Şimdi Ara

Mercedes C 180 W205 Pişmanlığı - Çözülmeyen Sorunlar - Yetkisiz Servis - Yargı Süreci (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
564
Cevap
99
Favori
103.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sayın, mesajı yazan kişi.
    vaktinize yazık değil mi? yazdıklarınız anlaşılmadıktan sonra yazmanın ne anlamı var???

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noldu acaba bu dava?
  • Hocam herhangi bir gelişme var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende bayi olsam boyle yaparım. Nede olsa 3 sene sonra kim ole kim kala.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu okudum, resmen rezillik. Konu sahibinde peygamber sabrı varmış, ben olsam bayinin önünde yakardım o aracı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • graphys G kullanıcısına yanıt
    2018'in Mayıs ayına girdik.
  • Maalesef herhangi bir gelişme yok. Bir gelişme olduğu anda bilgilendirme yapacağım.

• Son durum nedir hocam? Nasıl bu kadar yokuşa sürüyorlar,pes doğrusu.
  • Öncelikle geçmiş olsun diliyorum,
    hikayenizi yeni okudum.

Tam da mercedes c, audi 5 ve bmw 4 arasında gidip duruyordum ki sayenizde mercedes'i eledim. Bence mercedes Türkiye şurayı okusa bile sizin işinizi çözmeliydi. Bir marka için şu yazılanlar içler acısı olmuş. Umarım bilgilendirmeleriniz devam eder.
  • Sanayi 2-3 yaşında C ve E serisi mercedeslerle dolu, vay kontağı bozuluyormuş vay bilmem ne. Oto elektronikçilerin elinde başka araba yok neredeyse, hepsi bir kaç yaşında mercedesler. Çok şaşırttı beni bu durumlar. Zorla japona yönlendiriyorlar.
  • aktuz A kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsunuz. Bu konu ile de Mercedes kesinlikle liste dışında benim için.

• 2015 te mağdur olan adam 2018 de hala sonuç alamamış . O zaman ödediği bedeli şimdi ödeseler en azından bu arkadaş 0 km bi full clio alırdı . Geçmiş olsun .

• Eger o moduller gercekten konsol sokulerek takiliyorsa siz hata etmissiniz galiba basta ucreti dusuk gostermek icin almayip sonradan taktirayim dediniz ama malesef buradaki servislerin fabrika duzeyinde montaji yok

• Birader selam. Dava ne oldu? yazmamissin gelişmeleri. Meraktan catliyorum su an insallah almışsındir hakkını. Lutfen detayli yaz.

• aktuz A kullanıcısına yanıt
    Arkadaşta 2013 e180 var, 13binde aldı, aldı alalı sorunları var.

• Benim linea 100bin bakımına girecek. Acaba kaç tl girecek diye kıvranıp duruyorum. Millet sıfır mercedese 1 linea parası donanım satın alıyor. En full linea satın aldım kafa rahat. Hiç bişey ekletmeye gerek kalmadı.

İnsan gerçekten hayret ediyor 😂

• Öncelikle geçmiş olsun. Denebilecek başka ne var bilmiyorum.

Yeni evli 2 kıçı kırık mühendis parçasıyız. Ev paraları zaten arş-ı ala'da. Bir araba alalım, borç ödeyelim, yatırımımız olsun dedik. 2 aydır falan çeşitli servislerden araç deniyoruz vs. vs.

En son dedim ki 150 - 200 bin lira para bağlayıp opel, Honda almaktansa 3-5 daha fazla verip Mercedes alalım dedim ve anında kabul gördü. Artık Mercedesimiz olacaktı taa ki bu başlığı görene kadar. C-180 Exc bakıyorduk ancak o kadar para verdikten sonra insan Mercedes kalitesi bekler.
  • Dava muhtemelen adli tatil sonrasına kalmıştır.

• Dava resmen Kemal Sunal'ın Davacı filmine dönmüş.Arkadaşın hakkında hayırlısı olur inşallah.

• Türk yargısının ibretlik hali şu başlıkta kendini net şekilde gösteriyor. Bu ne arkadaş kaç yıl geçmiş. Kapitalistlerin kollandığı bir idari şekil var alenen.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.