Şimdi Ara

Mercedes C 180 W205 Pişmanlığı - Çözülmeyen Sorunlar - Yetkisiz Servis - Yargı Süreci (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
564
Cevap
99
Favori
103.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya mercedes şöyle iyi böyle güzel diyen arkadaşlara bu başlığı gösterdim, adamların nutku tutuldu valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede c200d w205 kasa amg araç var, 118.000 km iken yatak vurma sorunu oldu.

servis komple motor değişecek 127,000 TL dedi kdv dahil.

sonra %50 mercedes ödüyor müşteri memnuniyeti için dedi.

itiraz ettim 47,000 TL ye revize edildi.

yine kabul etmedim motorun arızası benimle mi alakalı ki dedim hayır muhtemelen üretici kaynaklı fakat garantiniz bitmiş dediler.

benimde hukuki sürecim başlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mortal_Abas

bendede c200d w205 kasa amg araç var, 118.000 km iken yatak vurma sorunu oldu.

servis komple motor değişecek 127,000 TL dedi kdv dahil.

sonra %50 mercedes ödüyor müşteri memnuniyeti için dedi.

itiraz ettim 47,000 TL ye revize edildi.

yine kabul etmedim motorun arızası benimle mi alakalı ki dedim hayır muhtemelen üretici kaynaklı fakat garantiniz bitmiş dediler.

benimde hukuki sürecim başlıyor.
    Geçmiş olsun hocam. İnsanı mercedes den soğuturlar.
  • Her dava böyle 3-5 sene sürerse tabi rahatlamaz yargı sistemi. Abd bu konuda rakipsiz. Müşteri memnuniyeti inanılmaz düzeyde, garanti bitmiş olsa dahi seneler sonra iyi niyet garantisi adı altında motor, şanzıman değiştiriyorlar. Cezalar o kadar ağır ki markalar gölgesinden korkar halde.
  • Bulunduğunuz il Erzurum'sa ve bayii gelecek otomotivse size yardımcı olabilirim diye düşünüyorum

Sahiplerini yakından tanırım .

Arzu ederseniz bana özelden ulaşabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam ,

Çok geçmiş olsun , Bende de 2013 model W 204 var ve aynı sorunu yaşadım , direksiyon gacur gucur ses yapıyordu ,
    servis bir çok şey değiştirdiğini söyledi ama sorun geçmedi , konuyu kısa geçiyorum ama uzun bir süreç ve çok sinir bozucu bir arıza ile arabayı kullanırken , tesadüfen konuyla ilgisiz bir elektrikçi ustasına sorunu anlattım , önce sorunu dinledi sonra sesi kontrol etti , 4 tane vida sökerek 15.dk da sorunu giderdi.(şaka gibi ) Ankara da olup sorun yaşayanlara ustanın bilgilerini verebilirim. Sevgiler
  • Daha yeni 2017 model sıfır c200 AMG dizel sıfır bayiden alınıp tek el kullanılan aracın turbo bozuldu. Tam da garantisinin bitmesinden 2 ay sonra. Araçla hala uğraşıyorlar paralariyla rezil oldu en yakın arkadaşım. Garantiden işlemleri bir şekilde yaptırmışlar fakat geçen yine aracın sarı arıza lambası yandı bir süre sonra söndü. Araç daha 25binde ve kullanan kişi tam uyuz 60-70i geçmez çukura düşmez ...

• hala sonuçlanmadı mı?
  • Arkadaş ne servis ilişkisiymiş bu şaşırdım, sizin çıkarınız neydi bu ilişkiden bunu sorgulamanız lazımdı da neyse.
    Ayrıca konu sahibi 11 aydır cevap yazmamış, son yazdığı cevapları ilk mesaja eklememiş. Ne yazmış diye sayfaları tarıyoruz. İlk mesajdaki anlattığı ve forumda gösterdiği vurdumduymazlıkla nasıl dava açıp zora sokmuş adamları ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batkent

Daha yeni 2017 model sıfır c200 AMG dizel sıfır bayiden alınıp tek el kullanılan aracın turbo bozuldu. Tam da garantisinin bitmesinden 2 ay sonra. Araçla hala uğraşıyorlar paralariyla rezil oldu en yakın arkadaşım. Garantiden işlemleri bir şekilde yaptırmışlar fakat geçen yine aracın sarı arıza lambası yandı bir süre sonra söndü. Araç daha 25binde ve kullanan kişi tam uyuz 60-70i geçmez çukura düşmez ...
    C200d'de turbo sorunu çok meşhur hocam. Hatta yağ eksiltme sorunu yaşayıp motoru komple rektifiye ettirmek durumunda kalan bir üye de vardı. Mercedes yeterli seviyede mühendislik yapmadan mı üretiyor bu araçları böyle?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercedes bayileri dermiş ki...Mercedes E den başlar...Onun için alt serilerde sorun çıkıyor galiba...
  • Mercedes renault motoru kullanıyordu. O motor da c kasasına uymadı. Sorunlar bundan. Zaten sonra kendi dizel motorunu çıkardı tabi iki katı fiyata yersen

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

C200d'de turbo sorunu çok meşhur hocam. Hatta yağ eksiltme sorunu yaşayıp motoru komple rektifiye ettirmek durumunda kalan bir üye de vardı. Mercedes yeterli seviyede mühendislik yapmadan mı üretiyor bu araçları böyle?

Alıntıları Göster
    Hocam benzer turbo sorunları talismanin dizelerinde de var anlamadım bende sebebini. Hani piston kirsa veya motora başka zarar Verse 110bglik motor kaldırmıyor diyeyim ama 136bg i turbo vb değişimlerle yapıp turbonun arıza çıkarması çok saçma. Araçta ad blue de var emisyon için. Renonun hala dizelerinde ad blue yoktur mesela.
    Saçma bir sorun , ama acimiyorum alanlara. Paralariyla rezil olmayı sonuna kadar yaşıyorlar. Şu devirde garantili ve müşteri memnuniyetine önem.veren firmalardan araç almak lazım

• batkent B kullanıcısına yanıt
    hangi firmalar onlar? bizim ülkede hepsi aslan kesiliyor tüketicinin hakkı yok ki hiç bir şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: onrblt26

hangi firmalar onlar? bizim ülkede hepsi aslan kesiliyor tüketicinin hakkı yok ki hiç bir şekilde
    reno,hyundai toyota ,kia bir nebze pejo ve citroen diğerlerine nazaran oldukça iyidirler. Benim araç reno daha bakım harici herhangi bir soruna para vermedim ama sıkıntı şu araç çok sorun çıkardı
  • Cok normal olaylar . Bir kac is bilmeyen servis calisani , bir kac is bilmez torpille bi yere gelmis mudurun yaptigi bastan savma isler . Her markada yasanilan , yasanilabilecek seyler . Siz mahkeme konusunda en dogrusunu yapmissiniz .
    Yetkili serviste 1 ampul icin degisti denilip parasini verdigim ampulun 1 gun sonra degismedigini farkettigimde arayip soyledim bidahaki serviste takariz sorun degil dendi ve bir dahaki serviste gittigimde tamam hallettik dediler ampulude , faturaya bakmadim bile odedim ciktim zaten 2-3 binden asagi birakmiyorlar , arabayi teslim aldim bi baktim ampul farkli yaniyor . Cagirdim bana bakan servis temsilcisini bu ne dedim farkli yaniyor digerinden , sizin plastik kisim sararmis ondan oyle gozukuyor dedi . Elime aldim ev anahtarini parcalar gibi cikardim plastigi ve 2 ampulude cikardim bi baktim biri 5 watt biri 10 watt . Plastikten mi dedim , degilmis dedi . Hemen hallediyorum dedi aldi arabayi servis e indirdi , ellerinde kalmamis orjinal watt lisi o yuzden onu takmislar . Takma o zaman dedim ciktim gittim . Eve gidince faturaya bi baktim benden tekrar ampul parasi almislar :) . 1 kere takmadiklari ampulun parasini aldilar , 2. De yanlis taktiklari ve cikardiklari yerine bulamadiklari ampulun parasini aldilar . Bunu yapanda audi yetkili servistir . Daha neleri neleri var . Parca siparis veriyorsunuz 2 hafta diyorlar 1 ay boyunca gelmiyor . Her aradigimda 2 gun sonra gelicek deniyor . 1 ayin sonunda ariyorum yanlis siparis vermisiz tekrar siparis gecicez diyorlar . Bu arada o parca olmazsa araba 10 km sonra yolda kalir dediler o yuzden arac 1 ay serviste yatti . 1. Ayin sonunda parca gelmedigi icin aldim arabayi ciktim 30 bin km yaptim 1 kere teklemedi araba :) hala da o parca yok . Iyikide almamisim bosuna 7-8 bin tl vericektim parcaya .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Fazla iyi niyet sağlığa zararlıdır. Bunu çok iyi gösterdin hocam. Bu nasıl bir sabırdır? Helal olsun. Okurken çok üzüldüm. Onca para vereceksin Mercedes alacaksın. Sonrasında servis seni değil adeta sen servisi mutlu etmeye çalışacaksın. İnanılır gibi değil ama burası Türkiye.

Aldığın paranın hakkını verme ahlaklı iş yapma, kul hakkı gözetme.. Bunlar ne yazık ki sadece lafta kalmış bizim memlekette. Sabah sabah acayip canım sıkıldı.

Tekrar çok geçmiş olsun hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usmanoguz -- 13 Nisan 2019; 8:37:12 >
  • Son durum nedir acaba.

• batkent B kullanıcısına yanıt
    Citroeni cikaralim bence oradan :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Katil olur insan.

Servisle ilişkim zarar gormesin o yüzden iyi niyetle davrandım ne ya

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.