Şimdi Ara

Mercedes C 180 W205 Pişmanlığı - Çözülmeyen Sorunlar - Yetkisiz Servis - Yargı Süreci (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
564
Cevap
99
Favori
103.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi dileklerini ileten tüm arkadaşlara sonsuz teşekkür ediyorum.

Kısaca bilgilendirmem gerekirse dosya şu an yargıtayda.

Eskiden mahkeme kararları direk yargıtaya giderdi. Toplamda 2 süreç beklerdik. Şimdi mahkeme - bölge istinaf - yargıtay şeklinde işliyor sistem. Dolayısı ile 3 süreç bekliyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • graphys G kullanıcısına yanıt
    Allah sabır versin hocam, inşallah olumlu sonuçlanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batkent B kullanıcısına yanıt
    Hepsi pislik hocam, symbol aracım var anahtarda açma tuşu içine girdi.Gittim Renser e dedim anahtar bu halde , 800 lira dedi şaka yapmıyorum.Alıp bakmadı bile , haliyle ben gülmeye başladım yav dedim sembol kullanıyorum 800 lira nedir talisman olsa neyse falan dedim.Eleman pişkin pişkin o daha pahalı hehe yaptı.Direk çıktım oto-elektrik e gittim.Adam şöyle bir yokladı biraz sert bas çalışır abi dedi cidden çalıştı anahtar.Müşteri = para daha ne reno alırım ne de servise götürürüm

• quote:

Orijinalden alıntı: DesertEagle67

Hepsi pislik hocam, symbol aracım var anahtarda açma tuşu içine girdi.Gittim Renser e dedim anahtar bu halde , 800 lira dedi şaka yapmıyorum.Alıp bakmadı bile , haliyle ben gülmeye başladım yav dedim sembol kullanıyorum 800 lira nedir talisman olsa neyse falan dedim.Eleman pişkin pişkin o daha pahalı hehe yaptı.Direk çıktım oto-elektrik e gittim.Adam şöyle bir yokladı biraz sert bas çalışır abi dedi cidden çalıştı anahtar.Müşteri = para daha ne reno alırım ne de servise götürürüm
    garantisi yok muydu ? bizim megane4lerde yıpranan anahtarları bile değiştirenler oldu. Şaşırdım doğrusu anahtarın fiyatı evet yüksek de Tutumları tuaf olmuş
  • batkent B kullanıcısına yanıt
    2015 model araba birde izmir de yaşıyorum.Şöyle eline alıp bakmadı sanki başka bir marka arabayla geldim.Yadırgadı herhalde symbol diye

Selam. 4 yıldır sonucu bekliyoruz. Lütfen sonuç ile ilgili bizi bilgilendirin. Saygılarımla.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fantastic Light kullanıcısına yanıt
    Dosya şu an yargıtayda. Dolayısıyla bir sonuç mevcut değil henüz.

• aslında satıp temiz bir bmw alsaydınız, çok uzamış olay gazetede çıksa yapılanlar belki hemen değiştirirlerdi.
  • Çok geçmiş olsun, ne yazık ki bu kadar uzun yargı süreci insanı hakkını aramak konusunda da çekinik hale getiriyor. Geç de olsa adaletin yerini bulacağına inanıyorum ama aradan geçen zamanın bedeline paha biçilemediği için ne kadar anlamlı olur bilmiyorum.
  • Vay be.efsane konuydu bu ne zamandir göremiyordum halen çözülmemiş

• Üç beş senedir çözülemeyen Mercedes davası diye kanalları arasan biri kesin haber yapar. Haberciliğin şanındandır biraz da yalan ekleyerek haber olarak sunarlar.

• 2016 c200d aracım 39 binde motor bloğu çatladı komple sandık motor ile değişti. Aracı 2 sene satmayacağım ekonomik durumdan ötürü bu süre zarfında yeni dava süreci başlıyor. 3 senede çözülürse iyi yine
  • Son durum nedir hocam üniversiteden beri aktif olarak takip ettiğim tek konu. Nasıl sonuçlanacak çok merak ediyorum
  • Konunun ilk açıldığı günü hatırlıyorum. Bu saatten sonra para iadesi yapılsa ne olacak.
    Geç gelen adalet adalet değildir sözüne güzel bir örnek.

• İkinci elde değer kaybı,
    Yetkili servis bile olsa yapılan işçiliği fabrikasyon işçilikten uzak olması,
    Bir süreliğine araçsız kalmak.

Evet her araç bozulabilir hatalı üretim vb olabilir. Ancak motor şanzıman vb ciddi aksamlarda hatası olan araçlar direkt ayıplı mal sayılmalı. Hukuk sistemi bunu sağlamasa bile MB gibi bir firmanın bu tür olaylarda müşterisinin yanında durmasını beklerdim.

• Adalete bak konu 4 yıl önce açılmış şu anki durum yargıtay
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrüflüEbiTen

Bu mesaj silindi.
    değer kaybı. motoru değişmiş bir arabayı insanlar kolay kolay satın almak istemez. ben almam mesela. zira fabrikada takıldığı gibi olmaz asla...
  • Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt
    Yeni takılan motor da Mercedes fabrikasından geliyor sonuçta o açıdan bir problem olmaz.
    Montaj kısmında hata olabilir tabii orası yetkili servisin becerisine bağlı. Ama prosedüre uygun monte edildikten sonra sıfır motordan bir farkı olmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

değer kaybı. motoru değişmiş bir arabayı insanlar kolay kolay satın almak istemez. ben almam mesela. zira fabrikada takıldığı gibi olmaz asla...

Alıntıları Göster
    Allah'tan benimkine rastlamadı ama ilk çıktığı yıllarda ve yakın zamana kadarda 208 model Peugeot'da ZPL adlı bir geri çağırma ile komple motoru garantiden değiştiriyordu. Krank mili boşluğu hatası idi. Böyle bir beceri ve üretim kalite seviyeleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Ocak 2020; 19:2:1 >
    Hocam herhalde dh de tek tek okudugum en uzun tek şeydir sizin yaziniz...mersodan soğudum yeminle..ne oldu Yargıtay?

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.