Şimdi Ara

MERAM TIP SELÇUK TIP MERSİN TIP KAYSERİ TIP HANGİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR MERABA BENİM SIRA MF3 9243 MERAMLA ÖNÜMDE 80 SELÇUKLA 60 KAYSERİYLE 13 VE MERSİN TIPTA BİR AKSİLİK OLMASA KESİN GİBİ ŞİMDİ BU 4 FAKÜLTEYEDE DEĞERLENDİRME MAKSADIYLA GELİR GÖZÜYLE BAKSAK HANGİSİ DAHA CAZİP SİZE GÖRE DAHA ÇOK ŞEHİR YORUMLARI YAPARSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN SAĞOLUN İYİ TERCİHLER OLSN....

• pegasus36 P kullanıcısına yanıt
    erciyes tıp gerçekten iyidir fiziki koşulları da iyidir çevresinin lideridir öyle diyeyim niğde nevşehir gibi illerden tabiri caizse hasta göçü olur bu fakülteye yaz güzel yerdir kayseri okunur yani
  • Bir tanıdığımız YTÜ makineyi bırakıp, sınava hazırlanmıştı ve Erciyes Tıp tutturdu. Şuan son senesini okuyor ve gayet memnunmuş.
  • sıram 9100 ben de bunlardan birini düşünüyorum. yok mu bilen
  • Arda95 A kullanıcısına yanıt
    2 yukarı yorumu oku yazdım oraya bölgenin lideridir
  • tıpcı_10 T kullanıcısına yanıt
    o bölegeye adana mersin falan dahilse ben katılmıyorum
    kardeş senin mersin dediğin yer kayseriye en az 6 saat herneyse onu geç zaten bölge derken niğde nevşehir kayseri civarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cbü tıp VS Trakya tıp
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    ben de onu diyorum işte dostum. sen çevresinin lideri falan derken mersini konyayı değerlendirmiyosun. onu kastettim. neyse sağol bilgiler için
    sana en basit örneği vereyim erciyes tıp hastanesinin önünden niğdeye 2-3 saatte bir otobüs kalkar hasta potansiyelini anla diye yazdım
    peki hasta potansiyeli dışında okul zorluğu, şehir hayatı, okul ortamı hakkında da bişeyler söyler misin
    kardeş özür dilerim bu arada mersin kayseri 4 küsür saatmiş:)
    o konu hakkında çok bilgim yok ama kayseri büyüktür yani. 2milyon küsür(yanlış hatırlamıyorsam) nüfusu var
    önemli değil usta :) sağolasın tekrar google da nüfusa 1.2 m yazmış :)
  • ben aslında bunlardan mersini düşünüyodum ama tabi yerleşke oalrak daha geniş çapta araştıracağım barınma falan..tabi bende biraz sıcak olursa ii olur durumuda var gerçi 4 üde fena değil o yönden ama bana mersin daha cazip geliyor
  • erciyes.

Hem eğitimi hem kampüsü hem şehrin ucuzluğu bakımından çok avantajlı bilindiğinin aksine kayseri o kadarda paracı değildir şehir merkezine yakın yerde 200 liraya dahi kiralık ev bulabilirsin. ulaşımı kolaydır esnafı öğrenciyi sömürmez .
  • Ben selçuk tıp derim ama meram tıp daha yakın şehir merkezine selçuk tıp ortamlara falan daha yakın konyada yaşıyorum bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediklerim uniler bence iyi tiplar is artik seçmeye kalmis kararsizlik sürüyor hala

• Başka fikirlere de acigiz arkadaşlar lütfen yorumlayalim

• Kayseride 9 dan sonra hayat bıter ona göre yaz yazcaksan bence cok sıkıcı bir şehır ama egıtımı cok kalıtelıdır ona sözümüz yok

• İste bnmde bahsettiğim bu tipcilar öyle lys ygsye hazirlanir gibi calismazlar ki kaç tipci arkadasim var algi meselesi tabi ama şehircçok onmlidir bncede yani 2 hafta periyotlarla calisan biri için konusuyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.