Şimdi Ara

Mercedes C 180 W205 Pişmanlığı - Çözülmeyen Sorunlar - Yetkisiz Servis - Yargı Süreci (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
564
Cevap
99
Favori
103.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2015 sonunda açılan bir konu ve hala sonuçlanmadı, adalet kağnı gibi işliyor
  • Güncel durum nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Kısaca yazayım. Detayları aktarırım.

Gerekçeli karar yazıldı. Biz icraya verdik. Onlar istinaf mahkemesine itiraz etti. İcra için teminat yatırıp, itiraz sonucuna kadar icrayı durdurdular.

Şu an adli tarilde olduğumuzdan dolayı; adli tatilin bitip istinaf mahkemesinin itirazı görüşmesini bekliyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: graphys

Kısaca yazayım. Detayları aktarırım.

Gerekçeli karar yazıldı. Biz icraya verdik. Onlar istinaf mahkemesine itiraz etti. İcra için teminat yatırıp, itiraz sonucuna kadar icrayı durdurdular.

Şu an adli tarilde olduğumuzdan dolayı; adli tatilin bitip istinaf mahkemesinin itirazı görüşmesini bekliyoruz.

Koskoca mb'nin gerçekten müşteri memnuniyetsizliği için bu kadar uğraştığını görmek çok şaşırtıcı.
    Olayların başında hatanın ne kadar sizde olduğunu düşünsem de iyi niyetinize kurban gitmişsiniz bu sizin için ders olmuştur ve aslında beyefendilik ve iyi niyetin kimi yerde işe yaramadığını görmüşsünüzdür, geçmiş olsun.
  • Durun bende size kısa bir mb rezilliği anlatayım.
    aracımı 2. yıl bakımına götürdüm. Çocuklarımı dahi bindirmediğim benim kişisel keyif aracım olan ve 2. yılında 7000 km de olan aracımın ön yan camlarına film taktırmak istedim. Servis yaparsa daha sağlam olur mantığı ile servise dışarının 3 katı paraya yaptırdım. Bilin bakalım ne oldu?
    Adamlar kapı döşemesini dellmişler. Hemde 2 ayrı noktadan.
    Bunun sorumluluğunu servis kabul etmedi.
    MB Türkiyeye yazdım. İlgileniyoruz dediler ve bilin bakalım beni kim aradı? Aynı servis, Yanıtlarıda yine aynı oldu.
    MB Almanyaya yazdım. İlgileniyoruz dediler ve bilin bakalım beni kim aradı? Aynı servis, Yanıtlarıda yine aynı oldu.
    Bugüne kadar honda, BMW, Alfa Romeo (servis Hizmetini fiat veriyor) gibi markalar kullandım. Yeminle söylüyorum en rezili MB. Aman uzak durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahmi2253 -- 17 Ağustos 2017; 23:52:51 >
  • Geçmiş olsun, GLA almak üzereyken bu yazıyı okumam iyi oldu. Bilgisiz ve artist satış elemanlarına gıcık olmuşum ama yerel bir olumsuzluktur diye üstünde durmamıştım, Mercedes kurumsal olarak rezaletin arkasında duruyor demek , paramla rezil olmaya niyetim yok , elveda GLA!
  • valla arkadaşın hem parası hem zamanı varmış biz kıçı kırık corolladaki sorunları servis sallamayınca deli oluyoruz adam mb ile yaşamış aynı konuları , allah yardımcısı olsun ancak konuyu baştan sona okuduktan sonra diyebilicegim tek şey

iyilikten maraz doğar oldu

o kadar iyi niyetli davranmıssınızki adamlar keyiflerine göre hareket etmiş , daha ilk sorunda ortalıgı ayaga kaldırsanız (10 15 ) kişi

türk kafası geregi gereyi yapılırdı eminim

aslında herkezin olması gerektigi gibi bir yapınız var ancak insanlarımız insan USTALARIMIZ USTA DEGİL
  • Bu ülkede tuhafıma giden binlerce şeyden biri de şu; koskoca firmalar, yüzde bir milyon haksız oldukları ortadayken, u cahil, bilgisiz, lakayıt, beceriksiz servislerini ölümüne savunuyorlar, müşterinin gönlünü yapmak için ellerini bile kıpırdatmıyorlar ama iş mahkemeye gelince 3 sene, 5 sene hiç üşenmeden davayla, mahkemeyle uğraşıyorlar..

Lan şu mahkeme, avukat, dava işlerine ayıracağınız paranın, enerjinin yüzde birini müşteriye ayırın da sorun çözülsün arkadaş ya..

Yok abi.. Adamlar "davayla uğraşırım, mahkemeyle uğraşırım, sosyal medyada rezil olmayı göze alırım, yine de sana iyilik yapmam, hakkını vermem" diyorlar ya.

Pes.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var mı gelişme hocam?
  • Evet sonucu beekliyoruz

• Valla bugün keşfettim konuyu üşenmeden her yorumu dahi okudum. Öncelikle çok geçmiş olsun hocam. Bu haklı olduğunuz dava da umarım istediğiniz sonucu alırsınız. Merakla bekliyorum ben de diğer arkadaşlar gibi. Güzel haberler vermeniz dileğimle.

• Konu ile ilgilenen tüm arkadaşlara tekrar teşekkülerimi iletiyorum.

Şu an için herhangi bir gelişme yok. Dava istinaf mahkemesinde görüşülmeyi bekliyor.

Herhangi bir sonuç alır almaz gelişmeleri aktaracağım.

• Vay anasını ya koca 2 yıl geçmiş abi aldığın arabayla kendi paranla rezil oluyorsun hala. Yazık ya vallahi yazık

• Şu an araba ne yapıyor? Kullanıyor musunuz yoksa bir yere çekili bekliyor mu?
  • Tepkisini göstermek için arabasını servisin önüne bırakanlar falan var ya, ondan sordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuzluSoğan

quote:

Orijinalden alıntı: nacker

Şu an araba ne yapıyor? Kullanıyor musunuz yoksa bir yere çekili bekliyor mu?

Kullanır neden kullanmasın parasını ödediği şeyi? Sonuçta araç kullanıma bağlı değil üretimden kaynaklı bir sorundan dolayı mahkemelik...

Konu sahibine daha önce sorduğumda aracı kullanmadığını,kapalı otoparkta tuttuğunu belirtmişti.

• Umarım hakkınızı alırsınız

• Çok geçmiş olsun neredeyse tüm sayfaları okudum. umarım sonuç lehinize çıkar. Sabrınızı kutlamak istedim.

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuzluSoğan

quote:

Orijinalden alıntı: nacker

Şu an araba ne yapıyor? Kullanıyor musunuz yoksa bir yere çekili bekliyor mu?

Kullanır neden kullanmasın parasını ödediği şeyi? Sonuçta araç kullanıma bağlı değil üretimden kaynaklı bir sorundan dolayı mahkemelik...

Kullanmaması daha iyi Davacı açısından..Araç kazaya karışırsa işin içinden çıkamaz çünkü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 27 Ekim 2017; 18:5:34 >
  • şaka gibi ya

bu olay amerikada olsa neler olurdu az çok tahmin ediyorum ama bizde ne adalet kaldı ne kalkınma
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.