yakın zamanda 1998 model mercedes 160 elegance (yarı otomatik şanzuman) satın aldım. isteğim bu arabayı daha önce kullanmış, bilgi sahibi arkadaşlardan arabayla alakalı ayrıntılı bilgi, dikkat etmem gereken hususlar ve de aşağıda yazdığım aklıma takılan sorularla alakalı yardım ve cevaplardır.
- arabanın kronik bir arızası, sık sık sorun yaşatan parçası (illa ki vardır) var mıdır? alınabilecek önlem nedir? - arabanın değişmesi gerektiğinde en çok can yakan (pahalı) parçaları neler? (sık sık yurt dışına gemiyle seyahat ediyorum yurt dışından daha uygun bulabilme ihtimalim var o yüzden soruyorum.) - arabanın servis manuelini bulabileceğim bir yer yada bir link bilen var mı? (bu arada bende italyancası var ingilizcesini istiyorum. italyancasını isteyenlerle paylaşabilirim)
cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
lenkocanL
kullanıcısına yanıt
bende eşime 98 model A 140 aldım sizin ki gibi yarı otomatik mercedes servisi arkadaşın dediği bunların tutulmayan modeli yarı otomatik.baskı balata ve şanzuman arızası verme ihtimali diğerine göre daha yüksek dedi.ama şuana kadar bi sıkıntı görmedik.Memnunuz umarım buradan sizin yazınıza bilgili birileri bilgilerini aktarır da bende sayenizde faydalanmış olurum.