< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Mercedes bayisinin evrakta sahtecilik yaparak müşterisini dolandırmaya çalışması rezaleti! (8. sayfa)
-
-
Markadan sogudum vs vs diyerek duygusal olmayin.
Elinizdr hersey belli. Sistemde de belli.
Hakkiniz ile aracınızı alacaksaniz. Vermezlerse ugrasin. Verirlerse ya surerseniz ya da urunu alinca satarsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Önümüzdeki sene borusanın sistemine geçiyorlarmış diye duydum. Bayiler devreden çıkıyormuş satışta, belki bu yüzden şimdilik çok müdahele etmiyor olabilirler…
Onlar da bu işlerden bıkmışlardır, bayi dediğin adamların çoğu parası olan köylü kurnazı tipler…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Marka imajini korumalilar, herkesi ilallah ettirdiler,3 ay once de farkli katakulliyle koluman ile yasadik bir sorun biktirdilar gercekten!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EUS -- 22 Temmuz 2022; 12:8:37 >
Hocam bildiğim kadarıyla F10, G20 ve G30'da kullanılan N20 ve B48 motorlarda borulara değin 2.0 ile aynı parça tek fark piston kolu.
Tabi bildiğim kadarıyla. Ama şu da bir gerçek G30 ilk çıktığında henüz 5.20i'ler gelmeden önce 5.30i'leri kaç paradan 5.20i geldikten sonra kaç paradan verdikleri ortada.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Katılıyorum ama bu ahlaksızlıkları 100 kişiye yapıyorlarsa 99 u sesini çıkarmıyor. Kimse avanta vermese nasıl satacaklar onca aracı.
Mercedes geçen ay 2500 araç satmış, bu satışların 2400’ünde böyle olaylar olmuştur. Kaç kişi şikayet edip dik durdu merak ediyorum..
Bu avanta ile galericilerden baskasi almaz, zaten satis danismanlarina veriyorlardi bu paralari , artik bayiye vererek legal almis olacaklar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X