Bildirim
Mercedes 500sel yakıt
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Turkiye de Aracı 12kisi satıyor.
Bir ilana baktım 89 modeli + b6 zirhlı 120bin lira.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şehiriçi : 18-30 litre (Kullanım tarzı, trafik yoğunluğu, ortalama hız gibi kriterlere göre)
Şehirdışı: 8-15 litre (Oralama hıza göre)
Lpgde %20-40 arası fazlası olur bu rakamların. Kitin markası, montajdaki işçilik, aracın genel bakım durumu, lpgnin kalitesine göre.
quote:
Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri
Şehiriçi : 18-30 litre (Kullanım tarzı, trafik yoğunluğu, ortalama hız gibi kriterlere göre)
Şehirdışı: 8-15 litre (Oralama hıza göre)
Lpgde %20-40 arası fazlası olur bu rakamların. Kitin markası, montajdaki işçilik, aracın genel bakım durumu, lpgnin kalitesine göre.
Escalade 23litre yakıyor.Arac baya yakiyormus
Escaladenin kullanıldığı şartlarda 20-25 yakar buda.
Gemi gibi arabadır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zirhli ise 30 litre
İntihar sebebi... adamı ya kumara baslatir ya ickiye baslatir yada kursagindan lokma sokmaz...
Temizi denk gelirse çok keyifli bir araba.Hem sürmesi , hem yolculuğu.Uzun süre 300SEL kullandı babam.Bende sürdüm bayağı bir.O arabadan aldığım keyfi hiç bir arabadan almadım.Sadece dilinden anlayan bir usta lazım.Sanayide rastgele bir dükkana girerseniz işinizi çözemezler.Birde ne olur ne olmaz arabanın %10 u kadar bi bütçeyi de hazır da tutmak lazım.Herhangi bir sıkıntı olunca maddiyattan çok , sıkıntının doğru giderilmesi önemli bu arabalarda
Bizde de 98 W140 S500 vardı İstanbul içinde sakin kullanımda 85 krs yakıyordu. O zaman 20 litreye denk geliyordu. Şimdi 1-1.20₺ yakar km basına. W140 kasadan bahsediyorsan bildigim kdariyla 96 modelin altı 4 ileri üstü 5 ileri. 96-98 modelleri cok öneriyorlar. 40 bin liraya en temizi bulunuyordu şimdi 60-100 istiyorlar.
-
Çok teşekkür ederim yani ben en iyisi 500 sel yerine dahaçok 300 sel veya max 2500-3000 motor bakayım 😂😂
quote:
Orijinalden alıntı: Selam.kardes
Çok teşekkür ederim yani ben en iyisi 500 sel yerine dahaçok 300 sel veya max 2500-3000 motor bakayım 😂😂
İlk araban olacaksa ya da tecrübesizsen eski araba bakma. Herkes eski BMW, Audi güzel der gaza getirir ama kimse almaz, bu işten anlamıyorsan sanayiden çıkamazsın. Bütçene göre bir C-B al geç. Bu arabalar dilinden anlamayan adamın iflahını söker.
Evet ilk arabam olacak ama tanıdık var tamir konusunda ondan dolayı sıkıntı çekmem diye düşünüyorum 300e veya 300d alırım sizin tavsiye ettiğiniz var mı böylr?
Up
25 litre civarı yakar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X