Şimdi Ara

Mercedes A serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında sedan araç istiyordum ancak eşim pek istemiyor, kullanım kolaylığı açısından hb araçlar hep rahat oldu bizim için. 100-110bin civarına kadar kredi ile fiyatı zorlamıştım, ancak biraz düşürmem gerekiyor. mercedes a serisi hoşuma gidiyor, ancak a180 için reno motoru var, mercedes aldığına değmez deniyor. Açıkcası bu motor işinden pek anlamıyorum. Merak ettiğim bu sadece a180 için mi geçerli yoksa tüm a serisi için mi? yani a200 mantıklı bir tercih midir sizce?

• Anladığım kadarıyla biraz para sıkıntınız var size akıl verecek değilim ama A180-A200 gerçekten Mercedes gibi değil Sls Amg dahil denemiş birisi olarak söylüyorum bunu.
  • Sadece 1.5 dizel motor reno motoru. benzinliler safkan mercedes motoru. A 180 benzinli AMG paketlisi 90 bin TL civarı. Eder mi? Bence etmez.
    3.16 i falan alın çok daha güzel bir araba.
  • V40 seçeneğini de değerlendirin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A 180'i deneme şansım oldu.Araç style paketti.Koltuk tasarımı çok güzel ve koltuklar çok rahattı önce onu belirtmek istiyorum.Ön taraf spor koltuktu.İçi çok güzeldi yalnız ekran biraz moral bozucu.Kalın kenarlı küçük ekran sonradan yapıştırılmış gibi duruyor o biraz can sıkıcı.Yalnız performans olarak gayet yeterli bi araç.120 HP diye hatırlıyorum,çok keyifliydi.Kullanımı kolay.Park sorun olmuyor,zaten geri görüş kamerasıyla birlikte de acemi birisi bile çok rahat park edebilir.AMG paket ile gelen body kit harika fakat benim bindiğimde AMG paket olmamasına rağmen çok gösterişliydi.Kırmızı almanızı öneririm bu arabada harika duruyor.Fiyatı 75.000 civarında Style paketli A180nin.Araçta herşey kusursuz diyebilirim yalnız eksi yönleri;

Spor modda motoru biraz zorlayınca motorun ısısını içeri alıyordu.
    Ekran dediğim gibi sonradan takmışsınız gibi.

İlk aklıma gelen bunlar.

• A serisi mercedes değil, yok reno motoru vs diyenleri dinlemeyin. hb araba istiyorsanız ve bütçeniz söylediğiniz gibiyse alınır kullanılır. başka markalara yönelmeyin bile. sadece 1.5dci dizel motor reno motorudur o da zaten dizel motorlar içinde gayet kaliteli ve uzun ömürlü bir seçenek.
  • bone_slayer B kullanıcısına yanıt
    Volvo V40a bakmanızı öneririm.
  • 2 hafta önce arkadaşıma 2013 A-180 cdı amg paket aldık düz vites araç fazlasıyla spor iyi de gidiyor 122 bg ama aile için pek uygun değil kanısındayım birde altı çok alçak
  • bütçe?
    kriterler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 30 Temmuz 2013; 19:47:32 >
  • Bütçem 85.000 gibi, zorlarsam 90.000 olur ama zor gibi. a180 amg paket otomatik düşünmüştüm, sitesinde 82.000 yazıyor. 1.16'nın tipini pek sevemedim gitti..
    kriterlere gelince, aslında sedan araç istiyordum ama eşim park sorunları daha az olur, kullanımı daha kolay olur diye hb alalım istiyor. şu an çocuk yok, ancak alacağımız aracı en az 7-8 sene kullanırız, yani ilerde ne olur bilinmez. yıllık ortalama 12000-15000km yaparım. sıfır araç almak istiyorum, 2.el ile pek aram yok. görünüş olarak spor bir görünüme sahip olsun istiyorum, çok aile arabası tarzında olmasın yani :) . güvenlik aslında en önemli kriter, o yüzden fiyatı zorlayıp mercedes-bmw-audi gibi araçlara kaydı biraz aklım. şu an honda jazz kullanıyorum, aslında araçtan memnunum ama 8 yaşını doldurdu, ayrıca tipini de pek sevmiyorum. v40 da düşünmüştüm aslında, cross country filan bakmıştım ama yorumlardan ve çevremden anladığım kadarıyla s60 dışında volvolarda 2. el pazarı çok geniş değil, satışı bmw-mercedese göre daha zor gibi duruyor. vaziyet bu yani, yorum yapanlara teşekkür ederim.

• Ama BMW 1 serisi motor, şanzıman ve sürüş dinamikleri açısından daha iyidir A serisine göre. Bagajı da daha geniş. Fiyatı da uygun. sport paket +xenon+sunroof şahane olur. liste fiyatından baya indirim yapıyorlar.
  • A serisi akar.

Eşiniz kullanıcak o zaman otomatik alıcaksınız sanırım(Manuel kullanabiliyorsa ne ala)

Dizel Renault motoru yalnız otomatik yok.

Sanırım gelmicek böyle bi kombinasyon.
  • A serisi AMG paket cam tavan çok güzel bir araç. Kullanması zevkli ve çok kolay. Herkesin gözü üzerinizde olacak.Cam tavan olmazsa olmaz bu arada. Servis süper. Mercedes mercedestir. BMW 1 çok tipsiz bir araba.
  • audi a3 öneriririm size
  • Selamlar,

Bende benzer bir surecten gecmekteyim ve tecrubelerimi paylasayim. Volvo v40, A serisi, Audi a3 un dizel modellerini inceledim ve test surusu yaptim.

Volvo v40 ic Mekan olarak cok kaliteli. Sevmedigim Yonleri direksiyon fazla yumusak ve hissiz geldi bana. Ayrica manuali yordu beni bu aracin. Debriyaji cok yuksek. Ancak power shift otomatik versiyonun da siparisini almaya baslamislar. Dolayisi lie otomatigi konforlu bir secenek olacaktir.
    Volvo v40, Mercedese gore Daha agir bir surus karakterine sahip. Otomatikte biraz daha performanstan kayip olacaktir diye dusunmekteyim. Aracin Kabin yalitimi mercedese gore biraz daha iyi.

A180 surusu daha keyifli bir arac volvoya gore. Hem daha atak, hem de daha hisli bir direksiyona sahip. Ayrica spor ic tasarimini da begeniyorum Ben. Ancak Ben bu aracin icinde Mercedes kullaniyor gibi hissedemedim. Yani daha once kullandigim C serisi lie pek alakasi yok. Hem ic Mekan kalitesi, hem yalitimi hem de konfor acisindan. Buna ek olarak 80000 TL verip vites atiyor olmak pek isime gelmiyor. Yani bu parayi hakettigini dusunmuyorum bu aracin. 1.6 130 luk Reno motoru + otomatik sanziman olsa idi, o zaman belki.

Audiye gelirsek cogu insanin aksine Ben ic mekanin minimalistik tasarimini ve kalitesini cok begendim. Volvodan da mercedesten de guzel bence. Oldukca donanimli bir paket icin de 83000 civari fiyat verdiler. Benzinli icin de 77 civari idi. Otomatik olmasi cabasi.

Ancak hala C sinifi 110 bg civarinda araclara bu para verilir mi sorusunu asamadim kendimce. Ozellikle soyle birsey alabilmek varken yakin fiyatlara.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-borusan-cikisli-navigasyonlu-isik-paketli-39.500km-125677935/detay

Umarim kendiniz icin en dogru ve hayirli karari verirsiniz.
    Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rudemood -- 31 Temmuz 2013; 16:50:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam reno motorlu mercedes diye vazgecmek uzere siz adama pejo motorlu v40 oneriyosunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: ogzdrk

2 hafta önce arkadaşıma 2013 A-180 cdı amg paket aldık düz vites araç fazlasıyla spor iyi de gidiyor 122 bg ama aile için pek uygun değil kanısındayım birde altı çok alçak

Ne ödedi arkadaşınız araç için

• 90 bin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.