Şimdi Ara

Mercedes bayisinin evrakta sahtecilik yaparak müşterisini dolandırmaya çalışması rezaleti! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
10
Favori
18.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
241 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Çok isterdim böyle müşterilerim olsun
    Oldukça keyifli olmalı bayiler açısından

Parası olmayıp TL krediyi bir an önce çekip işi bitirme peşinde koşanları anlayabilirim

Ama yürüyen bir arabası
    Cebinde parası
    Bu ikisi olup bu lakaytlıklara eyvallah diyen ( kendileri de onaylayacaktır ) kişiler maalesef biraz hak ediyor
    Yargılamıyorum herkesin kendi görüşü

Ama öyle müşterilerim olsun isterdim
    Çok güzel olurdu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Markadan sogudum vs vs diyerek duygusal olmayin.

Elinizdr hersey belli. Sistemde de belli.

Hakkiniz ile aracınızı alacaksaniz. Vermezlerse ugrasin. Verirlerse ya surerseniz ya da urunu alinca satarsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EUS E kullanıcısına yanıt

Önümüzdeki sene borusanın sistemine geçiyorlarmış diye duydum. Bayiler devreden çıkıyormuş satışta, belki bu yüzden şimdilik çok müdahele etmiyor olabilirler…

Onlar da bu işlerden bıkmışlardır, bayi dediğin adamların çoğu parası olan köylü kurnazı tipler…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emreq E kullanıcısına yanıt

Marka imajini korumalilar, herkesi ilallah ettirdiler,3 ay once de farkli katakulliyle koluman ile yasadik bir sorun biktirdilar gercekten!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EUS -- 22 Temmuz 2022; 12:8:37 >
  • onatba O kullanıcısına yanıt
    Hocam bildiğim kadarıyla F10, G20 ve G30'da kullanılan N20 ve B48 motorlarda borulara değin 2.0 ile aynı parça tek fark piston kolu.

Tabi bildiğim kadarıyla. Ama şu da bir gerçek G30 ilk çıktığında henüz 5.20i'ler gelmeden önce 5.30i'leri kaç paradan 5.20i geldikten sonra kaç paradan verdikleri ortada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EUS E kullanıcısına yanıt

Katılıyorum ama bu ahlaksızlıkları 100 kişiye yapıyorlarsa 99 u sesini çıkarmıyor. Kimse avanta vermese nasıl satacaklar onca aracı.

Mercedes geçen ay 2500 araç satmış, bu satışların 2400’ünde böyle olaylar olmuştur. Kaç kişi şikayet edip dik durdu merak ediyorum..

• emreq E kullanıcısına yanıt

Bu avanta ile galericilerden baskasi almaz, zaten satis danismanlarina veriyorlardi bu paralari , artik bayiye vererek legal almis olacaklar.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.