Şimdi Ara

@@@ Mercedes Benz - E300 HYBRID - 1 depo (80lt) Mazotla Afrikadan İngiltere'ye... 1968km... @@@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  @@@ Mercedes Benz - E300 HYBRID - 1 depo (80lt) Mazotla Afrikadan İngiltere'ye... 1968km...  @@@

1 depo 80lt mazot ortalama litresi 4.5tl den (360tl ye depo doluyor)

Sonuç : Tam 1968km (Bu boyutlarda bir otomobil için bu konfor ile muazzam değerler..)

360 / 1968km = km de 182 kuruş..

100km de ortalama 4lt

http://www.autocar.co.uk/car-news/goodwood-festival-speed/mercedes-e300-hybrid-completes-1223-miles-one-tank-fuel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 29 Haziran 2014; 18:07:55 >

• Türkiye de satışı yok daha dimi bu motorun. Satışta olsa en mantıklı seçenek olur Hybrid modellerin daha çok artması gerek tam bizim ülkemize göre.:) tabi yaygınlaşınca mazotta 6 lira olur yine aynı hesaba gelir:)
  • Bizim ülkeye gelmez bunlar getirtmezler(!)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben lpg ile 25 kuruş yakarken adam 18 kuruş yakmış.Gerçi benim araç 14 yıllık.İllaki motorunda yeniliğinin etkisi olduğunu düşünüyorum.Türkiye"ye getirmezler bu motoru.
  • Hahaha birileri pistte km sayar birileri afrikaya gider. Iste mercedes bu.

• Istenirse siparis uzerine getirirler. Fiyati 300 binden asagi olmayacagi icin de kimse almaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Istenirse siparis uzerine getirirler. Fiyati 300 binden asagi olmayacagi icin de kimse almaz.

Bir kere araba alırım ömürlük binerim diyen için çok güzel bir seçenek fiyatına bakmaz alır, ama ülkemizde artık uzun yıllar binmek için araç alan insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez çıkarsa 1-2 kişi çıkar herhalde özel sipariş ile getiren. Mercedes satmadığı için çoğu kişinin bu arabadan haberi bile olmayacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford Mustang 2.3L EcoBoost Test
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hibrit araçlar gerçekten çok gelişti yakında her aracın bir hibriti olabilir
  • canvarol kullanıcısına yanıt
    Bana kalirsa E250 bluetec modeli de omurluk binilecek bir arac hem de daha ucuz. E serisi her turlu omurluk orasi ayri mevzu

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Bana kalirsa E250 bluetec modeli de omurluk binilecek bir arac hem de daha ucuz. E serisi her turlu omurluk orasi ayri mevzu

+1

Babam emekli uzun yol otobüs şoförüdür.
    Tam 27 yıldır E ve S serisi kullanıyoruz.

Şuan 1987 model W124 kasa 300E var.
    Halen sorunsuz yürüyen 624bin km'de evladiyelik bir makine.

@@@ Mercedes Benz - E300 HYBRID - 1 depo (80lt) Mazotla Afrikadan İngiltere'ye... 1968km...  @@@

• paralel ithalat ile bile gelse 365.000 TL'den aşağı olmuyor.

@@@ Mercedes Benz - E300 HYBRID - 1 depo (80lt) Mazotla Afrikadan İngiltere'ye... 1968km...  @@@
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.