Şimdi Ara

Mercedes A250 mi Golf 6 R mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu araçlardan birini düşünüyorum ileriki süreçte.Siz olsanız hangisini tercih edersiniz(Artılarıyla eksileriyle)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Golf R tabiki sorman hata

• Mercedes varken vw falan hikaye 100 bin gibi bir parayı bağlamaya gerek yok vw ye
  • altıncı jenerasyon golfte R varmiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: JanKlod

Mercedes varken vw falan hikaye 100 bin gibi bir parayı bağlamaya gerek yok vw ye

100 bin liraya golf R yok zaten , 170 bin civarı piyasası ama 110 bin gibi a250 bulmak mümkün ... İki araba rakip değil zaten performans olarak golf çok önde...

• İkiside yaklaşık olarak aynı fiyat az önce fiyatlarına baktım. Mercedes kalite ve yaş olarak önde 5500 devirde 211 ps güç ve 4000 devirde 350 mm tork veriyor 0-100 6.6 sn golf ise 600 devirde 265 HP güç ve 5200 devirde 350 nm veriyor ve 4 çeker olduğu için 5.7 sn de 0-100 yapıyor. Golf 6 çoğu kişiye göre 7 den kaliteli bir araç 4 çeker olduğu içinde yol tutuşu daha iyidir eminim. Fakat ben olsam hız benim için bu kadar önemliyse Mercedesi alıp ufak modifikasyonlarla golf ayarina getirirdim. R olsada golf 6 eski bir araç A serisi ise hâlâ güncel

• quote:

Orijinalden alıntı: serty23

quote:

Orijinalden alıntı: JanKlod

Mercedes varken vw falan hikaye 100 bin gibi bir parayı bağlamaya gerek yok vw ye

100 bin liraya golf R yok zaten , 170 bin civarı piyasası ama 110 bin gibi a250 bulmak mümkün ... İki araba rakip değil zaten performans olarak golf çok önde...

https://www.sahibinden.com/volkswagen-golf-2.0-tsi-r?a5_max=2013
    Bunlar ne o zaman ?

golf performans olarak istediği kadar önde olsun ben olsam yinede a250 alırdım tabi tercih meselesi

• Ben golf 6 olduğunu atlamışım 300 bg olan golf R sandım deli bi araç , golf6 ya karşı bende Mercedes tercih ederim tabiki aradaki performans farkı çok fazla değil A serisine stage 1 yapsan zaten golf 6 r kadar yürür...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.