen 3 tercih ederdim.Eskisi gibi değil kendilerini baya geliştirdiler öyle media tek diye geçiştirme performans verileriyle gen 3 ile yarişicak düzeyde,şahsi düşüncem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 26 Eylül 2024; 23:28:23 >
Huawei de ilk fp cihazlarla çıkmıştı.hatta samsungda öyle.hepsi sonradan yükseltti fiyatları.
Ha bu cihaza bu para verilirmi tartışılır tam orta yerde bir fiyat koymuşlar 33000 yapsalardı değerdi.42bin bence yüksek.
o zmanlar filizlerinden doğuyorlardı hocam şimdi büyüdüler . baksanıza şarj aleti dahi yokmuş fakat hangi modelde tam anlamadım ?? kutu içeriğinide ıphone ve samsung gibi yapacakalr galiba
-
iPhone 16 pro max 120 bin iyimisin
ben verdim siparişi.. 14t ve tablet hediyesiyle.. ağır saçmalamışsınız.. iphone 16 pro fiyatı falan ne demek... tablet ihtiyacımda vardı zaten, telefon 25bin liraya geldi... 25 bine ne alayım bunun dengi , buyurun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astrafe -- 27 Eylül 2024; 22:19:40 >
Şöyle bir foto yayınladılar
Fikrini soran olmadı
-
türkiyede adaptör olacak diye biliyorum
Bunu alcağıma 50 bin tl veririm honor magıc 6 pro alırım
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
eskiden mi5 mi6 zamanlarında diğer markaların amiral cihazları 800-900 dolar iken xiaomi 300-400 dolara amiral cihaz satıyordu.
O zamanlar çok mantıklı telefonlardı fakat şimdi tr fiyatıyla 60-70 bin lira xiaomi'ye vermek saçmalıktan öte değil. o yüzden çöp.. |
Benzer içerikler
- whatsapp"ta çevrimiçi iken çevrimdışı görünmek
- netflix şifre paylaşımı
- instagram profil görme
- reddit video indir
- whatsapp tema değiştirme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X