Şimdi Ara

Mercedes A200 AMG mi BMW 118İ mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sizlere sormak istediğim konu bu iki araç arasında hangisinin tercih edilmesi gerektiği.Mercedes A200 AMG benzin otomatik,BMW 118İ Sportline benzin yarı otomatik.Genel çzelliklerini çoğu arkadaşımız bildiği için yorumu sizlere bırakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarucuk12 -- 26 Nisan 2014; 21:00:13 >

• Mercedes sağlamlık konusunda nam yapmış bir marka ve bmw'den daha konforlu geliyor bana 2 markaya da binmiş biri olarak söylüyorum
  • Performans ve yakıt tüketimi konusunda bu modellerden hangisini tercih ederdiniz?
  • motor gücü ve arkadan itiş olması nedeniyle bmw. ancak yakında 1 serisine makyaj gelecek deniyordu. o yüzden makyajdan sonra 118 diyorum.
  • Mercedes gereksiz bir şekilde pahalı.
    Zaten bu işi bilen kişiler örneğin Top gear da Mercedes A serisi BMW 1 serisi Ve Golf ü karşılaştırırken direk Mercedes i fiyattan eliyor.
    Yani o kadar para vermek açıkcası banada mantıklı gelmiyor kaldı ki BMW gayet kaliteli ve daha iyi bir şanzımana sahip.
    Performans olarakta önde ee o zaman ne kaldı geriye.
    Sürüş biraz daha sert BMW de sadece o kadar bunun için fiyat farkı vermek ne kadar mantıklı Mercedese.
  • Araçların içini miçini bilmem ama tasarım olarak kesinlikle A200 AMG. BMW resmen Polo çakması gibi.
  • Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Kullanan arkadaşlar varsa onlardan da yorum bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.