Evet hocam benim arabada her baktığımda bir ayrı güzel geliyor , ve ayrıca geçenlerde Hastalya'nın sahibiyle konuştum (Antalyadaki Mercedes - Benz Bayii ile ) birazda tanıdık olsa gerek şuan 5-10 bin Euro farklı gel değiştirelim makyaşlısını verelim sana dediler fakat ben memmunum dedim , oda peki sen bilirsin ne düşünüyorsun yeni modeller hakkında dedi öndeki far lar çok hoş ve ayrıcada araba artık daha agrasif bir görünüm kazanmış dedim siz ne düşünüyorsunuz yeni kasalar hakkında ? Benim düşünceme ne diyorsunuz sizce haklımıyım ?
makyajlısı gerçekten mükemmel..stoplar olsun ön far olsun ledler olsun iç mekan olsun herşey 4x4..kesinlikle katılıyorum sana hocam..
@coolcool
yüksek hızlarda az devir çevirdiğimizden az yakıyoruz galiba bencede güzel rakam hocam..
@hida
hocam renk nedir donanım bide anasayfaya ekleyeyim.
Aslında türkiye'de araba almak her zaman büyük problemdir insanlar herşeyden önce arabaya verdiği vergiyi düşünmektedir , fakat şu sıralar Türkiyede olan bir problemde kurların yükselmesi Mercedes Alıcaklara iyi kazançlar diliyorum sadece.
Beyler bizim forumda okudum Mercedes - Benz 'in ambleminin anlamını . Anlamı ise şudur ;
Yıldızın üç köşesi üç şeyi simgeler benzin , yağ , su . Yuvarlak ise dünya'yı . Benzini yapı suyu koy dünyayı dolaş anlamını taşımaktaymış.
yakit demisken
quote:
Orijinalden alıntı: HoLY.oNE
@hida
hocam renk nedir donanım bide anasayfaya ekleyeyim.
Renk beyaz ,donanım avantgarde..
Beyler bugün Auto Show 2011 Antalya fuarına gittim 1 saat kadar oldu ayrılalı , fuarda M-B standı göz kamaştırıcıydı şu sıra meydana gelen beyaz modasından etkilenmiş olsalar gerek araçların hepsi S 350 Bluetec dışında beyazdı
Arkadaşlar açık konuşmak gerekirse C-Coupe kendini eskilerinden nazaran ayrılmış ve ufak bir makyaş değil sanki kendini yeniden yaratmış gibi duruyor. Arabanın için sanki komple sökp atmışlar ve baştan tasarlamışlar gibi , bunu en çok hissettiren yer ise Orta Konsol (Radyo , Yol Bilgisayarı olan kısım ) ardından direksiyon bambaşka bir hava katmış araca resmen bir rüya gibi açıkcası kendimi bir M-B bayisine atıp eskisini yenisiyle değiştirmemek için zor tutuyorum fakat gerek araba daha 1 yaşını doldurmamışken gerekse Euro'nun yüksek bir kurda olması ve ayrıca YENİ ÖTV zammı malesef vazgeçirtiyor . Ama şunu söylemeliyimki araç çok başka olmuş kendini eskisinden sıyırmış atmış diyebilirim . Ve ayrıca dikkatli bakmadan yanından geçerken ilk başta E-Serisi zannetmiştim fakat değiştirmişler sanırım diyip bidaha kontrol ettim araç birazcıkda E-Serisine benzemiş bilhassa E-Coupe ye eğer farları saymassak tabii
2010 model c180 için soruyorum,yakın zaman da 30bin bakımı yaptıran var mı? Varsa ne kadara yaptırdınız???
1000 Euro civarinda
bugün 30bin bakımı yaptırıldı.İlk bakımda polen filtresi değişmemiş onu da değiştirdiler.Bakım 630 tl tuttu. Ön 2 balata bitmiş onlar değişti,arka 2 balata da bitmeye yakınmış onları da değiştirdiler,1217 tl hesap çıktı toplam. İndirim ile 1100 liraya halloldu.
Slm arkadaşlar ben 1998-2000 arası c200 kompresör almayı düşünüyorum.Bu arac hakkında kullananlar yardımcı olabilirlermi arac nasıldır birde lpg işin içine girince koprasör ne şekil alıyor??? TEŞEKKÜRLER
Herkese merhaba, Makyajli kasa 1.6 motor C180 ler kompressor mu yoksa cgi motor mudur? Bayiden aldigim bilgi kompressor motor ve 5 ileri otomatik seklinde oldugu yonunde? Tesekkurler
merhaba arkadaşlar, ben de 1 ay önce Mercedes C180 CGI FASCINATION aldım benide listeye eklerseniz iyi olur
Merhabalar, 1.8 cgi Fascination paketinde navigasyon hazirligi mevcut mu ? Sifir arac kalmamis 2. El bakiniyorum.
Amg nin suspansiyonlarinin sert oldugu soyleniyor . Bu ne derece dogrudur ? İstanbul şartlarinda fascination daha kullanisli olacaktir dusuncesindeyim . Ne dersiniz ?
Nasıl kalmamış anlamadım geçen cuma Elegance aldım,biraz daha araştırırsan bulabilirsin ikinci eller şu an piyasada çok az olduğundan liste fiyatından bile pahalı malum ötv'den dolayı.
liste güncellenmiştir arkadaşlar :) paylaşıma devam
Merhaba arkadaşlar. C180K 2. el 2009-2011 araçlara bakıyorum. Aracın Ankara içi yakıt tüketimi nedir? Bu aracı alırken nelere dikkat etmeliyim. Ankara'da nereye göstermeliyim? Kronik bir sorunu var mıdır? Otomatik vitesi nasıldır, tsi motorlar gibi kalkarken ve duruduktan sonra beklemek gerekiyor mu? Bakımları servis dışında sanayide yaptırılabiliyor mu? Konfor ve ses yalıtımı nasıldır? LPG uygulayan var mı, sonuç nasıl? Çok teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: deren05
Nasıl kalmamış anlamadım geçen cuma Elegance aldım,biraz daha araştırırsan bulabilirsin ikinci eller şu an piyasada çok az olduğundan liste fiyatından bile pahalı malum ötv'den dolayı.
Merhaba , hayirli olsun, hangi bayiden aldiniz araci?