Şimdi Ara

MERCEDES BENZ VANEO KULLANICILARI KULÜBÜ (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
879
Cevap
47
Favori
278.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgi ekranındaki km bakım ikaz saati nasıl resetlenir?

ihtiyacı olan arkadaşa bilgi vere
    bilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: palaxdine22

quote:

Orijinalden alıntı: cfergul

quote:

Selam arkadaşlar bende aranıza yenı katıldım. 2 yıldan uzun süredir 2005 1.7 CDI Vaneo Trend sahibiyim. benım sorum bu aracın orjınal parcalarını nerden bulabilir veya getirtebiliriz. tesekkurler

Ne lazım. Zaten bu aracın yan sanayi parçası pek yok.

on amortisorler gecen yaz degistirmistim sanayide o zaman aractan cikan marka amortisor bulamamistim. yanlis bilmiyorsam taktigimiz amortisorlerde A sinifi mercedeslerde kullanilan bir amortisordu ama orjinal parca degildi. arka amortisorlerde de terleme var. su an acelesi yok ama bu parcalari sanayide bulmak pek mumkun degil gibi :). daha sormadim ama mercedes servisi herhalde istedigimiz parcayi satmiyordur. birde eski mesajlardan okudugum kadariyla parcalari getirtebilecegimiz bi tanidiginiz oldugu. bana numarasini verirseniz memnun olurum hataya parca gonderiyorlarsa ilerde isim dusebilir diye.

Benim numaram 0541 550 00 08. Buradan bana ulaşabilirsiniz. Vaneo'nun bir çok parçası orjinaldir. Amortisörlerinin yan sanayisi yoktur. Bilshtein veya Sachs olabilir. Bilshtein %10 gibi daha pahalıdır. Ben arkaların tanesine 300 tl verdim. 4 amortisörümü bilshtein ile değiştirdim ve toplamda 1100 tl verdim. 70.000 km dir kullanıyorum ve tık yok. İnan bana Vaneo parçası benim için kolay bulunan parçalardandır. Hangi parça lazımsa söyle bulayım sana yollayayım ya da direk satanın numarasını vereyim. Vaneon varsa kardeş sayılırız :)))

• quote:

quote:

quote:

quote:

Selam arkadaşlar bende aranıza yenı katıldım. 2 yıldan uzun süredir 2005 1.7 CDI Vaneo Trend sahibiyim. benım sorum bu aracın orjınal parcalarını nerden bulabilir veya getirtebiliriz. tesekkurler

Ne lazım. Zaten bu aracın yan sanayi parçası pek yok.

on amortisorler gecen yaz degistirmistim sanayide o zaman aractan cikan marka amortisor bulamamistim. yanlis bilmiyorsam taktigimiz amortisorlerde A sinifi mercedeslerde kullanilan bir amortisordu ama orjinal parca degildi. arka amortisorlerde de terleme var. su an acelesi yok ama bu parcalari sanayide bulmak pek mumkun degil gibi :). daha sormadim ama mercedes servisi herhalde istedigimiz parcayi satmiyordur. birde eski mesajlardan okudugum kadariyla parcalari getirtebilecegimiz bi tanidiginiz oldugu. bana numarasini verirseniz memnun olurum hataya parca gonderiyorlarsa ilerde isim dusebilir diye.

Benim numaram 0541 550 00 08. Buradan bana ulaşabilirsiniz. Vaneo'nun bir çok parçası orjinaldir. Amortisörlerinin yan sanayisi yoktur. Bilshtein veya Sachs olabilir. Bilshtein %10 gibi daha pahalıdır. Ben arkaların tanesine 300 tl verdim. 4 amortisörümü bilshtein ile değiştirdim ve toplamda 1100 tl verdim. 70.000 km dir kullanıyorum ve tık yok. İnan bana Vaneo parçası benim için kolay bulunan parçalardandır. Hangi parça lazımsa söyle bulayım sana yollayayım ya da direk satanın numarasını vereyim. Vaneon varsa kardeş sayılırız :)))

ilginiz icin tesekkurler. numaranizi aldim aracima parca ihtiyaci olursa size ulasirim.

• Merhabalar Arkadaşlar.Bende 2010 dan bu yana Vaneo 2006 Trend kullanıcısıyım.Kullanmaktan zevk aldığım ve kusursuz bir araç olduğuna inanıyorum.
  • arkadaşlar klima soğutmamıştı bi ara yurt dışında bir arkadaş aracılığıyla klima kompresorü getirttim meğer gazı bitmiş bi tanede turbo getirmiş yanında ama aracı sattım elimde hem klima kompresörü var hemde turbo her ikiside çalışır durumda ilgilenirseniz linki paylaşayım dedim fiyata takılı kalmayın uygun fiyata vereceğim parçalar vaneo 1.7 cdı ambiante nin parçalarıymışhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-minivan-van-mercedes-vaneo-1-7-cdi-turbo-ve-klima-kompresoru-100660340/detay/

• arkadaşlar şöyle bir sorunum var
    Bende otamatik vites vaneo ambiante var.geri vitese takıp tam sağ veya sol yaptığımda direksiyon sertleşiyor.Sanki hidrolik sistemi devre dışı kalıyor.ancak aracı stop edip çalıştırınca düzeliyor.Bu arızayı sürekli yapıyor.2 gündür ustadaydı.ustanın teşhisi şu:direksiyon pompası(pavır ı) bozuk.direksiyon pompasınndaki kartı beyin okumuyormuş.kartta temassızlık varmış.direksiyon pompası(pavırı) değişecekmiş.Yetkili servise d.pompasının fiyatını sordum 800 evro+kdv,çıkmasıda olsa olsa yarı fiyatıdır.NE YAPMALIYIM TAVSİYESİ OLAN VAR MI?
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircili75

arkadaşlar bir kaçtır soruyorum ama cvp alamadım vaneo 2004 1.7 vaneo trend volant dan ses geliyor illahi kendi şasi numarası üzerinden mi almalıyım bu volant ı yoksa artikel numarasından bakıldığında çıkan parça başka hangi modellerde kullanılmış çıkarmı vaneo 414 tabanlı bakarsan çok pahalı w168 lerden bakarsan çok fiyat farkı var ne dersiniz

volanttan geldiğine eminmisiniz baskı balatadanda gelebilir debriyaja basın ses kesiliyomu bakın kesiliyorsa baskı balatan ömrü azalmış demektir 20 bin daha gidersiniz
  • ayni sorun bende de oldu elektronikçie götürdüm servonun üstündeki kartın transistörlerinden yapıyor lehim çatlağıda olabilir servo su aldığında bu arızayı yapıyor kart bölümünün kapağını takmadan önce güzelce sıvı conta ile işlemini yapıp öğle kapattır yoksa kolay kolay arıza yapan bi parça değil sertleşme yaptığında bilgisayardan arızasına baktır servo almana gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufk_100

arkadaşlar şöyle bir sorunum var
    Bende otamatik vites vaneo ambiante var.geri vitese takıp tam sağ veya sol yaptığımda direksiyon sertleşiyor.Sanki hidrolik sistemi devre dışı kalıyor.ancak aracı stop edip çalıştırınca düzeliyor.Bu arızayı sürekli yapıyor.2 gündür ustadaydı.ustanın teşhisi şu:direksiyon pompası(pavır ı) bozuk.direksiyon pompasınndaki kartı beyin okumuyormuş.kartta temassızlık varmış.direksiyon pompası(pavırı) değişecekmiş.Yetkili servise d.pompasının fiyatını sordum 800 evro+kdv,çıkmasıda olsa olsa yarı fiyatıdır.NE YAPMALIYIM TAVSİYESİ OLAN VAR MI?

yusuf bey merhaba aynı problem bendede var ilk önceleri direksiyonu tam kırınca sertleşmeye başladı stop edip çalıştırınca düzeldi daha sonra devamlı yapmaya başladı bazende kendiliginden düzeliyor gittigim serviz düzelme oluyorsa kecelerden dedi başka servise sordum tamiri yok dedi ankarada yaşıyorum maraşa gittigimde ordaki tamircimde tamir olmayacagını aynı arızaDAN olan başka vaneoyuda suriyeden gelen parcayla degiştigini fiyatınında 400tl oldugunu söyledi istanbul bahcelievlerde bir sanayide tamir yapıldıgını ögrendim ortalam 300 tl civarında masraf tutuyormuş garantili tamir dediler pompayı söküp tamir yapıyorlarmış ama daha yaptırmadım

selamlar

• hüseyin bey

arabayı direksiyon sorunu ile ilgili bir kaç ustay gösterdim.direksiyon pompasını acarsak daha da kötüleşebilir,yada tamir olur dedi.bende daha kötü olursa hemen parcada bulamam diye açtırmadım.bekliyorum.almanyadan direksiyon pompası getirtmeye çalışıyorum.tanıdıklar aracılığıyla.ben daha önceden direksiyon kutusunu tamir ettirdim.bu arıza direksiyon pompasınıdanmış.bahcelievlerdeki tamircinin telefonunu bulursan iyi olur.

Bu arada mazot deposu bozuldu.yakıt alırken geri basıyor.3 ustaya gösterdim.değişecek diyor.içindeki şamandıradan olur dediler.deponun dışında herhangi değişecek parca yokmuş.çıkma mazot deposu arıyorum.SORUNLAR BİTMİYOR.YAKINDA SATACAĞIM BU ARABAYI........
  • Mercedes Vaneo 1.7 imagine sahibiyim. Servise götürmek istiyorum, pahalı olduğu için çekiniyorum. Bildiğiniz işini iyi yapan özel servis var mı, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frodoozan

Mercedes Vaneo 1.7 imagine sahibiyim. Servise götürmek istiyorum, pahalı olduğu için çekiniyorum. Bildiğiniz işini iyi yapan özel servis var mı, teşekkürler.

Bulunduğunuz il ilçe neresi.? Servisi pahalı değildir ama biraz da yapılacak işleme başlı.
  • bulunduğum il izmir. sadece süreli bakımını yaptırmak istiyorum. pahalı olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frodoozan -- 14 Kasım 2012; 2:07:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frodoozan

bulunduğum il izmir. sadece süreli bakımını yaptırmak istiyorum. pahalı olur mu?

Olmaz. Yağ filitresi, mazot filitresi, hava filitresi, polen filitresi, 5 ltr 0-40w mobil yağ toplam 320 tl. Burada parayı tutan 0-40w yağ. O da en iyisi. Zaten bu araba için 0-40 kullanman lazım. Bazıları 10-40w der sakın koyma.
  • dreksiyon pompasını tamir ettirdim.400 tl.Bahçelievlerde yapan ustayı buldum.Ama tamirden sonra ses yapmaya başladı.Pek beğenmedim.değişmediğime pişman oldum.sıra mazot deposunu değiştirmede.400 tl filan.almanyadan gelecekmiş .bekliyorum.hadi hayırlısı
  • arka sağ amortösör patladı.bakalım sırada hangi parca bozulucak bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufk_100

arka sağ amortösör patladı.bakalım sırada hangi parca bozulucak bekliyorum.

300 tl. Geçmiş olsun ama yenisini taktıktan sonra patlatman biraz zor, dayanıklı malzemeden yapılmışlardır. Ben 125.000 km de iken değiştirdim şu anda 210.000 km deyim.
  • Arkadaşlar merhaba ben 2005 veya 2006 mercedes vaneo almayı düşnüyorum bu araç hakkında kısaca bilgilerinizi alabilirmiyim. bir de aracın trend Imagination ambiente hangi modelini tercih edersiniz. manuel mi otomatik mi? cevaplarınızı bekliyorum .şimdiden teşekkür ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihad1989

Arkadaşlar merhaba ben 2005 veya 2006 mercedes vaneo almayı düşnüyorum bu araç hakkında kısaca bilgilerinizi alabilirmiyim. bir de aracın trend Imagination ambiente hangi modelini tercih edersiniz. manuel mi otomatik mi? cevaplarınızı bekliyorum .şimdiden teşekkür ediyorum

mrb 2006 yılından beri 2005 model vaneo trend manuel sahibiyiz. Araç 6 yıldır sinyal kolu arızası dışında bir arıza vermedi. Şu an 160000 km de ve hala fabrikanın taktığı baskı balata üzerinde. Servis en az 20-30 bin km daha gider dedi yeni kontrol ettirdik. Demek isteyeceğim sana eğer gerçekten temizini bulursan sorunsuz binebileceğin içi geniş aile arabasıdır. Benim tavsiyem otomatiklerde sıkıntı yaşandığını duyduğum için manel vites almandır. Baz diye tabir edilen trend de bile antipatinaj sistemi asr vardır. 2012 Qahqaide tekna modelinde bile yok...Sen düşün...

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.