Şimdi Ara

Mercedes C 180 W205 Pişmanlığı - Çözülmeyen Sorunlar - Yetkisiz Servis - Yargı Süreci (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
564
Cevap
99
Favori
103.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yeni model araç verilmesine karar çıkarsa aradaki farkı isterler mi acaba?
  • ben okurken mercedes e serisinden baslar lafina takildim.

bugun o kadar paraya satacagi garanti olursa tata bile e serisi kalitesinde arac uretebilir. onemli olan senin markani koyup sattigin her aracin belli bir standartin altina dusmemesi.e serisine kadar mercedes 5 para etmiyormus demek ki. tabi bu servis sefinin iddiasi.

ayrica mercedeste calisan bir servis sefi fena kazanmiyordur ama c serisi degil de e serisi alan biri karsisina ciksa daha fazla parasi var diye altina yatacak herhalde. en azindan karakteri oyle gorunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzüldüm

Bende c180 sahibiyim 2015

Standart bakım harici 1 kez servise gitmedim.

Memnunum.

Bu kullandığım 4ncü Mercedes seneye satacağım şuan amg pakete bakıyorum ara ara

Yada E serisine geçebilirim belki jeep tarzı olabilir çocuk düşünüyorum olursa artık şekillenecek

• 22 Eylül duruşması ne oldu acaba?
  • Takip

• takip
  • Takip
  • Son durum ne oldu hocam?

• Ne olacak sonunda E serisi verip kapatalim bu davayi mi dediler :)
  • Merak edip yazdım, öm de attık ama cevap alamadım.
  • Arkadaşlar kısa bir cevap yazayım.

Dava devam ediyor. Dosya üzerinden incelenmek üzere ankaraya bilirkişiye gönderildi.

Malum yaşanan darbe girişiminden dolayı ciddi bir yoğunluk söz konusu.

Gelişmeler oldukça yazmaya devam edeceğim.

Mesaj atan, cevap veremediğim tüm arkadaşlardan özür diliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala nasıl devam ediyor yav bu dava, yazıktır günahtır benim gözümde kul hakkıdır bu olay. Yazıklar olsun gerçekten. Allah daha çok sabır versin size...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olay bana neyi hatırlattı.. Zamanında iphone telefonları distrübütörler ithal ederdi. Arıza durumunda bunlara gönderirdin yok kaşı yok gözü itiraz ederlerdi yapmamak için. Şimdi apple mağazası geldi adamlar malına sahip çıkıyor nerden alırsan al(amerikadan alınmışlar hariç) darmadağın hale gelmiş bile olsa alıp ilgileniyorlar gerekirse fark ücreti ödeyerek yenisini alabiliyorsun. Mercedes benz almanya da olsa aracınızı bence çoktan değiştirmişlerdi sorun burdaki distübütör ve çalışanlarının zihniyetinde. Yazıktır gerçekten malıyla adamı rezil ederler bu ülkede insanı ve hakkını da böyle böyle yerler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0z0z 0 kullanıcısına yanıt
    Apple ilgisi eskidendi. 1,5 senelik telefonun şarj, ses, titreşim sorunları sebebiyle gittiğim Zorlu'da iki tane sıfır teknik bilgiye sahip çalışanla tartışarak garantiden işlem yaptırabildim. Tamamen Türkiye kafasına girmişler.

• false6 kullanıcısına yanıt
    Maalesef mka döndürmediğimiz bir konu yok hiç şaşırmadım.

• Geçmiş olsun. Ben 5.20d aracımda türlü problemler yaşadım. Hatta aracı benden önce kendileri sahiplendiler. Şöyleki, ana ekranda, sağ altta ufacık ölü piksel çıktı. Önemli olmadığını söyledim. Servis sorumlusu; olur mu hiç, milli değer, o kadar para verdiniz değiştirelim dedi değişti. Hayalet ekran bozuldu, 1 haftada yurt dışından geldi değişti. Araca güncelleme gelir, çağırırlar vs.

Mercedes neden bu kadar ısrarcı olmuş anlamadım. Parça parası sanki ceplerinden mi çıkacaktı..

• 1 senedir bu konuyu merakla takip ediyorum ve mercedes'in tavrını kınıyorum. Eminim ki bu konuyu gören potansiyel müşteriler Mercedes markasına şüphe ile yaklaşmaya başlamıştırlar.
  • rezalet... bayi yüzsüzlük yapabilir ama mercedes türkiye bu problemi çoktan çözmeliydi..
  • Oha lan, Mercedes de böyle yapıyorsa biz girip mezara yatalım. Orda ölelim.

Brezilya dizisi gibi, merakla bekliyoruz sonucu.

• Mercedes aracı değiştirmemek için baya kasıyor gibi görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.