Şimdi Ara

## Mercedes-Benz C Serisi Sahipleri Bilgi Ve Paylaşım Yıldız Kulubü [W202-W203-W204-W205]## (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
20
Favori
74.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün aracı " Manuel " de kullandım fakat vites geçişleri çok hantal geldi veya benmi yapamadım genel olarak vites arasındaki geçişler çok yavaş oluyor haksızmıyım ?
  • bu değerleri görmek için aracın kaç km gelmesini bekleyeceğiz benim araç 450 km de 13-14 litre civarında 100km de
  • quote:

Orijinalden alıntı: SentimentaLs

Dostlarım size bir sorum olucak ;

Bugün aracı " Manuel " de kullandım fakat vites geçişleri çok hantal geldi veya benmi yapamadım genel olarak vites arasındaki geçişler çok yavaş oluyor haksızmıyım ?

dostum yavas derken ne kadar yavas ? bunu videoyla felan çeksen daha iyi anlayabiliriz..aşırı bi yavaşlık olmamalı :)

quote:

Orijinalden alıntı: lahit

bu değerleri görmek için aracın kaç km gelmesini bekleyeceğiz benim araç 450 km de 13-14 litre civarında 100km de

daha rodajdasın kardeşim şimdilik normal diyebileceğimiz bir yakıt 13-14lt ..şiçiyse tabi..2000e felan gelsin yavas yavas toparlamaya başlarsın..bide yüksek vites düşük devir kombinasyonu kullancaksın gerçekten az yakmak istiyorsan.şiçinde ne kadar uğraşırsan uğraş belli seviyenin altına zaten inemezsin çok zor bu araç böyle şiçinde çok yakıyor ne yazikkı :)

• 7.6 lt/100 KM gibi değerlere ancak otobanda, trafiksiz ortamda ulaşılabiliyor.

## Mercedes-Benz C Serisi Sahipleri Bilgi Ve Paylaşım Yıldız Kulubü [W202-W203-W204-W205]##

Ben 3800 KM'de şehir içi 12.1 lt /100 KM'den ancak 10.4 lt / 100 KM seviyesine çekebildim.
    Aynı yol koşullarında, benzer sürüş dinamikleri ile...
  • Merhabalar,bende aynı şekilde makyajlı C 180'lerin ledleri sis farları 2010 lara uyarmı diye sorucaktım ve ya yapan varmı aranızda??
  • HoLY.oNE ;

1-2 saniye fark var ben + yaptıkdan bir üst vitese geçmesi arasında tepki süresi 1-2 sn . bence daha iyi olabilir sonuçta mercedes-benz den bahsediyoruz.
  • quote:

HoLY.oNE ;

1-2 saniye fark var ben + yaptıkdan bir üst vitese geçmesi arasında tepki süresi 1-2 sn . bence daha iyi olabilir sonuçta mercedes-benz den bahsediyoruz.

2sn çok uzun bir süre yahu..amg paket kullanan arakadaşlara sormak gerek bunu bilgim olursa söylerim dostum :)

@Sobriquet

değerler daha da duscek bence hocam 1.8 turbo ve 7g birlikteliği işe yarıcaktır ..daha rodajdan yeni çıktınız sayılır

arkadaşlar,iphoneu nasıl bağlayabilirim bilgisi olan var mı

• Telefon kullanımı için diyosan Ayarlar ' lardan bluetoth'u açıyorsunuz Radio'nun kontrol penalinden Tel seçiyorsunuz bluetoth'lu eşleşmesi gibi bir seçenek olucak arama 'yı seçiceksiniz telefonun adı çıkıcak o şekilde bağlayabilirsiniz .
  • @SentimentaLs

yok dostum,ipod gibi bağlamayı diyorum müzik için aux tan mı yapcaz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

@SentimentaLs

yok dostum,ipod gibi bağlamayı diyorum müzik için aux tan mı yapcaz ?

Onun cevabını biliyorsan eğer banada söylersen sevinirim E-Series de var bildiğim kadarıyla ama C-Series de varmı bilmem.
  • quote:

quote:

HoLY.oNE ;

2sn çok uzun bir süre yahu..amg paket kullanan arakadaşlara sormak gerek bunu bilgim olursa söylerim dostum :)

@Sobriquet

değerler daha da duscek bence hocam 1.8 turbo ve 7g birlikteliği işe yarıcaktır ..daha rodajdan yeni çıktınız sayılır

arkadaşlar,iphoneu nasıl bağlayabilirim bilgisi olan var mı

iPhone'a kulaklığı taktığın kablonun ucuna sahip çift taraflı aux kablosu var. Torpido gözünden telefonu bağlayabilirsin sonra menüden aux'a geçireceksin sonra müzik dinleyebilirsin arabadan

•  ## Mercedes-Benz C Serisi Sahipleri Bilgi Ve Paylaşım Yıldız Kulubü [W202-W203-W204-W205]##

Grafikten Mercedes 180k için okunan yaklaşık değerler

56mph = 90km/h --> 32 mpg = 7,35 L /100KM
    110mph = 117 km/h --> 24 mpg = 9,8 L /100KM
    140 mph = 225 km/h --> 15 mpg = 15 L /100KM
  • yüksek hızlarda nedense diğer araçlara göre aşırı yakan bir aracımız yok şanslıyız bu bakıma yani..

edirne otobanında 170i
    n altına inmememe rağmen araçın starttan itibaren tüketimi edirneye vardığımda 9.5lt ydi ki bence o kadar basmaya harika değer..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoLY.oNE -- 8 Aralık 2011; 18:56:50 >
  • arkadaşlar kompressor sahiplerinin köprü altında sert bir kalkıs yaparak devri redline a dayayarak superchargerın o güzel sesini duymalarını tavsiye ederim
  • quote:

arkadaşlar kompressor sahiplerinin köprü altında sert bir kalkıs yaparak devri redline a dayayarak superchargerın o güzel sesini duymalarını tavsiye ederim

Aynen hocam çok güzel fakat benzini pek bir seviyor
  • quote:

quote:

arkadaşlar kompressor sahiplerinin köprü altında sert bir kalkıs yaparak devri redline a dayayarak superchargerın o güzel sesini duymalarını tavsiye ederim

Aynen hocam çok güzel fakat benzini pek bir seviyor

o konuda hiç kimsenin şüphesi yok zaten arabaya her baktığımda daha da güzel geliyor gözüme o duruşu halen hasta ediyor muhteşem bir araba yapmışsın yıldız muhteşem!

• Bende geldim nihayet... 2011 C 180 K Avantgarde..
    Arabaya alışma safhasındayım.Arka bagajı uzaktan kumanda ile açabiliyorken artık açamamaya başladım.Bilmeden ayarları mı değiştirdim nedir?Başka sorularımda olacak ama önce bagajdan başlayalım bakalım .Herkese iyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hida -- 20 Eylül 2011; 6:51:26 >
  • HoLY.oNE ;

Evet hocam benim arabada her baktığımda bir ayrı güzel geliyor , ve ayrıca geçenlerde Hastalya'nın sahibiyle konuştum (Antalyadaki Mercedes - Benz Bayii ile ) birazda tanıdık olsa gerek şuan 5-10 bin Euro farklı gel değiştirelim makyaşlısını verelim sana dediler fakat ben memmunum dedim , oda peki sen bilirsin ne düşünüyorsun yeni modeller hakkında dedi öndeki far lar çok hoş ve ayrıcada araba artık daha agrasif bir görünüm kazanmış dedim siz ne düşünüyorsunuz yeni kasalar hakkında ? Benim düşünceme ne diyorsunuz sizce haklımıyım ?
  • quote:

HoLY.oNE ;

Evet hocam benim arabada her baktığımda bir ayrı güzel geliyor , ve ayrıca geçenlerde Hastalya'nın sahibiyle konuştum (Antalyadaki Mercedes - Benz Bayii ile ) birazda tanıdık olsa gerek şuan 5-10 bin Euro farklı gel değiştirelim makyaşlısını verelim sana dediler fakat ben memmunum dedim , oda peki sen bilirsin ne düşünüyorsun yeni modeller hakkında dedi öndeki far lar çok hoş ve ayrıcada araba artık daha agrasif bir görünüm kazanmış dedim siz ne düşünüyorsunuz yeni kasalar hakkında ? Benim düşünceme ne diyorsunuz sizce haklımıyım ?

üstat herşeyden önce 150 bin Euro luk CLS nin içi nasılsa makyajlı C serisinin içi de aynı, bence en önemli yenilik kokpitte... makyajlı kasa sahibi olarak benim ençok beğendiğim kısmı kokpitteki yenilik oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lahit -- 20 Eylül 2011; 23:26:09 >

• quote:

yüksek hızlarda nedense diğer araçlara göre aşırı yakan bir aracımız yok şanslıyız bu bakıma yani..

edirne otobanında 160ın altına inmememe rağmen araçın starttan itibaren tüketimi edirneye vardığımda 9.5lt ydi ki bence o kadar basmaya harika değer..

ben 190-210 la 10.5 litre gördüm
    bence iyi rakam
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.