Şimdi Ara

MERCEDES C 180 K ## 1. 6 ## BAYİLERDE (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
0
Favori
112.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: deserthawk

@arielloo

FSI motorun düz yolda 210 km/h hıza hissettirmeden çıkabilmesi çok çok zor.Hele ki yarım gaz ile bence imkansız.Fakat aracımla henüz 140 km/hızı geçmediğimi belirteyim,sadece fikrim bu,belki de ulaşılabilecek bir hızdır.

Bir ekleme daha yapayım.En üstteki mesajınızda Passat 1.6 FSI veya Jetta 2.0 TDI,Audi ile aynı performans gösterir demişsiniz,buradan da FSI=2.0 TDI gibi bir şey çıkıyor ki,bu da kesinlikle yanlış.
  • valla normal koşullarda A6 2.0 tdi 1.6 fsi passatın içinden geçer.yarım gaz 210 muhabbetleri ise komik ötesi.
  • yok canım daha neler?
    passat fsi otobanda 2.0 tdi geçiyormuş. bence o tdi kullanıcısı dalga geçmiş. evet evet kesin hızını sabitlemiş 200 e passat 190a düştüğünde geçmiş, passat 205 e çıktığında geçilmiş. passatçıda bunu gerçek sanmış.
    jet mübarek 160tan 210a 5 saniyede çıkmış maşallah hemde yarı gazla. şu fsi passat tam gazla 200den kaça kaç saniyede çıkıyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkma -- 2 Mart 2009; 9:16:20 >
  • c 180 K çıktığından beri bu kadar çok tartışılmaya başlandığına göre mercedes gayet iyi satacak , gerisi hikaye .

bir bardak çayı çay bahçesinde de içersin 1 tl ye falan , lüks bir cafede de içersin 5 ytl ye .İkisi de aynı çaydır .
    Bilmem anlatabildim mi ?

Not : Bence 1.6 fsi 2.0 tdi yı geçer,yer bitirir, çünkü o benzinli, vitesi bir iki düşürdümmü 6000 7000 deviri çevirdim mi yol dayanmaz ona , öteki dizel yani basınca gidiyorum zannettiren ama aslında gitmeyen motorlardan
    anlayan anladı
  • sonuçta 42.000 euroya merso c geliyo en çok a4 ün satışları etkilenir bence...
  • 42.000 euro'ya satılan model kumaş koltuklu, halojen farlı, manuel vitesli bomboş bir model. Aracı doldurunca da fiyatı yine 50.000 euroyu geçiyor. 1.6 motorun ÖTV'si %37 olmasına rağmen bence fiyatı yüksek tutulmuş.
  • fiyat yüksek ama c serisi satışları da yüksek mercedes aşkı kriz filan dinlemiyo sanırım veya millette boq gibi para var !
  • Plantamax ne yazmışsın be usta roman gibi okudum
  • Arkadaşlar gerçekten merak ediyorum bu bahsettiğiniz hızları nerde yapıyorsunuz.Hangi yolda veya sizi evde bekleyen eşiniz çocuğunuz yokmu. Veya trafik kazasından bir yakınınızı hiç mi kaybetmediniz.
    yok 200 ü geçmezmiş. Geçmesin zaten. Bu hız muhabetlerini artık çocuklar bile bıraktı.
    Artık allaha şükür ülkemizin yollarının büyük bir kısmı çift şerit. Kendimde çok yol yaptığım için dikkat ediyorum artık mersolar bmw ler kuzu gibi alıyorlar cruise 100 e tıpış tıpış gidiyorlar. İçlerindeki bazı kendini bilmezleri ilerde polise para sayarken görüyoruz güzel oluyor.
  • Arkadaslar arabalardan pek anlamıyorum ama yakında ehliyeti alıcam ve şimdiden arabalara bakıyorum..Alıcağım araba kesinlikle 0 olmalı..Bbamlar 2.ele karşılar..ilk arabam olucağı içinde çok pahalı çok güzel bi araba düşünmüyolar..max. 75-80.000 tl ayırabilirlermiş..Aslında ben bmw 330 yada 320 çok istiyorum ama 60.000 euro..Bu yuzden aklımda mini cooper s,bmw 116i birde mercedes c180 k 1.6 var..açıkçası c 180 k çok hoşuma gidiyor tipi falan ama dedim ya pek anlamıyorum arabalardan..burda tartışmalar çıkmış..Çok uzun yazılar vs..şimdi bi kaç sorum olucak;

1-)burdaki tartışma nedir kısaca?
    2-)bu araba en fazla kaç basar?,1.6 motor kötü mü oluyo pek anlamadım?
    3-)bu 42.000 euroluk mercedes c180 k nın içinin ve dışının yakından resmi incelemesi var mı varsa paylaşır mısınız?

teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black426

Arkadaslar arabalardan pek anlamıyorum ama yakında ehliyeti alıcam ve şimdiden arabalara bakıyorum..Alıcağım araba kesinlikle 0 olmalı..Bbamlar 2.ele karşılar..ilk arabam olucağı içinde çok pahalı çok güzel bi araba düşünmüyolar..max. 75-80.000 tl ayırabilirlermiş..Aslında ben bmw 330 yada 320 çok istiyorum ama 60.000 euro..Bu yuzden aklımda mini cooper s,bmw 116i birde mercedes c180 k 1.6 var..açıkçası c 180 k çok hoşuma gidiyor tipi falan ama dedim ya pek anlamıyorum arabalardan..burda tartışmalar çıkmış..Çok uzun yazılar vs..şimdi bi kaç sorum olucak;

3-)bu 42.000 euroluk mercedes c180 k nın içinin ve dışının yakından resmi incelemesi var mı varsa paylaşır mısınız?

teşekkürler

1-tartışmalar muhtelif, kimi c serisinin frenleri tutmuyor, ondan sattım 1.6 fsi passat aldım audi a6 tokatladım diyor diyor, kimi mercedes kazıkçı diyor, kimi 1.6 mercedes isterse 1000 beygir olsun diyor vs vs. bir de bunlara itiraz eden insanlar

2- kadranda en az 240 görürsün.

3- bu ayki ams de 42 bin euroluk'un testi var dolayısı ile fotoları da var.

• çok iyi
  • soruyorsunuz cevaplıyorsunuz ben bildiklerimi paylaştım
  • Bu haftaki autoshow dergisinde testi var.

quote:

Orjinalden alıntı: Black426

Arkadaslar arabalardan pek anlamıyorum ama yakında ehliyeti alıcam ve şimdiden arabalara bakıyorum..Alıcağım araba kesinlikle 0 olmalı..Bbamlar 2.ele karşılar..ilk arabam olucağı içinde çok pahalı çok güzel bi araba düşünmüyolar..max. 75-80.000 tl ayırabilirlermiş..Aslında ben bmw 330 yada 320 çok istiyorum ama 60.000 euro..Bu yuzden aklımda mini cooper s,bmw 116i birde mercedes c180 k 1.6 var..açıkçası c 180 k çok hoşuma gidiyor tipi falan ama dedim ya pek anlamıyorum arabalardan..burda tartışmalar çıkmış..Çok uzun yazılar vs..şimdi bi kaç sorum olucak;

teşekkürler

• mc.canadian fiyat aldigin paketin detaylarini yazar misin ? 65bin rakamı mantıklı dogru bir rakamdır. donanımlı 2000+ motor seriyi 65bin den aşağıya alamazsın. harman kardon ses, deri koltuk, amg paket, mm arayuz (gps), yangın sondurucu, otomatik dıs aynalar, karartmalı ayna, cakmak, koltuk ısıtma vs. ile 85 bine kadar yolu var.

quote:

Orjinalden alıntı: mrcanadian

quote:

Orjinalden alıntı: The_BUTZ

quote:

Orjinalden alıntı: mrcanadian

z önce fiyat aldım aşaığadaki gibi donanıma 52.000 € indirimli 50.500 € diyorlar. mercedes aralık ayında c200 kompresörü full xenon filan herşey var 49.000 verdi şimdi vergi avantajı var ama fiyat 50.000 € yuh diyorum.

Yok otomotivde satış yokmuş yok bilmem ve adamalr 1.6 arabaya (vergisi düşük diye bunu belirtiyorum) adamalr 115 milyar para istiyorlar ayıp ya. demek ki devlet verigiyi indirse biz ucuz araba alamıycaz üreticiler cepelrini dolduracak ee üretici yieceğine devlet yesin.

aralık ayında c200 kompresör 184 hp avantgadre cam tavanlı araca 49.050 € fiat aldım. şimdi 1.6 vergili aracı getirmenin biniciye faydası ne ? çünkü aralık ayındaki 200 kompten 1500 € daha pahalya geliyor

o aralık ayına özel bir fırsattı ayrıca yalnızca c değil e serisindede ciddi bir indirim vardı.
    c200 k aynı donanımlarla, çok sağlam tanıdık indirimiyle bile yazın 65000€'ya alındı

fiyat konusuna gelince passatın aynı donanımlarla aynı fiyata satıldığını düşünürsek pahalı sayılmaz

benim için mercedes e serisinden başlar, c serisi mercedes konforu sunamıyor maalesef

valla benim tanıdığım yok ama ben ağustosta gittim 2009 model için hemde o zman kredi oranı € için : 0.41 di ve verilen ful için için 57.000 € fiyat veridler araçta sadece amg paket yoktu amg li pakete de 60.000 verdiler yani siz 65.000 € u tanıdıkla aldıysanız ilginç gerçekten verilen teklif hala elimde üstelik....

• hiç kimse honda accord 2009 beyazından bahsetmemıs,aracın gazına basıyosun,koku bıttı sanıyosun,meger gazın koku sankı parısde,soyle sertce bırazdaha gaza yuklenıyosun ondan sonra nemı oluyo,koltuga yapısıyosun ve ıste o ses,honda ya ozel motor sesı,sankı honda hız motosıkletının motoru gıbı.ne mersedes ne passat nede baska bısey...
  • Ne alaka şimdi Accord'un motor sesi? C180 K'dan başka herşşey tartışılmış valla. Passat vs. A6 konusu sanki...
  • yaw bırak honda accordu 2.0 litre motoru var vergisi fazla ama tipi harika(c serisi kadar olmasada)..Cok yakar ama gsl araba...Motoru felan abartma hondaya ozel felan onlar hikaye bırak..
    Mercedestede git kompressorun sesını dınle o zamn
  • mercedesede bınen bırısı olarak soyluyorum,her nekadar 156 beygır ve 230 tork olsa bıle,1.6 motor yetmıyo arkadaslar,arac cıyak cıyak bagırıyo,rahatsız oluyo,sankı ıskence edermıs gıbı,dolayısıyla 1.6 motor mercedese hıcmı hıc yakısmıyo,prestıge olarakda yakısmıyo,zaten prestıg sarsılmasın dıye c 160 demedıler de c 180k dedıler:).ancak c200 dencek bısey yok.
  • 156hp c serisini kaldırmıyor ha? Size kalsa A serisi bile 6.000cc v12 falan olmalı heralde.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.