Bildirim
mercedes 190 e lpg uyumu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
o arabaya benzinle binen kaç kişi var ki? yani 89 mersedese binen adamın muhtemelen çok parası yoktur(istisnalar hariç) o arabada dünyayı yakar.tek çare lpg.bizde 89 230e vardı o da lpg liydi.hemde sıralı falan da değildi.canavar gibi gidiyodu.uzun yolda 140-150 bin yakıyodu.olmaz diyen yalan söylüyor. -
doğru söylüyosun da, sanayide ki kolpa ustalar yanaşmamış yapmaya. hatta tanıdıkları bir firma sahibi bile yapmamış. bu yüzden burda ki kişilerden fikir almak istedim. -
hangi sanayi orası ya.millet burda birbirini yiyor.hiç mi rekabet yok.önleri iş mi dolu acaba. -
takılıyor fakat diğer araçlar kadar kolay değil sanırım. biraz işçilik istiyordu.
190 lar için lpg nin bir eksiği var o da şu , araçlar karbüratörlü olduğu için sıralı sistem takılmıyor. Normal sistem kullananlardan da sorunsuz kullananlar vardı.
www.mbturkiye.com -
ilk yazıda 190 ( e ) diye yazmış arkadaş.yanılmıyosam araç karbüratörlü değil. -
evet 190 e. arkadaşım pek anlamıyor o yüzden emin değilim araç karbüratörlü mü enjeksiyonlu mu.
zeytinburnu sanayi sitesine gitmişler. 3-4 yer gezdik diyor. garip... -
ALLAH ALLAH....YA BEDAVAYA MI YAPACAK BU ADAMLAR.HADİ DİYELİM Kİ ÖNLERİNDE İŞLERİ VAR.RANDEVUDA MI VERMİYOLAR?SİLİVRİKAPIDA (ZEYTİNBURNUNA YAKIN DİYE SÖYLÜYORUM) OKCAN SERVİS VAR.SHELL'İN YANINDA ADAMLAR ARI GİBİ ÇALIŞIYOLAR.BİDE ONLARA UĞRASIN.BİDE SORSUN BAKALIM ARABADA Bİ PROBLEMMİ VAR ACABA! -
190 serisi karbüratörlü ise sıralı takılamıyor, keza çevremde düz sistem 190 lar var.. -
ENJEKSİYONLU DA OLSA KARBÜRATÖRLÜDE OLSA O TİP ARAÇLARA LPG (DÜZ) UYGULANABİLİYOR.HEM İDDİA EDİYORUM ARAÇ LPG DE DAHA RAHAT ÇALIŞIYOR.BİZİM 230E 130-140 YAKARDI UZUN YOLDA ŞEHİR İÇİ 200 FALAN YAKIYODU.BİZDEN SONRA ALAN ADAM DA DAHA SONRA BİZE UĞRADI VE GAYET MEMNUNDU. -
Arkadaşlar 190 lar karbüratörlü. hiçbirine sıralı sistem takılmıyor. Biz de almaya niyetlendiğimiz için araştırmıştım biraz. Sonradan bagajı çok küçük olduğu için vazgeçtik almaktan... -
2.3 AMG 190E de dadından binilmez LPG ile hani...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X