bu ülkenin fakirinde sıkıntı yok zengininde sıkıntı var aç gözlü bunlar bunlara yol veren imkan verende devletin kendisi güç sahibi olan devlet sen ben hiç bir şey yapamayız ne zaman devlet bunların tepesine çöker elinden bayiliğini alır gerekli cezayı verir işte o zaman sorunlar çözülür < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mercedes bayisinin evrakta sahtecilik yaparak müşterisini dolandırmaya çalışması rezaleti! (3. sayfa)
-
-
Bu kokuşmuşluktan çok yoruldum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O zaman bayiliği bırakıp galericilik yapsınlar. Sen mercedes’in kurumsal kimliği ve güvenini, müşterinin kaporasını kullan. Elin taşıyla elin kuşunu vur, ne ala memleket.
Standart kar marjı+yıl sonu primi+avanta parası derken 30 bin euro kazancı var bu işte. Fabrika devlet kadar kazanmıyor diyorlar ya, bayi kadar da kazanmıyor anlaşılan…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsanlar ne kadar pis olmuş böyle ya. Doymak bilmiyorlar. Haksız kazanç olunca gözleri doymuyor
Birbirini düdükleyenler kazanıyor malesef. Hakkıyla kazanan az.
Bunu diyende araç alıp 3 ay sonra satıp yine araç alıp 2 ay sonra onu da satan kişi.
Kişi kendinden bilir işi.
Fakirinde sıkıntı yok mu?
-
Bayilerle ilgili bilmem kaçıncı konu artık cidden gına geldi ne kadar aç gözlülermiş yahu.
Bu işin çözümü basit dostlar, bütün firmalar online satış imkanı da verecek, firmalar bayilere verdikleri kar oranını kendi web sitesi üzerinden koysun çekici masrafı her türlü kurtarır zaten.
-
Yav ne ayar yedik mubarekler aksam aksam bizde sütten çıkmış ak kaşık degiliz sonucta😁
Müşteri temsilcisi de daksille silerek adam kandırması kadar salak yok ama patronu ona öyle emrediyor o da yapıyor.Eskiden arabalara opsiyon ekleyip öyle satarlardı şimdi bi sakal at araba buluruz diyorlar.Bu piyasayanın böyle olmasını malesef devlet ekonomi olarak yanlış politakalar sokarak ortaya çıktı.İnsanların güvenli limanı altın piyasaya göre düşük kaldı insanlar yatırım olarak arabalara yüklenildi.Tabi arz talep düşüncesi devreye girdi talep patlaması yaşanınca bunlara da gün doğdu.
-
Yok ya gidecek adam bayiyi basacak alacak eline kamerayı çekim yapa yapa konuşacak. Belgeyi alacak Taksili silecek sonra diyecek ki hayırdır ulan ölüyü diriyi bıraktınız gözü bize mi diktiniz diye çıkışacak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir arkadaşım bu mercedes gibi ve bundan cok daha büyük firmalarin denetçiliğini yapıyordu. Dönen olayları gorsen ulkeden de buradaki firmalardan da sogursun demişti. Ne firildakliklar... Sanirim arac olmama mevzusu ile ilgiliydi. Tabii bilgi vermedi şirket bilgisi olduğu için. Tr de her is boyle ne yazik ki. Merkezle görüşün bence.
Aynısı benimde başıma geldi yeni c serisi almak istediğimde takasa girmek zorunda bıraktılar,aracı başka yerde satarsınız birdaha bizden sıfır araba alamazsınız dediler , gidip borusandan 3 serisi aldım iyikide almışım diyorum .
mbt tam bir rezalet. bunlar olmasa marka 2 katı satar türkiyede.
aile büyük olduğundan hep araba alınır satılır bizde
hayatım boyunca araba alırken bayiyle uğraşmadim,uğraştırmadim
elde ne varsa onu alır çıkarım,yoksa sarı siteye bakar uygun araç kovalarım.
gitmeden de mutlaka ararım,ne var elinizde diye sorarım.
arabami bile çalıştırmam oraya kadar anlayacağınız
varsın a modeli olmasın b modeli olsun veya a markası olmasın b olsun,iki opsiyonu eksik olsun farketmez.
çünkü sipariş geç kapora ver bekle dediğin an soyguna başlıyorlar
sizin durum da zor,çünkü pişkinlik tavan şu an bayilerde.
al satci galerici takımı gelen her arabaya çöküyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 16 Temmuz 2022; 8:47:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X