Şimdi Ara

MERCEDES C 180 K ## 1. 6 ## BAYİLERDE (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
0
Favori
112.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • C serisini almak için daha önceden E serisine binmemek gerektiğini anladım..

Diğer markalardan Mercedes-Benz'e geçiş yapmak isteyenler için müthiş görsellik gerçekden..

*Bu arada kompressör devrini 90-110 km/hızdan sonra bulduğundan 0/100 hızlanması her zaman düşüktür.Fakat daha sonra tam canlanır motoru..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazarotti -- 1 Nisan 2009; 6:24:30 >
  • Arkadaşlar ben gecen hafta teslim aldım aracımı C180 Luxury beyaz ,
    daha önce toyota corolla kullanıyordum 2005 model, toyotadan sonra mercedes in performansı bana cok tatminkar geldi,dün izmite gittim, ilk defa uzun yolda kullanma şansım oldu,220km cok rahat cıkıyor,yollar kalabalık oldugu için son süratini deneyemedim,
  • c 180 k fascination modelini aldık.Sadece ısıtmalı koltuk yok.Siyah opak. 43,500 € yorumların hepsi anlamsız mercedes karışında tartışmanın anlamı yok.Deger kaybetmeyen ve yıldızın hakkını veren bir araç boşuna birbirinizi yemeyin arkadaşlar.

Bundan Daha iyisini emin olun Allah yapar :D boşuna dememişler.
  • bizde c 180k 1.6 fascination beyaz aldık..Mayısta gelio..Hadi bakalım nasıl olcak acaba
  • Hocam heyecanını anlıyorum ama abartmışsın. Hemde fazlasıyla.

quote:

Orjinalden alıntı: ilkiboalp

c 180 k fascination modelini aldık.Sadece ısıtmalı koltuk yok.Siyah opak. 43,500 € yorumların hepsi anlamsız mercedes karışında tartışmanın anlamı yok.Deger kaybetmeyen ve yıldızın hakkını veren bir araç boşuna birbirinizi yemeyin arkadaşlar.

Bundan Daha iyisini emin olun Allah yapar :D boşuna dememişler.
  • hakkatten abartmıs,bılmesek aracı ferrarı falan sancam,kargaya yawrusu şahan gıbı gelırmıs dıcem,hoş okadarda degıl abıkı,sonucda mercedes guzel bı arac.neyse hayırlı olsun.
  • Arkadaslar abartmış felan diyosnuzda

cro

YAŞLI KURTTTT

kaç kere mercedes sahibi oldunuz..

@ilkiboalp

dostum siz siyah biz beyaz almışız bjk oldu yaw(Gerci fenerliyim..)

Fascination paket di mi sadece amg felan var mı bizim aldıgımız sadece fas paketli ekstra bişi yaptırmadık..

• yanı bu arac marsta degıl ya,bınmek surmek ıcın sahıpmı olmak gerekır tuhafsın yanı.
  • arkadaşlar ben de katıldım aranıza siyah luxury c180 k. haftaya geliyo çok heyecanlıyım
    daha dogru duzgun kullanmadım ama tartışmaların yersiz oldugunu dusunuyorum. bombos ve düz bi 3.16 alicagima, aynı fiyata nispeten dolu ve otomatik bi mercedes (hem de kasasi tartismasiz 3 kasadan daha yakışıklı) almayı tercih ederim, ettim de.. unutmayın ki bmw 156 beygiri 2000 cc motorda veriyor, mercedes 1600 de.. fark ortada
  • quote:

Orjinalden alıntı: prepare4takeoff

arkadaşlar ben de katıldım aranıza siyah luxury c180 k. haftaya geliyo çok heyecanlıyım
    daha dogru duzgun kullanmadım ama tartışmaların yersiz oldugunu dusunuyorum. bombos ve düz bi 3.16 alicagima, aynı fiyata nispeten dolu ve otomatik bi mercedes (hem de kasasi tartismasiz 3 kasadan daha yakışıklı) almayı tercih ederim, ettim de.. unutmayın ki bmw 156 beygiri 2000 cc motorda veriyor, mercedes 1600 de.. fark ortada

hayırlı olsun..Bizede fascination geliyor..Beyaz
  • Audi A4 de 3550 avro indirim var ama internete daha yansımamış ,gazetede okudum sanruf hediyeli 1,8 lt 230 nm audi sedan a4 32000 avro.
    Böyle bir indirimde mercedes yapsa çok sağlıklı bir karar olur, gerçekten ortalık mercedes kaynar.
  • bugun arkadasımın yeni 180k arabasını kullandım,uzun yolda yaklasık 20 km.arac guzel mercedes nede olsa,surus keyfi gercekten keyif verici,ancak motor klasik 1.6 lt malesef,arkadasımın eski arabası e 200 136 bg di.itiraf etti onun seriligi ve yuksek hıza cıkma kabiliyti daha yuksekti diye..degişmez kural motor hacminin yerini hiç bir sey tutmaz...bu aracanın c200 183 bg olanı,hala satılacakmı bilmiyorum ama,tadından yenmeyecegi aşikar...
  • 2001 E200K sahibiyim. Cumartesi günü c180k test sürüşü yaptım. Benim arabanın performansından farksız. 136 hp lik e200 kıçını toplayamaz onun yanında. Arkadaşının yorumu saçma olmuş yani.

quote:

Orjinalden alıntı: texmo

bugun arkadasımın yeni 180k arabasını kullandım,uzun yolda yaklasık 20 km.arac guzel mercedes nede olsa,surus keyfi gercekten keyif verici,ancak motor klasik 1.6 lt malesef,arkadasımın eski arabası e 200 136 bg di.itiraf etti onun seriligi ve yuksek hıza cıkma kabiliyti daha yuksekti diye..degişmez kural motor hacminin yerini hiç bir sey tutmaz...bu aracanın c200 183 bg olanı,hala satılacakmı bilmiyorum ama,tadından yenmeyecegi aşikar...

• bence degil,otobanda 180 km hıza cıkma surelerini test etmiş,ve oyle yorumluyor,her zaman atmosferik moturun verebldigi gercek guc onemlidir,turbo ile desteklenen degil,bide buna dusuk motor hacmi eklenirse sonuc dahada farklı olur.
  • Arkadaşlar ,

Bir fiyat aldım sizce uygun mudur? Valideye bir araba seçecegim, kompakt güvenli ve prestijli olması amacıyla c180k gözüme çarptı.

C180k 1.6 lt
    Fascination Paket (Avantgarde ve Diger ekstraları)
    Siyah Panoramik cam tavan
    AMG paket (Görünüm Paketi, Direksiyondan F1 şanzuman sanırım az sertleştirilmiş suspansiyon vs)
    Opak kalsit beyazı boya
    44000 gibi bir teklif aldım.

Önerir misiniz diyecektim , okuyayım dedim tartışma bitmez gibi görünüyori, editle düzelttim :) sadece fiyat hakkında yorum lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surur1 -- 7 Nisan 2009; 18:25:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: texmo

bence degil,otobanda 180 km hıza cıkma surelerini test etmiş,ve oyle yorumluyor,her zaman atmosferik moturun verebldigi gercek guc onemlidir,turbo ile desteklenen degil,bide buna dusuk motor hacmi eklenirse sonuc dahada farklı olur.

O arkadaşın alkollü falan mı test etmiş acaba? Ayrıca atmosferik motorun verebildiği gerçek güç önemlidir,turbo ile desteklenen değil lafını neye dayanarak yazdın çok merak ediyorum.
  • Çok güzel bir araba,alanlar güle güle kullansın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: surur1

Arkadaşlar ,

Bir fiyat aldım sizce uygun mudur? Valideye bir araba seçecegim, kompakt güvenli ve prestijli olması amacıyla c180k gözüme çarptı.

C180k 1.6 lt
    AMG paket (Görünüm Paketi, Direksiyondan F1 şanzuman sanırım az sertleştirilmiş suspansiyon vs)
    Opak kalsit beyazı boya

Önerir misiniz diyecektim , okuyayım dedim tartışma bitmez gibi görünüyori, editle düzelttim :) sadece fiyat hakkında yorum lütfen.

İyi fiyat bence.
  • Hafta sonu Hollanda'da fuarda inceledim. Otomatik C180 için 42bin Euro fiyat aldım. Fakat içine özellikle arkasına oturduğum zaman inanılmaz bir hayal kırıklığına uğradım. Aracın arka koltukta diz mesafesi birçok C sınıfı araçtan daha dar. D sınıfında daha dar bir araç görmedim. Avensis, Insignia, Superb, Passat çok detaylı inceledim. Bence D sınıfının fiyat/performans kralı açık ara Superb. Arka koltuklarında resmen Mercedes E serisinin genişliğini sunuyor. Sürekli dolu gezecek aileler için çok uygun bir araç değil. Tipine ve güzelliğine diyecek birşey yok.

Alanlara hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur23 -- 7 Nisan 2009; 20:32:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: surur1

Arkadaşlar ,

C180k 1.6 lt
    Opak kalsit beyazı boya

acaba bende bu teklifi nerden aldıgını ogrenebilir miyim normalde 47bin tutar dediklerin..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.