hepsi sıkıntılı. mersedes almanyada böyle yapabilir mi ? keserler jukunu onun . bir mahkeme şunlara 6 içinde sağlam bi ceza kitlese bak nasıl mum olurlar . adamlar o kadar rahat ki git mahkemeye ver deyip geçiyor. hayret bişey. |
Mercedes bayisinin evrakta sahtecilik yaparak müşterisini dolandırmaya çalışması rezaleti! (4. sayfa)
-
-
Mercedes yine gizlemeye çalışmış alelen yapan firmalar da var
www.sikayetvar.comÖzön Otomotiv Bayiinde Sıfır Araç Alırken Satış Danışmanı Yanılttıhttps://www.sikayetvar.com/ozon-otomotiv/ozon-otomotiv-bayiinde-sifir-arac-alirken-satis-danismani-yaniltti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aracın aksesuarlarına gelen zammı komple zam gelmeyen tüm mevcuduna yansıtmaları, muhtemelen her sektörde uygulanan bir menfaat saldırısı. Hammaddesine gelen zammı hemen komple yansıtıyorlar fiyata. Halbu ki; hammadde yekunun %10'u.... Mesela pirinç vida. Pirince zam geliyor hemen komple fiyatı o oranda hoplatıyorlar. Halbu ki vidanın imalatında hammadde belki %10 etmiyor, esası işçlilik ve işçiliğe zam gelmediği halde komple fiyat uçuruluyor....
Mercedes Türkiye Merkezi ile ve hatta yurtdışı ile görüşmenizi tavsiye ederim. Çok seviyesiz bir manfaatçilikle muhatap olmuşsunuz anlattığınıza göre. Haklılar mı yoksa yanlış anlaşılma mıdır bilemsek de, tüm verdikleri açıklar menfaatperestliğe uygun....
EVrakı sadece sizi kandırmak için kullanmışlar. BU evrakta sahtecilik suçuna tam uyar mı bilemeyiz ancak, şikayet açısından bunu düşünebilirsiniz. Görüşmelerinizi kayıt altına alabilrsiniz hem de ilgili evrakı onaylı olarak bayiiden alabilirsiniz, daha garanti olur. EVrakı hiçbirşey yokmuş gibi gidip alıp sonra kullanmayı düşünebilirsiniz. Hatta noterden ek suret de çıkartabilirsiniz.
Telefon görüşmesini kullanılır yapabilmek için, kaydettme öncesinde görüşmenin kaydedildiğini taraflara söylemeniz gerekli. BU sayede yasal kayıt olur aksi taktirde hukuka aykırı elde edilmiş delil olur.
Bayii kar marjı artabiliyor mu ki??? O anda kapora da vermişsiniz?? Yani bayii karı eğer dolar üzerinden ise, ya da avro, tekrar %'lik artış yapabilirler mi? Eğer sözleşmede yapılabilir yazsa bile Anayasaya aykırı ise yapamazlar, hukuken o sözleşmeyi lehine düzelttirebilir ya da iptal ettirebilirsiniz.
Soğumakta çok haklısınız. Çok menfiii. Asla para kazandırmamak lazım ama daha iyi müşteri bulup da sizi atlatmaları da az menfilik olmaz. Mercedeste üst düzeyle irtibat kurmanız halinde, size o bayiyi atlatarak bile aracı verebilrler belki. Linkedin, Şikayetvar, ve direk iletişim numaraları ile yurtdışı maillerine yazmanız faydalı olur. Hem herkes bilsin neler olduğunu hemd e belki çözersiniz.
-
Haklıysanız niye dava açmadınız?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
konu ya cok üzüldüm ama sinoplu nun tanımadığı insana hakaret etmesine dahada üzüldüm. ayıp etmişsin sinoplu. bence konuyu açan arkadaşdan özür dile ve diğer tüm mesajlarını sil. karşı taraf anlayışla karşlıycaktır.
-
Aracın bayiye gelmesini ve resmi yazı ile ödememiz gereken tutarın tarafımıza bildirilmesini bekliyoruz.
Sonrasında ihtar çekip gidişata bakacağız.
Bir kaç kere yazdım konu içinde ama tekrar yazayım, konu benim aracı alıp almamam değil..
İnsanlar kimin ne mal olduğunu görsün, başlarına böyle durumlar gelirse ne yapacaklarını bilsin yeter.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mercedes Benz Türk herşeyin farkında, globalde ilgileniyolar, nacizane tavsiyem globale iletmeniz, Pandemi sonrası sürecte honda ve mercedes adeta ilklere oynadılar
Marka demeyelim ama Mercedes Türkiye gerçekten sıkıntılı. Daha önce de değişik vukuatlarını duymuştum. Türkiye'de premium bir araç olacak olsaydım Mercedes'den kesinlike uzak dururdum.
-
kapora cok verdinizmi ve verdiginize dair bir belge varmi? bu tur kansizlar onun ustunede coker ondan soruyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
senin yaptığında, mbt nin yaptığı kadar var. tanımadığın bir insanı nasıl kafandan yargılayıp milletin içinde itham edebiliyorsun?
evet dediğin gibi ülkenin çivisi çıktı gerçekten. ağzı olan konuşuyor ve ekran karşısında insanları kafadan yargılayıp sonuca bağlayabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 16 Temmuz 2022; 12:1:19 > -
Her marka bayi vs de var bunlar ama Mercedes genel olarak en dolandırıcı marka oldu benim gözümde... Bu kadar arsızlık çok daha küçük markalarda bile yok...
Burayı kesin okurlar ve o araç o bayiye hiç gelmez muhtemelen...
Gecmis olsun.merakla sonucu bekliorum.artik bi seyler oluo bunlarin boyle istedikleri gibi davranmamasi gerek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maalesef Mercedes bayiileri el altından para almaya başladılar. Araç fatura tutarının dışında elden para istediklerini bir kaç arkadaşımdan duydum... Etik değil yapılan durum, aracın fiyatı ne ise o gün ki şartlardan faturalandırılması lazım. Hakkınızı sonuna kadar arayın bence
-
Şimdi Mercedes Türkiye zannediyorki gelen tepkiler münferit yine alan alır. Emin olun kemikli Mercedes kullanıcılarından son zamanlarda çok tepkili olup başka marka araç alan tanıdıklarım oldu. Ben yeni C için niyetlendim bir ara ama şu tavırlardan sonra gidip BMW den devam kararı aldım.
Sanki Mercedes Benz Türk, Mercedes Benz'in sahibi olduğu bir firma değilmiş gibi ilginç yorumlar yapılıyor.
Mercedes Benz Türk %67'si Daimler Truck AG'ye ait bir alt kuruluşudur. Daimler Truck AG de Mercedes Benz grubunun bir parçasıdır.
Merdes benz Türk demek Merdes Benz Group demektir. MB Türk MB grup şirketlerinden yalnızca biridir ve o yüzden kendi başına buyruk değildir.
Mercedes Benz Türkün yapıp ettiklerinden Merdes Benz Grubun haberi olmadığını düşünmek de hakikaten ilginç bir zihin yapısı.
-
Firmalar ulkede hukuk sisteminden korkmuyor larki. Hukuk yoksa hersey yaparlar normal. Yapabiliyorlar mi bunu avrupa veya amerikada. Kan alirlar firmadan. Bunun yanında bizim insan dada suç var. Ortak tepki koyamoyoruz. Biz adam olmadıkça böyle çok sagarlar bizi. Ben asla Mercedes almam mesela. Kac kişi yapabilir bunu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kator -- 16 Temmuz 2022; 13:51:19 >
Paranla zengin olmak tam da bu. Ülkede fakirden zengine her alanda düzgün bir hizmet almak mucize gibi oldu artık.
Konu sahibinden bağımsız olarak TC vatandaşına bu saatten sonra her şey müstehak, mühendis olur aç kalırsın, doktor olur öldürülürsün... Sesi fazla çıkan güçlü olan haklı oluyor, her türlü mahkemede rüşvet dönüyor, ne adalet kaldı ne sağlık, ne eğitim... Mercedes alsan ne, trafikte yanında cahil bir sarı damperli olduktan sonra.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X