Bildirim
Mercedes a140 cikma aks ariyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Burada ilan yazarak çıkma aks bulamazsın. Her şehirde kazalı arabaların satın alınıp sökülüp parçalarının satıldığı sanayi siteleri var.Yakınındaki oto tamircleire sor onlar bilirler. O sanayi sitelerine gidip Mercedes sökenlere bakacaksın..sahibinden comda bazılarının ilanları var.Mercedes yazıp yedek parça kısmına bak..Kolay gelsin. -
kartal oto sanayinde mercedes işi yapan çıkmacılar var yada bostancı oto sanayinde uygun fiyata bulabilrsin netten telefonlarını bi araştır.
iyi günler. -
İstanbul Avrupa yakasında isen İkitelli Sanayii Bölgesinde Atatürk sanayii Sitesi var...Bütün araba sökenler ve çıkmacılar orada...Oraya gidip Mercedes sökenlere bakacaksın..Kesin bulursun...Güzel bir arabayla, temiz bir kıyafetle, günlük traşla gitme..Vaziyetin bozuk şekilde git..Fiyatta en az 200 Lira kazancın olur. Yüzüne bakıp fiyat söylüyorlar...Kolay gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 22 Mayıs 2012; 23:34:38 > -
aks sanayide revizyonda yapiyolar ben ole yaptirdim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
eski bir a 160 kullanıcısı olarak bende aynı sorunu yaşamıştım.değişim yerine onarımı tercih edebilirsiniz.ben 150 tl ye bostancı sanayiinde yaptırmıştım.1 sene falan sorun yaşamadım yaptırdıktan sonra.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X